Ono mi přijde dost problém to, že lidé, kteří chodí na testy, tam jdou proto, že se cítí špatně a kromě pár hypochondrů je většinou pravděpodobnost nemoci vyšší. Na Slovensku po prvním dni tesování mají cca 1 procento nakažených, což je hodně málo. Takže pokud vláda počítá s R a dalšími výsledky jen z těch, co přišli, protože si myslí, že jsou nemocní, je to celé naprosto, ale naporsto zcestné, bo se to nemůže dát extrapolovat na celou populaci. Kdo z vás jde k doktorovi jindy, než když mu něco je? očividně jsou tedy opatření nadsazená a nenítřeba je dodržovat, protože je to celé nesmysl...
A to, že hodlají omezit přístup k informacím, už je jen třešínka, přeci nám nikdo nebude lézt do kurníku, že?
Původně jsem chtěl volit piráty, protože jsem doufal v IT a otevřenou vládu s maximálním využití digitalizace a sdílení všech dat (dobrá, kromě obrany a tak), ale jak vidím, jsou to spíš mladí komunisti a antifa šmrncnutá meetoo a dalšími praguepride. Takže bohužel. No, a kdo jiný by chtěl digitální stát? (Sry za offtopic..)