Přejít na obsah

Fotka

Lock down v.2.2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
420 odpovědí na toto téma

#381 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2021 - 18:24

Praha je sice velká, ale nedá se jít vůbec nikam. Všude mimo zástavbu se venčí davy lidí. Včera jsem zajela do Troji k řece. Nebylo hezky a foukal opravdu studený vítr a na procházce bylo neskutečné množství lidí. Co se tam bude dít dneska, když je hezky si raději ani nepředstavuji...

a co mají dělat? sedět v paneláku a čumět do zdi? taky sem dneska vytáhnul kolo..... 

• 1

#382 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2021 - 19:41

a co mají dělat? sedět v paneláku a čumět do zdi? taky sem dneska vytáhnul kolo.....

Co taky dělat jiného v tomhle počasí... Každopádně jsem měl pocit, že i tam, kde obvykle bývají davy, tak byly tento víkend větší davy.
Normálně by část těch lidí byla na chatách nebo na výletech mimo město.
  • 6

#383 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 896 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2021 - 20:03

Taky jsme chtěli zajít pro pár kousků v okrajové části Brna. Ale i když to není nějaká top-destinace, tak tam bylo tolik lidí, ža jsme jeli raději zpátky domů.

• 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#384 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 534 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2021 - 20:16

Tak nám tu říkali, že Brno je totéž co venkov, že je to úředně potvrzené! :D

• 1

#385 TARATARATA

TARATARATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 264 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2021 - 21:09

to kstavk: Ale já to těm lidem nemám za zlé. Taky jsem šla ven. Na kolo se mi zdála zima, tak raději na kajak :). Jen jsem tím chtěla říci, že je v Praze velmi těžké najít nějaké místo, kde je lidí trochu méně!

• 0

#386 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2021 - 7:06

to kstavk: Ale já to těm lidem nemám za zlé. Taky jsem šla ven. Na kolo se mi zdála zima, tak raději na kajak :). Jen jsem tím chtěla říci, že je v Praze velmi těžké najít nějaké místo, kde je lidí trochu méně!

.... zajímalo by mě kolik těch co to kritizují bydlí v panelákovém bytě s několika dorůstající dětmi (vlastně i kolik z těch co o tomhle rozhodují to mají podobně) ......  Mít rodinný dům s velkou zahradou tak nemusím taky vytáhnou paty za plot..... a můžu si udělat třeba i grilovací párty ;-)  

• 1

#387 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2021 - 9:45

Mít rodinný dům s velkou zahradou tak nemusím taky vytáhnou paty za plot..... a můžu si udělat třeba i grilovací párty ;-)  

Na zahradě toho člověk moc nenachodí, takže málo pohybu + grilovací párty = tloustnutí a to taky na covid není ideál.  :lol:  ;)

• 1
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#388 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2021 - 10:13

Na zahradě toho člověk moc nenachodí, takže málo pohybu + grilovací párty = tloustnutí a to taky na covid není ideál.  :lol:  ;)

jo, pořád lepší zahrada než panelák...... 

• 3

#389 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2021 - 11:10

jo, pořád lepší zahrada než panelák...... 

Tak to každopádně. Ale my třeba teď jsme sice v baráku, máme zahradu, ale obec je malá, prostě vesnice a na kešky nemáme šanci vůbec. Těch pár co tu v okolí je už dávno máme vyzobaných. :-(

• 2
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#390 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 889 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2021 - 12:10

Taky vznikají ve vašem okolí COVIDové keše?

Na Teplicku už jedna je  GC8PXAE   (na katastru obce Bystřany) a připravuji COVIDovou mysterku na území města Teplic – jakmile to bude povoleno, tak ji uvidíte na mapě. Udělal jsem ji trochu těžší, aby se u finálky nesešlo zbytečně moc lidí.

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#391 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2021 - 13:02

Jo

• 0

#392 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2021 - 17:23

...

V Hostivaři je jedna GC91C6K a dokonce je tam napsáno kdy půjde do archivu, jen nikdo netuší kdy to bude přesně.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#393 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2021 - 23:20

Listing této keše obsahuje odkaz na počítadlo, které je vždy se změnou vyhlášení vlády aktualizováno.

http://www.odpocetcasu.cz/eBcjnsD/

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#394 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2021 - 21:53

Za posledních cca 490 000 publikovaných keší od začátku minulého roku jich má slovo "covid" v názvu 750.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#395 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 889 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2021 - 22:39

Za posledních cca 490 000 publikovaných keší od začátku minulého roku jich má slovo "covid" v názvu 750.

To je jedině dobře. Hlavně aby to byly těžké mysterky. Až je vyluštíme a zvedneme se od počítačů a kalkulaček, tak už bude dávno po pandemii... :) 

• 2
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#396 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2021 - 11:26

To je jedině dobře. Hlavně aby to byly těžké mysterky. Až je vyluštíme a zvedneme se od počítačů a kalkulaček, tak už bude dávno po pandemii... :)

Dej mi pokoj s těžkými mysterkami... Raději bych, kdyby mysterek bylo daleko méně... Nestíhám luštit ani ty současné. Vlastně poslední půlrok nestíhám luštit skoro vůbec. A to už přes měsíc nesmíme z okresu.

Že si někdo může stěžovat, že se při pandemii nudí. :-) Já nevím, co dříve a jsem na tom s časem daleko hůře, než předtím.

I když u mě to je tak trochu i tím, že mám děti a navalily se mi teď i jiné starosti, takže chápu, že někdo se může nudit. Ovšem předpokládám, že většina kačerů se nudit vůbec nemusí... I kdybych nemohl 2 měsíce vytáhnout paty z domu, tak budu mít stále co dělat.

• 1

#397 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 460 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2021 - 12:13

Čím víc toho vyluštíš do foroty, tím víc ti toho zaarchivujou dřív, než se tam dostaneš.

(staré čínské přísloví)

• 15

#398 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2021 - 13:20

Ale kladný vliv na obranyschopnost mozkových závitů proti stařecké demenci zůstane.

• 5

#399 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2021 - 13:33

Dej mi pokoj s těžkými mysterkami... Raději bych, kdyby mysterek bylo daleko méně... Nestíhám luštit ani ty současné. Vlastně poslední půlrok nestíhám luštit skoro vůbec. A to už přes měsíc nesmíme z okresu.

Že si někdo může stěžovat, že se při pandemii nudí. :-) Já nevím, co dříve a jsem na tom s časem daleko hůře, než předtím.

I když u mě to je tak trochu i tím, že mám děti a navalily se mi teď i jiné starosti, takže chápu, že někdo se může nudit. Ovšem předpokládám, že většina kačerů se nudit vůbec nemusí... I kdybych nemohl 2 měsíce vytáhnout paty z domu, tak budu mít stále co dělat.

hmm. tak to bych radši žil jako dřív, než se bavit tímhle.......

• 1

#400 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2021 - 14:10

Čím víc toho vyluštíš do foroty, tím víc ti toho zaarchivujou dřív, než se tam dostaneš.

(staré čínské přísloví)

Čistá pravda...

Už takových mysterek mám přes stovku. A skoro polovina je archivovaná kvůli blbcům, co to dali na finálky :-(

Jenže jak to jinak luštit, když keškuji s rodinou (ne s nějakou partou, kde něco vyluští jeden, něco druhý), takže vše si musím vyluštit úplně sám (případně s pomocí autora). Kdybych to luštil předtím, než někam jedu, tak většinu mysterek vůbec neodlovím protože je před výletem prostě nestihnu vyluštit... A další hromada mysterek je z těch, co plánuji výlet, vyluštím mysterku poblíž trasy a pak zjistím, že je na hony vzdálená od plánované trasy :-(

• 1

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama