Ahoj,
super počin, posílám několik postřehů...
1) Pro příště by se ještě hodila informace o tvém rozlišení. Protože např. já na NB vidím všechno přesně tam, kde chci . Každopádně skrývání bylo v plánu, takže toho se dočkáte. Co se týče přesunu, mám něco lepšího, viz dále.
2) To si promyslím, ale spíše ne. Možná časem volitelně. Chtěl bych v tomto dělat ještě nějaké změny.
3) Sjednocení bude, ale až to někdo nakreslí. Raději bych šel cestou starých ikon, které byli hezky barevné, ale ty nemám k dispozici. Co se týče legendy, tobě nefunguje ta, kterou zobrazíš ikonou info vpravo? Pokud jde o legendu fitru, tak po najetí myší by se měl zobrazit název bodu.
4) Dobrý postřeh, třeba ji změním.
5) Zajímavý nápad, byť ho jako cyklista plně nedocením. Bohužel snadno realizovatelné to nebude. Filtrování archivovaných keší probíhá už na straně GG. Na druhou stranu, GG nabízí opravdu široké možnosti, co se týče filtrů, tak co si ty data nejdříve připravit na seznam a až pak zobrazit na mapě?
S pluginy se mi ta mapa začíná líbit. Vím, že na to jsou různé názory. Ještě pokud by to šlo by si mohla pamatovat poslední nastavení.
Jde všechno, jen to někdo musí udělat. Pamatování nastavení postupně všechny své pluginy učím a mám i jednoduchou funkci v knihovně, která to budoucím autorům usnadní.
A co je nového? Vytvořil jsem plugin Movable, který umožní přesouvat ovládací prvky tam, kam se Vám to zlíbí. Zatím to funguje s mými pluginy a základní sadou filtrů. Ale pokud chcete přesouvat i něco jiného, napište mi a podívám se, co se s tím dá dělat. Stejně tak je v plánu i plugin Foldable, který naopak umožní jednotlivé prvky skrývat.
Tento příspěvek byl upraven od VasaM: 17 květen 2020 - 0:03