Ahoj,
neměl by náhodou někdo na Praze 6 a okolí na prodej jednu malou a jednu velkou PET schránku? Obnovuji všechny naše kešky a chci je předělat do moderního hávu aby byly i trochu zajímavé.
Moc díky!
Publikováno 19 duben 2020 - 7:49
Ahoj,
neměl by náhodou někdo na Praze 6 a okolí na prodej jednu malou a jednu velkou PET schránku? Obnovuji všechny naše kešky a chci je předělat do moderního hávu aby byly i trochu zajímavé.
Moc díky!
Publikováno 19 duben 2020 - 9:54
Velkou nemám, malou neprodám, ale mohu zapůjčit, když mi pak dodáte novou, až jí bude možno sehnat. Budu jí potřebovat o prázdninách a nehodlám objednávat někde 1 kus .
Publikováno 19 duben 2020 - 11:24
Díky za ochotu, nakonec jsem objednal pres obchod a dame nejake osobni vyzvednuti . Kazdopadne jeste jednou dik
Publikováno 06 květen 2021 - 18:21
Díky za ochotu, nakonec jsem objednal pres obchod a dame nejake osobni vyzvednuti . Kazdopadne jeste jednou dik
Mohu se zeptat, kde si ji pořídil? Děkuji
Publikováno 10 květen 2021 - 15:43
Malá i velká PET jsou naprosto běžný sortiment. Je fakt, že poměrně často je malá PET kratší než obvykle a velká též ale jinak jsem si nevšimnul, že by nebyly k sehnání. Dokonce i já jich mám pár desítek kousků. :-)
Publikováno 10 květen 2021 - 16:18
Malá i velká PET jsou naprosto běžný sortiment. Je fakt, že poměrně často je malá PET kratší než obvykle a velká též ale jinak jsem si nevšimnul, že by nebyly k sehnání. Dokonce i já jich mám pár desítek kousků. :-)
Já jsem si všiml že nejsou k sehnání. Ale já taky nejsem z Prahy.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 12 květen 2021 - 14:57
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů