Nejlepší odpověď kalubr , 04 květen 2020 - 20:37
Díky! Mně to teda pořád nejde.
Edit: teď se to povedlo.
Přejít na celý příspěvek
Nejlepší odpověď kalubr , 04 květen 2020 - 20:37
Díky! Mně to teda pořád nejde.
Edit: teď se to povedlo.
Přejít na celý příspěvek
Publikováno 04 květen 2020 - 9:10
Ahoj našel jsem u sebe geocoin který se u mě doma zatoulal ale jeho číslo už není na gc.com tak nevím co s tím? Nevíte jak poznám zda nebyl archivovaný?
Tento příspěvek byl upraven od ananasus: 04 květen 2020 - 9:11
Publikováno 04 květen 2020 - 9:17
Geocoin nemůže být "archivovaný". Co přesně to píše, když zadáš ten kód na geocaching.com/track?
Možnosti jsou následovné:
- zobrazí se ti listing toho geocoinu
- zobrazí se ti, že zadaný kód v systému neexistuje (v takovém případě opisuješ kód špatně, pozor například na záměnu O a 0)
- zobrazí se ti gratulace k zakoupení nového předmětu (v takovém případě, pokud se u tebe "zatoulal" z nějaké kešky a nikoliv po nákupu v nějakém geoshopu, bych se přikláněl opět ke špatně opsanému kódu)
Publikováno 04 květen 2020 - 9:46
No píše my to že nebyl nalezen ale já jsem zkoušel tam zadat lecos a furt nic
Tento příspěvek byl upraven od ananasus: 04 květen 2020 - 9:47
Publikováno 04 květen 2020 - 19:20
Zdá se, že ten kód opravdu nefunguje, můžu ti poslat fotku?Geocoin nemůže být "archivovaný". Co přesně to píše, když zadáš ten kód na geocaching.com/track?
Možnosti jsou následovné:
- zobrazí se ti listing toho geocoinu
- zobrazí se ti, že zadaný kód v systému neexistuje (v takovém případě opisuješ kód špatně, pozor například na záměnu O a 0)
- zobrazí se ti gratulace k zakoupení nového předmětu (v takovém případě, pokud se u tebe "zatoulal" z nějaké kešky a nikoliv po nákupu v nějakém geoshopu, bych se přikláněl opět ke špatně opsanému kódu)
Publikováno 04 květen 2020 - 20:37 Nejlepší odpověď
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 04 květen 2020 - 20:39
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Posledních pár coinů se slevou 45%Založeno od didius.falco , 16 čen 2023 geocoin |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Prodám geocoinyZaloženo od Grako , 04 dub 2021 geocoin |
|
|
||
Ostatní →
Dotazníky a hlasování →
Dotazník o TB a GCZaloženo od vojtisekp , 19 lis 2020 geocoin, groundspeak, pravidla a 1 více... |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Milestone GC v ČRZaloženo od rasasak , 03 srp 2020 geocoin |
|
|
||
Projekty →
GeoZávod →
GeoZávod 2020Založeno od GeoZavod , 24 led 2020 event, geocoin, travelbug, cwg |
|
|
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů