Zrovna včera owner prozradil řešení... úplně jsem ho sice nepochopil, ale učitě tady budou chytřejší...
GC7K8NB
Publikováno 28 June 2022 - 9:31
Řešení nebylo nijak složité, jak se ukazuje, správné souřadnice měla spousta lidí. Problém byl spíš v tom, že keška byla, a její revival verze je, schována tak důkladně, že její hledání FTFkářům trvalo cca 2,5 hodiny. Pokud nebyl checker, nebyla ani jistota, že souřadnice jsou správně, takže to všichni po nějaké době vzdali a hledali jiné řešení.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 28 June 2022 - 9:39
Pořád říkám, že checker by měl být povinný...
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 28 June 2022 - 10:37
Zrovna včera owner prozradil řešení... úplně jsem ho sice nepochopil, ale učitě tady budou chytřejší...
Takže jestli jsem to pochopil správně, tak T1 je jen zastírací manévr, na který pár řešitelů dojelo?
Tento příspěvek byl upraven od mandevil: 28 June 2022 - 15:35
Publikováno 28 June 2022 - 11:26
Takze se bohuzel potvrdilo presne to, ceho jsem se obaval.
Spravne reseni je haluz a je pouze jednim z mnoha, ktery z listingu pri trose dobry vule dokazete dostat.
Osobne jsem tyhle souradnice po kupe mel a dokonce jsem na nich i jednou (spis pro formu) byl. Bez checkeru ale cekate jasny a evidentne spravny reseni. Tady vam owner milostive sdeli tisiciny, ale soucasne v listingu uvede dvoje pouzitelny minuty (uvodek a ty z bilyho textu).
Uprimne nechapu, proc u takhle nejednoznacnyho reseni nebyl checker. Kdyby byl, byl by nalez.
Publikováno 28 June 2022 - 13:54
Ta písmenka "ve vlastnostech na obrázku na pozadí" máte? (Teď už snad nevadí, když tady řešení proseknem úplně, ne?)
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 28 June 2022 - 14:12
Ta písmenka "ve vlastnostech na obrázku na pozadí" máte? (Teď už snad nevadí, když tady řešení proseknem úplně, ne?)
Prostě si ho stáhni do počítače a podívej se na vlastnosti - podrobnosti.
Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 28 June 2022 - 14:12
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 28 June 2022 - 15:47
Teď jsem docela zmaten... měl jsem za to, že metadata Groundspeak maže? Nebo to bylo publikováno předtím, než to zavedli?
Tento příspěvek byl upraven od mandevil: 28 June 2022 - 15:47
Publikováno 28 June 2022 - 21:31
Hustý, sledoval jsem tuhle keš, co kdyby náhodou... takže řešení je fajnovka a uložení prostě není? Stejně jako Alkeho Berounské opevnění, které prostě nikdo bez ownera nenajde? Sry jako, ale tímhle směrem se mi ubírání geocachingu nelíbí.
Publikováno 29 June 2022 - 6:41
Hmmmm, nic jsem nenašel...
Publikováno 29 June 2022 - 7:36
Bohužel jsem svůj luštící adresář smazal, ale v těch ostatních fotkách byla jakási jednoduchá šifra, která po vyluštění říkala něco jako "tady nic nenajdeš".
Publikováno 29 June 2022 - 8:06
Pozadí, na které je odkaz na konci listingu není ten obrázek na pozadí :-)
Musíš si otevřít obrázek z pozadí přes pravé myšítko.
Publikováno 29 June 2022 - 8:50
Z listingu:
<body background="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/a9d08535-de2f-46f8-b0fe-5d34bff91718.jpg" class="CacheDetailsPage">
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 29 June 2022 - 8:53
Právě jsem na místě, zmoklej jak slepice a nic
Tento příspěvek byl upraven od dachmh: 29 June 2022 - 8:56
Publikováno 29 June 2022 - 9:11
Jasný, jasný, kluci, děkuji.
Ahoj len tak pre info - ten brute force master je za ake nalezy a co ti ho pridelilo?
Publikováno 29 June 2022 - 9:16
Jasný, jasný, kluci, děkuji.
Proč jsi mokrý, když je to pod mostem ?
Publikováno 29 June 2022 - 11:53
Teď už je jen otázka, jaká vypečenost se skrývá na souřadnicích. Pokud bys Dachu nemohl najít ještě něco přes šest hodin, dej vědět, večer bych ti cestou z jižních Čech přijel pomoct s hledáním.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů