Keš v železniční zabezpečovačce
Publikováno 09 říjen 2020 - 17:31
Publikováno 09 říjen 2020 - 17:53
No...super. Nejenom, že porušuje pravidla, která tohle umístění vylučují, ale hlavně porušuje zákon o drahách a poškozením ( byť i nechtěným) zabezpečovačky si koleduje o obecné ohrožení. Nečekal bych jestli se to dostane k autorovi touto cestou. Pokud ho někdo zná napište mu rovnou.
Absolutně nepochopím, že tohle někoho může napadnout. Jestli si toho u Telematiky všimne někdo akční, tak z toho může být docela průser.
U nás bylo něco podobného... krabička v přestavníku elektricky ovládané výhybky. ..nechápu.
Publikováno 09 říjen 2020 - 17:57
Viděl jsem magnetickou cache přichycenou k "domečku" s nějakou zabezpečovačkou závor, která byla tak hezky maskovaná (vypadala, že tam patří), že ji údržbáři přetřeli stříbrnou barvou jako celý domeček. Tohle je ale už dost za hranou.
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:02
Tak i kdyz neznate ownera, tak pokud nekdo vite co je to za kes, tak tam rovnou dejte NA log at to reviewer archivuje, zamkne a ownera si vyresi.
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:02
Taky jsem to dnes na Twitteru četl. Tohle je bohužel za hranou tak daleko, že už hrana není ani vidět. Myslím, že dotyčný při výrobě měl i štěstí (při své blbosti), že se nedotkl nějaké živé části nebo něco nepřerušil
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:05
Zkusil jsem napsat autorovi příspěvku na Twitteru aspoň o umístění, snad bychom z toho poznali, co je to za keš.
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:17
Jestli si toho u Telematiky všimne někdo akční ...
To neni Telematky ale Správy železnic. Každopádně na keš okamžitě NA log a keš zlikvidovat. Než bude průšvih a než to ně kdo akčnější provalí do bulváru
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:30
poškozením ( byť i nechtěným) zabezpečovačky si koleduje o obecné ohrožení
Je to zabezpečovačka, takže poškozená část nefunguje a nikoho přímo neohrožuje. Ale spadá to pod Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení.
Zkusil jsem napsat autorovi příspěvku na Twitteru aspoň o umístění, snad bychom z toho poznali, co je to za keš.
Nejlépe GC kód, ale i umístění s trochou BF bude stačit,kdyby to byla finálka multiny nebo mysterky.
Dotyčný musel nějak obelhat revírníka, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Publikováno 09 říjen 2020 - 18:57
Takže je možná ještě (a navždy) nepublikovaná.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 09 říjen 2020 - 19:23
Psal jsem si s autorem tweetu a potvrzuje, že i dle lokace se jedná o tuto keš. Tím bych to víc nerozmazával.
Publikováno 09 říjen 2020 - 19:59
No jo, ale celých 648 FI a hned dva owneři - to je mezi námi fakt tolik kačerů s IQ tykve? Nebo byla původně jinde a někdo jí "iniciativně" přemístil?
Publikováno 09 říjen 2020 - 20:02
Psal jsem si s autorem tweetu a potvrzuje, že i dle lokace se jedná o tuto keš. Tím bych to víc nerozmazával.
Když koukám na logy a fotky u nich (filmovka ve veksli; keš byla odnesena; atd.), tak to bude něco úplně jiného. Možná pokus o náhradu.
Publikováno 09 říjen 2020 - 21:57
Navíc jak si všímá Vláček, odnesl jsem to. A odnášel jsem právě proto, aby nedošlo k takovému zbytečnému povyku.
Dle prázdného logbooku půjde o něco nikdy nepublikovaného, nějaký potrat...
Popravdě, tohle mě akorát inspiruje k archivaci dalších železničních keší :/
Proč riskovat že někdo poleze do kolejí...
- ištván
Publikováno 14 říjen 2020 - 13:02
Este je otazka, ako je mozne, ze sa je mozne do tej kraicky dostat. To na nej nema byt nejaky zamok alebo nieco take?
Publikováno 19 říjen 2020 - 0:19
Ale ja som to myslel tak, ze by zeleznicna spolocnost mala tu krabicu zabezpecit, nie ze owner tam mal dat kladku :-)
Publikováno 19 říjen 2020 - 4:09
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů