Ahoj,
super počin, posílám několik postřehů (3 a níže už ber jen jako názor s tím, že každému vyhovuje něco jiného):
1) Bylo by možné tohle okno umístit nahoru, mezi výběr mapy a sadu přepínačů? Ideálně s čudlíkem, kterým by se okno zobrazilo nebo skrylo (zůstalo by viditelné jen záhlaví)
Filtr na keše - na jednom monitoru je "akorát" - nicméně přepínače solved a visited už jsou pod mapou a nejsou vidět. Na noťasu se mi nevleze ani celé okno filtru.
2) Solved a Visited - bylo by možné tyto přepínače přidat k ostatním, tj. nahoru?
Spíše blbosti:
3) V okně s WP jsou WP zobrazeny jako na GC, nicméně v mapě mají jinou podobu - nějaká šance na buď sjednocení nebo přidání do legendy?
4) Ikonka Final Location - každý víme, že křížek nikdy neznačí místo s pokladem , křížek, alespoň já mám spojen se zákazem vstupu, neplatností atp. Nicméně, jak jsem psal výše každému pasuje něco jiného, a upravit si tuto ikonku na: ✓ zvládne asi každý, komu křížek nevyhovuje
5) Nevím, zda-li je tohle vůbec možné, ale bylo by možné přidat přepínač "všechna parkoviště", který by zobrazil parking pointy i k archivovaným, disablovaným, navštíveným a nalezeným keším bez ohledu na nastavení ostatních přepínačů?
Zpravidla mě zajímají jen aktivní a nenalezené keše, ale všechna místa k zaparkovaní v okolí...