Jak jsem psal vys - aktualizuj si nalezy na gc.cz, pak si zkontroluj, zda mas spravne nastaveny id pro gc.cz - tedy jestli aktualizujes data spravneho uzivatele, ktereho mas nasteveneho ve Statoru.
Stator 2.3
Publikováno 15 únor 2024 - 21:20
Tak se mi podařilo probojovat k seznamu nálezů tady na geocaching.cz a ukázalo se, že většina mých nalezených cachí asi tak do roku 2013 tady nemá vyplněný datum a čas nálezu. V Geogetu to samozřejmě vyplněné mám. Ty nejstarší nálezy jsou nejspíš z doby, než jsem nainstaloval GeoGet.
Co jsem se díval do vnitřku toho skriptu, tak jestli jsem to pochopil dobře, tak vezme databázi, co na gc.cz už je, a přidá nové cache, původní databázi smaže a místo ní zapíše novou s novými cachemi. A teď se naskýtá otázka, jak tu databázi na gc.cz smazat a vygenerovat úplně znova, když ten skript se dívá, jestli tam nějaká databáze je, a v případě, že ji nenajde, se ukončí.
Publikováno 16 únor 2024 - 9:11
Pokud si pamatuji správně, tak skript funguje tak, ze si přečte, co máš za nálezy na gc.cz. A pokud tam najde nějakou kešku, kterou nemáš v GG označenou jako nalezenou, tak ten seznam na serveru smaže, a nahraje jej úplně znova. Jinak pouze přidává chybějící keše.
Takže hack:
Mělo by stačit najít nějakou kešku, kterou máš na serveru označenou. Zrušit na ní označení nálezu a spustit skript. Pak ji zpátky označit, a pustit ho znovu, aby se tam taky přidala.
Publikováno 18 únor 2024 - 10:21
Ahoj, po aktualizaci Statoru zmizel seznam keší v části "Moje xTF úspěchy". Jsou zde jen stupně vítězů, ale modul sqlTable (FTF, STF, TTF) neukazuje nic.
Bohužel obrázky mi fórum vložit nedovolí.
Publikováno 18 únor 2024 - 12:37
Ahoj, mám stejný problém jako @maluston. Zkusil jsem odebrat a znovu přidat modul FTFList(SqlTable), ale ve vygenerovaných statistikách se zobrazí pouze --== No Data! ==--. Viz https://gc.iamkodl.net/statistika/.
Edit: nefungují ani další položky využívající SqlTable (nejvýše položené kešky ve státě, první nález ve státě, přehled mých keší).
Tento příspěvek byl upraven od Kodlitko: 18 únor 2024 - 12:42
Publikováno 18 únor 2024 - 13:58
Ahoj, mám stejný problém jako @maluston. Zkusil jsem odebrat a znovu přidat modul FTFList(SqlTable), ale ve vygenerovaných statistikách se zobrazí pouze --== No Data! ==--. Viz https://gc.iamkodl.net/statistika/.
Edit: nefungují ani další položky využívající SqlTable (nejvýše položené kešky ve státě, první nález ve státě, přehled mých keší).
SqlTable se upravoval o možnost přidat jinou DB třeba kvůli waymarkingu... většina SqlTable mi funguje ale tahle jedna také ne dívám se na to...
Nepoužíval jsem ji tak jsem na to nepřišel nicméně v SQL jsem nic neměnil takže zkoumám kde je problém...
Souvisí to s tím, že při přesunu už hotových SqlTable do Statistiky nebo těch co už je tam máte nemají defaultní hodnotu správně (opravím)
Pro vás to znamená:
Být v Geogetu jako Expert
Po přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=
Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Projít si všechny moduly SqlTable, které máte ve statistice a udělat to samé po uložení už by to mělo být OK
Vyzkoušeno zafungovalo
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 únor 2024 - 17:14
U sebe to mám opravené... nicméně pokud uděláte ten postup, že tam znovu dáte to No u OtherDb a uložíte tak to bude fungovat i bez úpravy...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 únor 2024 - 17:18
Jinak stačí přepsat řádek 30 v SQLTable.Stator.pas
if((aPar.Values['OtherDB']='No') or (aPar.Values['OtherDB']='') or (aPar.Values['DBName']='')) then
Publikováno 18 únor 2024 - 20:40
Pro vás to znamená:
Být v Geogetu jako Expert
Po přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Projít si všechny moduly SqlTable, které máte ve statistice a udělat to samé po uložení už by to mělo být OK
Funguje, děkuji!
Publikováno 19 únor 2024 - 10:46
Já jsem teď taky upgradoval, všechny moduly SqlTable jsem zkontroloval, ale měly obě nastavení jak je v příspěvku výše.
Zkusmo jsem přidal modul MapGenSvg pro USA a dostávám chybu:
Nicméně mapa se zobrazuje. Žádné kategorie tagů jsem mezitím nevytvářel / nepřejmenovával.
Nastaveno to mám takto:
Srovnání staré a nové mapy na mém profilu, záložka "Jiné grafy" a úplně dole.
Dají se nějak přidat zkratky států do mapy? Případně i počty nálezů tam, jako je to ve staré bitmapové mapě?
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 19 únor 2024 - 10:50
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 únor 2024 - 10:53
Jak píšu výše (SqlTable) - vizuálně to tam je to nastavení (default) ale vnitřně není uložené v šabloně a provede se to blbě - moje chyba neuvědomil jsem si to...
Při vývoji jsem mockrát všelicos měnil a postupně to do šablony probublalo všude a pak už jsem si to neuvědomil, že to může být problémos....
Prostě proklikat a uložit a už by to mělo být OK a v kódu už to mám upravené, že by to neudělalo ikdyž by se to stalo...
Publikováno 19 únor 2024 - 11:47
Já jsem teď taky upgradoval, všechny moduly SqlTable jsem zkontroloval, ale měly obě nastavení jak je v příspěvku výše.
Zkusmo jsem přidal modul MapGenSvg pro USA a dostávám chybu:
Dají se nějak přidat zkratky států do mapy? Případně i počty nálezů tam, jako je to ve staré bitmapové mapě?
Pridat se da samozrejme leccos. Ale pridavani novych map znamena upravu na serveru a to dnes mozne neni. Musime mapgen (nejen) presunout na jiny server. To bude chvili trvat.
Nicmene ty US by podle me jit mely, podivam se na to.
EDIT: trochu podeziram, ze to dela to "(svg)". Ale to je zatim strelba od boku.
Jak píšu výše (SqlTable) - vizuálně to tam je to nastavení (default) ale vnitřně není uložené v šabloně a provede se to blbě - moje chyba neuvědomil jsem si to...
Při vývoji jsem mockrát všelicos měnil a postupně to do šablony probublalo všude a pak už jsem si to neuvědomil, že to může být problémos....
Prostě proklikat a uložit a už by to mělo být OK a v kódu už to mám upravené, že by to neudělalo ikdyž by se to stalo...
Jak se to trochu usadi a opravime hlasene chyby, vydam novou verzi.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 únor 2024 - 11:49
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 březen 2024 - 10:11
SqlTable se upravoval o možnost přidat jinou DB třeba kvůli waymarkingu... většina SqlTable mi funguje ale tahle jedna také ne dívám se na to...
Nepoužíval jsem ji tak jsem na to nepřišel nicméně v SQL jsem nic neměnil takže zkoumám kde je problém...
Souvisí to s tím, že při přesunu už hotových SqlTable do Statistiky nebo těch co už je tam máte nemají defaultní hodnotu správně (opravím)
Pro vás to znamená:
Být v Geogetu jako ExpertPo přenesení SqlTable do statistiky si to rozkliknout a nastavit
OtherDb=No
DBName=Pak už se to dělá správně (a to ikdyž to tam vizuálně je)
Vyzkoušeno zafungovalo
Díky, funguje.
Publikováno 10 březen 2024 - 11:54
Pořád se mi nezobrazuje u odznáčků, kde jsem překročil 10 (nebo 9?) opakování - konkrétně u smyček kalendáře - něco, co by to označovalo. Mám dojem, že DrakMrak sliboval, že by se tam mělo objevit hvězdička.
Publikováno 07 říjen 2024 - 15:43
Pořád se mi nezobrazuje u odznáčků, kde jsem překročil 10 (nebo 9?) opakování - konkrétně u smyček kalendáře - něco, co by to označovalo. Mám dojem, že DrakMrak sliboval, že by se tam mělo objevit hvězdička.
asi měla ale jelikož nikde nepřesahuju tak je to ve hvězdičkách ale zkusím mrknout...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů