Nejlepší odpověď MiroslavRouta , 16 srpen 2020 - 11:57
Nový reviewer je na světě a stal se jím slovenský kačer orsagovci.
Profil https://www.geocachi...2f-1153476a3d7c
Přejít na celý příspěvek
Nejlepší odpověď MiroslavRouta , 16 srpen 2020 - 11:57
Nový reviewer je na světě a stal se jím slovenský kačer orsagovci.
Profil https://www.geocachi...2f-1153476a3d7c
Přejít na celý příspěvek
Publikováno 12 červenec 2020 - 8:18
To si nemyslím. Psal o archivacích při prvních problémech. U tradiček to může znamenat třeba plný logbook, ale u earthky asi tak jedině náhlý výbuch jeskyně.
Ale jinak to na mě působí podivně. Ne snad, že bych Alkemu jako mnozí nevěřil onu výhrůžku trestím oznámením. Před lety jsem zažil podobnou věc, pro mě to skončilo menší pokutou s možností nahlédnout úředníkovi přes rameno, majitel finálkového serveru pak taky zatloukal, že nikde nic nepodával. Ale co mohlo dlouholetého reviewera (pokud mezi ním a Alkem vskutku není žádný kamarádský vztah) rozhodit natolik, že nejprve chtěl s HQ začít řešit soukromou urážlivou konverzaci mezi dvěma hráči, schválně se vyhýbal jasně zadaným otázkám a nakonec sám dotyčného uráží a rezignuje kvůli tomu na svou funkci, to mi nějak nejde do hlavy.
Tohle poprosím trochu rozvést. Jako, že jsi dostal pokutu v rámci činnosti spojené s geocachingem?
Publikováno 12 červenec 2020 - 11:26
Publikováno 12 červenec 2020 - 15:23
Publikováno 12 červenec 2020 - 16:51
Publikováno 12 červenec 2020 - 17:41
Publikováno 12 červenec 2020 - 17:56
Včera jsem připsala první plus Joneovi ;-) - sám se omluvil, když jsem ho upozornila, že kačerky by bylo slušné pozdravit a mohl by se naučit parkovat na venkově, aby neblokoval vjezd na louku. :-) Čekala jsem všechno možné, ale omluva překvapila. Že by dobrý vliv partnerky?
Ono vubec ty jeho prispevky k tomuto tematu jsou jak od jineho cloveka (mysleno na FB). Sam jsem z toho zmateny a cekam nejakou kulisarnu :-)
Publikováno 12 červenec 2020 - 19:33
Ono vubec ty jeho prispevky k tomuto tematu jsou jak od jineho cloveka (mysleno na FB). Sam jsem z toho zmateny a cekam nejakou kulisarnu :-)
to psal Mára Prchal
Publikováno 12 červenec 2020 - 19:49
No, spis to je jako Jaromir Soukup :-) On je ted taky jako vymeneny :-)
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:56
No, spis to je jako Jaromir Soukup :-) On je ted taky jako vymeneny :-)
Publikováno 12 červenec 2020 - 20:58
Kdo je Jaromir Soukup???
To nesmím ani naznačit! :-)
Publikováno 12 červenec 2020 - 21:49
Majitel e-shopu, který inzeruje ve své televizi, a tímto svým e-shopem tuto televizi sponzoruje. Takové perpetuum mobile.
Tento příspěvek byl upraven od zmijovkar: 12 červenec 2020 - 21:49
Publikováno 13 červenec 2020 - 8:40
Publikováno 13 červenec 2020 - 8:48
Jen tak mimochodem, když už je řeč o Alke04, tak jeho Památková zóna Beroun má nově tři nálezy https://www.geocachi...eocache/GC3GNPK
Co jsem koukal, tak vlastne jenom jeden. Tri ruzny lidi se stejnym logem! Ale souhlas, ze nacasovani skvely :-)
Publikováno 13 červenec 2020 - 9:04
To jsou další tři ze stáda Moravana Turisty Joney.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 13 červenec 2020 - 9:08
To jsou další tři ze stáda Moravana Turisty Joney.
Hm, zajimave!
Kazdopadne se jedna o hodne dlouhy log pouze k jedne kesi! Ne takovy ten univerzalni, tymovy!
Chci rict, ze mozna to opravdu nasli.....
Publikováno 13 červenec 2020 - 9:54
Jen tak mimochodem, když už je řeč o Alke04, tak jeho Památková zóna Beroun má nově tři nálezy https://www.geocachi...eocache/GC3GNPK
Shodou okolností jsem se v sobotu v Berouně vyskytnul, šli jsme ve 3 lidech chvíli hledat a předpokládané nic se staloskutečností. Na místě už byla také dvojice kačerek hledajících prý přes 30 minut. Nenápadný tady nemůže být nikdo.
Protože nemám rád hledání nanovek uprostřed náměstí či paneláků všem na očích (lidé 10m od vás na lavičkách), tak jsme to po chvíli zabalili a děvčata pak taky, koukám, že také nanalezly.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 13 červenec 2020 - 10:36
Takze ted ten Beroun, jestli opravdu nalezli, muze rozseknout jedine autor a ten se ted s nikym nebavi :-)
Publikováno 13 červenec 2020 - 10:43
Nalezly, v logbooku je zápis (viz. foto LB u logu)
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů