Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG
Publikováno 18 listopad 2022 - 12:41
Labky mám importovány v c:geo. Když kliknu na link "Otevření série v oficiální aplikaci", neotevře se mi aplikace, ale v prohlížeči (Chromu) stránka s odkazem na danou sérii.
Chová se to tak už delší dobu... Neví někdo, v čem by mohl být problém?
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 18 listopad 2022 - 12:51
Tim ma prednost aplikace a neotevre se mi prohlizec.
Publikováno 18 listopad 2022 - 13:14
Super, už to šlape... Díky!
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 30 listopad 2022 - 17:04
Ahoj, série "Prague tour with commissar Ledvina" (GC5HBKQ) je na serveru gpxlab.cz označena jako sekvenční, ve skutečnosti není (asi došlo ke změně). Mohu poprosit o opravu, předem děkuji.
Publikováno 01 prosinec 2022 - 8:51
Zajimave. Serie ma v datech priznak <IsLinear>true</IsLinear> a <AdventureType>Sequential</AdventureType>, ale v aplikaci se tak nechova. Tomu nerozumim.
Kačer záškolákem aneb vzhůru na Parukářku je oznacena stejne, ale v aplikaci se chova spravne jako sekvencni.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 únor 2023 - 16:41
Ahoj
Mám problém s pluginem LabForGG kdy mi při automatickém nastavení náeztu lab keší podle html souboru z webu prohazuje den a měsíc. Všechny nnálezy jsou tedy nastaveny špatně. Dá se s tím něco udělat v konfiguraci?
Publikováno 05 únor 2023 - 20:22
Ahoj, Abhorasi, jsou dvě možnosti:
- v nastavení geocaching.com si změň formát data na například 05/Feb/2023 nebo jiný jednoduše rozpoznatelný pro strojové zpracování,
- nebo v nastavení pluginu si DATE_FORMAT zvol podle tvého aktuálního nastavení na geocaching.com, tzn. MDY nebo DMY.
Skript není schopen poznat, zda 05/02/2023 je 5. únor nebo 2. květen roku 2023.
Publikováno 10 únor 2023 - 12:39
Nechce mi fungovat stahování labek. Místo seznamu keší se objeví :
--#az09za09# Content-Disposition: from-data; name="state"..
Co s tím?
Publikováno 11 únor 2023 - 9:06
Myslis stahovani pluginem? Pokud ano a stale to trva, tak jak a co stahujes? Ja ted zkusil aktualizovat serie a to mi funguje. Protoze to je celkem kopmplexni akce, ktera zahrnuje i stahovani, rekl bych, ze mi funguje i stahovani.
GeoGet:
Publikováno 13 únor 2023 - 13:55
Ano, jednalo se o stahování pluginem. Nyní to je již v pořádku. Asi zrovna kolem letěla nějaká družice nebo kometa.
Publikováno 23 únor 2023 - 7:45
Ahojte, tak ted si nejsem jisty zda sem nebo nekam k a:Drake:). ale predpkladam, ze listing se generuje na tomto serveru.
Je spravne chovani, kdyz kliknu v aDrake v listing lab kese na link vedouci na labku, ze se otevre jen web s QR kodem? Dival jsem se do nastaveni AdvantureLab appky na zachytavajici url a mam tam:
adventurelab.page.link, labs-staging.geocaching.com, labs.geocaching.com
Takze nasledne musim kliknout na QR kod, dat sdilet vybrat appku na skenovani qr kodu a pak otevrit URL a na URL kliknout na jine URL, ktere az pak otevre AdventureLab appku. testovani na S10 i S23.
Napr:
V aDrake: https://labs.geocach...2c-edcb2d6827ba
V QR kodu: https://adventurelab.page.link/LxeV
Hmm, tak ted jsem po pripojeni v DEX modu nasel zkratku:). Po otevreni prohlizece Samsung Internet v baru s URL je ikonka aplikace AdventureLab s tooltipem Otevrit v jiné aplikaci A ta rovnou spusti Adventure lab appku, takze nekdy si postaci vykecat vypsat:D. Akorat v mobilu jsem si ji nikdy nevsiml a nebo jsem ji mel za favicon.
Publikováno 23 únor 2023 - 17:44
"Spatne" chovani po kliknuti na odkaz s labkou je znama vec. Je to vysvetleno https://labgpx.cz/ ve FAQ bod 7.1 a zejmena 2.2. pokud by to takto nestacilo, napis mi soukrome mailem.
GeoGet:
Publikováno 23 únor 2023 - 18:09
Já mám jako výchozí prohlížeč androidovský Firefox, v něm se také otevře stránka labky s QR kódem místo aplikace.
Tam je řešením tapnout na tři tečky a v menu zvolit "Open in app".
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 27 březen 2023 - 9:30
Můžu poprosit o přidání do seznamu - labky Po stopách politických vězňů u Příbrami.
Děkuji
Publikováno 27 březen 2023 - 10:29
Přidáno na labgpx.cz.
Bohužel už cca 2 týdny evidujeme výpadek skriptu, který kontroluje labkové novinky v ČR a SR, takže bez upozornění nejsme schopni prozatím nové labky rychle přidávat. Na odstranění problému se pracuje.
Publikováno 01 květen 2023 - 18:32
Především díky za přidání Megáčových LABek z Vítkova.
Našel jsem tam ale chybičku v sérii Tradice a zajímavosti. Je tam chybně Stát - Polsko a kraj Dolnoslaskie. Já si to opravil v Geogetu
Publikováno 16 květen 2023 - 12:16
Tak jsem si dneska dopoledne vsimnul nemile veci. Byl jsem v Mladych Bukach na LABkach a kazda LABka otevirana z Locusu skonci chybou 404, pozadovana stranka neexistuje.
Zda se, ze doslo ke zmene tvaru odkazu na LABky.
Konkretne Mlade Buky mam stazeny gpx s odkazem https://labs.geocach...1-caffcdd8a980
Spravny odkaz, vytazeny z appky je https://adventurelab.page.link/JppZ
Takze v zoucasne chvili se mi neotevre zadna LABka, stazena z labgpx.cz
Jeste vcera vecer v pohode :-(
EDIT:
Pomoci stranky Lab2Gpx (gcutils.de) jsem si vygeneroval GPX soubor pro Mlade Buky a vytvoril mi FUNKCNI odkaz https://labs.geocach...ee-01c3587d4884
Po kliknuti v prohlizeci se mi jiz zobrazi stranka s QR kodem, predpokladam, ze v mobilu se otevre Adventure LAB appka.
Prijde mi to, ze v noci bylo provedena zmena adres pro jednotlive serie!
Publikováno 16 květen 2023 - 14:40
Můžu poprosit o přidání do seznamu labku - Puklická labka. Děkuji.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů