https://www.geoget.c...ipt:nalezyvroce - zobrazí statistiku celého roku, podle které se dají plnit challenge na počet odlovů za den u kterých se nepočítají Lab cache a udělal jsem ho proto, že statistika v profilu je včetně Labek, tak abych měl rychlý přehled jak na tom jsem.
Publikováno 27 listopad 2020 - 23:31
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 28 listopad 2020 - 13:19
Měl bych prosbu, šel by udělat výpis kesí (GC kod) za jenotlivý den. Idealně aby to šlo spustit nad filtrem kesi v GG, kde bych předfiltroval kese podle vlastnostti (D/T, velikost, typ,..).
Nebo už existuje nějaký skript, který by to uměl? Diky
62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet
Publikováno 28 listopad 2020 - 13:35
A stačilo by, kdyby ten GC kód keší byl jako tooltip po najetí myší na daný den? No a aby to použilo předfiltrovaná data ze seznamu by taky šlo udělat, jen by to při spuštění kladlo o otázku víc (jestli z db nebo ze seznamu)
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 28 listopad 2020 - 20:27
Měl bych prosbu, šel by udělat výpis kesí (GC kod) za jenotlivý den. Idealně aby to šlo spustit nad filtrem kesi v GG, kde bych předfiltroval kese podle vlastnostti (D/T, velikost, typ,..).
Nebo už existuje nějaký skript, který by to uměl? Diky
Stator ma modul FindsByIcon a tam si snadno najdes den i kazdou jednotlivou kesku.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 listopad 2020 - 22:19
Publikováno 28 listopad 2020 - 23:39
Tak jsem vydal novou verzi pluginu, kde je aktuální den zvýrazněn žlutým pozadím a dá se vybrat jestli se data vemou z databáze (to jsou pak všechny nálezy) nebo ze seznamu, kde se dají vyfiltrovat např mikro kešky a pak je to vhodné na kontrolu této challenge https://www.geocachi...-everyday-micro . A po najetí na daný počet se zobrazí tooltip se seznamem keší v daný den odlovených.
Tak nevím, vyzkoušeno, proběhne to rychle (sekunda) a otevře se nesmyslná stránka:
http://nalezy.html/
Podle zdrojáku je problém v proměnné GEOGET_SCRIPTPARENT
Manuál říká:
GEOGET_SCRIPTPARENT - obsahuje jméno a plnou cestu ke skriptu, ze kterého byl právě prováděný skript zavolán. Pokud byl skript zavolán primo z GeoGetu, pak je obsahem prázdný string
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 28 listopad 2020 - 23:44
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 29 listopad 2020 - 10:29
Tak jsem proměnou předělal na jinou, tak si zkus nainstalovat novou verzi 1.1.1, ale je zvláštní, že u mě to fungovalo bez problémů.
Publikováno 29 listopad 2020 - 19:25
A stačilo by, kdyby ten GC kód keší byl jako tooltip po najetí myší na daný den? No a aby to použilo předfiltrovaná data ze seznamu by taky šlo udělat, jen by to při spuštění kladlo o otázku víc (jestli z db nebo ze seznamu)
Diky to byla rychlost. Mam stazenou poslední verzi a funguje dobre. Bylo by fajn, kdyby z tooltipu šel seznam GC kodu vykopirovat. Podáš prst... . Diky
Publikováno 29 listopad 2020 - 20:55
Stator ma modul FindsByIcon a tam si snadno najdes den i kazdou jednotlivou kesku.
Modul FindsByIcon jsem nenasel. Myslel jsi modul FindsInIcon?
Publikováno 29 listopad 2020 - 21:18
Tak jsem proměnou předělal na jinou, tak si zkus nainstalovat novou verzi 1.1.1, ale je zvláštní, že u mě to fungovalo bez problémů.
Ahoj,
díky, nyní funguje dobře, jen ten dialog
"Od kolika kešek BUDOU zvýrazněné"
funguje ale takto:
"Od kolika kešek NEBUDOU zvýrazněné"
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 30 listopad 2020 - 9:20
Modul FindsByIcon jsem nenasel. Myslel jsi modul FindsInIcon?
Jasne :-)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:statistika, geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →