No dalo mi to dost hledání. Zjistil jsem, že jde o stát, ale až po delší době jsem si všiml, že tam není název státu. To mě trklo a hledal jsem keš bez státu. Naštěstí to byla jedna z minulého týdne, takže jsem nehledal dlouho.
Stator 2.3
Publikováno 21 květen 2022 - 19:59
No dalo mi to dost hledání. Zjistil jsem, že jde o stát, ale až po delší době jsem si všiml, že tam není název státu. To mě trklo a hledal jsem keš bez státu. Naštěstí to byla jedna z minulého týdne, takže jsem nehledal dlouho.
Zdravím. A to, že chybí vlajky některých států a vybarvení mapy (Eswatini - Swazijsko) je normální ?
Publikováno 22 květen 2022 - 6:54
Ty jsi srandista, vid? Kolik tam mas odlovenych kesek? A jestli nejake, tak ty jsi si u nich zmenil stat v databazi GG? A jestli, tak proc? Abys mohl upozornit na to, na co uz tu v jinem vlakne nekdo upozornoval?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 květen 2022 - 10:19
Ty jsi srandista, vid? Kolik tam mas odlovenych kesek? A jestli nejake, tak ty jsi si u nich zmenil stat v databazi GG? A jestli, tak proc? Abys mohl upozornit na to, na co uz tu v jinem vlakne nekdo upozornoval?
Mrzí mě, že si myslíš, že jsem srandista. Ano mám jich tam pouhých 5 kusů. Proč bych si u nich v GG měnil stát? Neměnil. Předpokládám, že tyto informace by se měly načíst jaksi samy. A mám tam Eswatini.
No omlouvám se. Už mám strach se tu na cokoli zeptat, abych nebyl za totálního idiota. Informace se sice dají vyhledávat, bohužel je to pro mě prales.
Publikováno 23 květen 2022 - 12:23
No, státy mění názvy tak často, že je třeba to nějak automatizovat . Mě šlo o neexistující stát bez jména, což byla chyba, kterou jsem opravil. A kdybych tušil, že jde o neexistující stát, asi bych na to přišel sám a nemusel se ptát, já viděl jen TadyNěkdeJeChyba. Pokud se někde změní stát a zase to bude ukazovat err odznak, tak se to bude muset řešit taky individuálně. Mimochodem, v nějakém testovacím profilu, který nepoužívám, jsem si taky ještě našel Czech republic místo Czechia.
Publikováno 23 květen 2022 - 12:42
No, státy mění názvy tak často, že je třeba to nějak automatizovat . Mě šlo o neexistující stát bez jména, což byla chyba, kterou jsem opravil. A kdybych tušil, že jde o neexistující stát, asi bych na to přišel sám a nemusel se ptát, já viděl jen TadyNěkdeJeChyba. Pokud se někde změní stát a zase to bude ukazovat err odznak, tak se to bude muset řešit taky individuálně. Mimochodem, v nějakém testovacím profilu, který nepoužívám, jsem si taky ještě našel Czech republic místo Czechia.
Se státy je a bude vždycky potíž proto vlastně ten Error odznak vznikl - a proto to loguju do logu...
Jenže pak na to člověk zapomene a zase objevuje Ameriku
njn... procvičování je matka moudrosti.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 25 květen 2022 - 6:58
Pro vsechny, kteri chteji mit spravnou vlajecku ve statistikach u statu Eswatini - doplnte si do souboru Stator\Common\IconsCountry.ini radek
Eswatini=https://www.geocachi...lags/png/sz.png
Nemyslim, ze je nutne kvuli tomu vydavat novou verzi pluginu.
GeoGet:
Publikováno 25 květen 2022 - 11:43
Vím, že jsme to tady řešili a Gord odpovídal, že to nejde.
Ale nedala by se nějak jinak pořešit statistika Waymarkingu?
Ve své podstatě jsem ochoten obětovat celou záložku Waymarknig ve své statistice http://david.bohm.sw...Statistics.html, ale velmi rád bych posunoval 3 odznaky ( The Waymarker, The Waymark categories discoverer a The Waymark Author).
Dá se to nějak jinak pořešit, když Geojarry nefunguje?
Publikováno 25 květen 2022 - 12:05
Je otazka, co myslis tim "poresit". Napred je treba mit data a pak z nich je mozne delat statistiku. Jak dostanes waymarkova data do GG?
Nebo tim "poresit" myslis, ze by se bys rucne zadal kolik ceho mas a to se pak promitlo do odznaku? A ty hodnoty, ktere bys zadaval rucne mas kde ziskat?
GeoGet:
Publikováno 25 květen 2022 - 12:40
Je otazka, co myslis tim "poresit". Napred je treba mit data a pak z nich je mozne delat statistiku. Jak dostanes waymarkova data do GG?
Nebo tim "poresit" myslis, ze by se bys rucne zadal kolik ceho mas a to se pak promitlo do odznaku? A ty hodnoty, ktere bys zadaval rucne mas kde ziskat?
V druhém řádku jsi popsal to, co by mi stačilo.
Data mám ze svého waymarkingu.
Z něho vidím, že gordicí mají 31 odlovených, 0 založených a 22 kategorií. https://waymarking.c...rs/profile.aspx
Já mám 3144 odlovených, 1096 založených a 547 kategorií.
A to jen někde zadat, aby se mi aktualizovaly Badgegens.
Publikováno 25 květen 2022 - 12:58
Rozumim. Tak to bude na Draka (velke D na zacatku zduraznuji, aby nevznikla mylka). On dela odznaky, tak jestli je ochotny doplnit rucni pohon ... (pokud si vzpominam, uz to nekde mel/ma). Tak jestli se k tomu vyjadri...
GeoGet:
Publikováno 25 květen 2022 - 13:13
No mám druhou databázi a tu si ručně doplňuji waymarking.db3
V nastavení badgegenu je možno tu databázi zadat a z toho se generují všechny opičky co mám na svých statistikách
nicméně waymarky tam prostě sázím růčo (editací bodu) - 50/50 vyexportuju si GPX z waymarku naimportuju do GG a pak ručně upravím co potřebuju je to otravné ale jiný nářadí na to není
občas musím updatnout jendo XML když přibudou nové kategorie (na tom závisí odznak kategorii a další statistiky) což bych měl teď udělat neb sem koukal, že tam zase 2 nebo 3 nové přibyly ale to se zaktualizuje automaticky jak to upravím na to nářadí mám jen se musí sehnat lidi kteří to XML předatlí...
Waymarking je holt jen pro ty co ho fakt chtějí
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 25 květen 2022 - 13:26
No mám druhou databázi a tu si ručně doplňuji waymarking.db3
V nastavení badgegenu je možno tu databázi zadat a z toho se generují všechny opičky co mám na svých statistikách
nicméně waymarky tam prostě sázím růčo (editací bodu) - 50/50 vyexportuju si GPX z waymarku naimportuju do GG a pak ručně upravím co potřebuju je to otravné ale jiný nářadí na to není
občas musím updatnout jendo XML když přibudou nové kategorie (na tom závisí odznak kategorii a další statistiky) což bych měl teď udělat neb sem koukal, že tam zase 2 nebo 3 nové přibyly ale to se zaktualizuje automaticky jak to upravím na to nářadí mám jen se musí sehnat lidi kteří to XML předatlí...
Waymarking je holt jen pro ty co ho fakt chtějí
Pošlu ti SZ.
Publikováno 11 srpen 2022 - 17:40
Mám drobný problém se Statorem. Konečně jsem se dokopal, abych aktualizoval svůj profil (včetně labek) a chtěl jsem to nahrát jako odkaz přes banner (jak jsem měl doposud), nicméně při nahrání souboru Statistics.html na geocaching.cz se mi místo úspěšného dokončení pluginu Stator objeví hláška:
A v souboru Stator.log je (na konci souboru) napsáno:
A ještě hlášky z Konzoly chyb ve scriptu:
Přitom přihlašovací údaje na geocaching.cz i na geocaching.com mám správně. Co s tím? Neměl by někdo radu?
Tento příspěvek byl upraven od Kytka2001: 11 srpen 2022 - 18:00
Publikováno 13 srpen 2022 - 19:04
"Chyba prihlaseni" je stav vraceny serverem. Takze budto je chyba v jmeno/heslo nebo je chyba na serveru. Ani jedno asi resit neumim. Nemas tam nekde nabodenicka? Myslim, ze s nimi driv problem byl.
GeoGet:
Publikováno 17 srpen 2022 - 8:41
Ahoj,
omlouvám se za dost "neodborný" dotaz
po půl roce jsem se konečně dostal k tomu, abych si aktualizoval statistiky, když spustím v nastavení Statoru "Uložit+Náhled", tak se mi ukáže aktuální stav ke dnešnímu dni.
Když spustím vygenerování statistik, ani když zkusím jednorázové ruční odeslání, tak se mi na profil na Geocaching.cz nová verze nedostane a stále se mi otevírají statistiky vygenerované v dubnu.
v logu není žádná chyba zaznamenaná:
V adresáři z logu je soubor "Statistics.html" ten nově vygenerovaný
Co dělám špatně? Nebo co jsem zapomněl udělat?
moc děkuji
Tento příspěvek byl upraven od KIM-PA: 17 srpen 2022 - 9:50
Publikováno 17 srpen 2022 - 12:06
U tebe se mi zobrazuji "Statistiky generované 17.8.2022".
Taky jsem to pozoroval na svych statistikach, ale dalsi den tam uz byly statistiky generovane ve spravny den. tak pockam 1-2 dny a vidim to co chci. Asi to je nejaka vyrovnavaci pamet, ktera chce vymazat, ale netusim kde je a jak ji vymazat.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 17 srpen 2022 - 12:27
Zkus v prohlížeči na té staré statistice zmáčknout CTRL+SHIFT+R
Publikováno 17 srpen 2022 - 12:33
Všem díky moc za navedení, po tom CTRL+SHIFT+R už vše zobrazuje tak jak má.
Jsou věci, kterým neporozumín :-)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů