Dotazník k diplomové práci
Publikováno 15 leden 2021 - 14:45
Publikováno 15 leden 2021 - 21:26
Taky vyplněno. Dobře vybrané otázky, docela příjemně se to vyplňovalo.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 20 duben 2023 - 17:43
Mohl bych vás poprosit o vyplnění krátkého anonymního dotazníku na téma Zneužívání tradiční lidové kultury pro komerční účely k bakalářské práci dcery mé přítelkyně?
Děkuji moc všem ochotným
Publikováno 21 duben 2023 - 12:31
Vyplněno. Ale v dotazníku na TRADIČNÍ kulturu dát možnost identifikovat se jako fluidní améba s nebinárními orgány mi přijde scestné...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 21 duben 2023 - 21:09
Vyplněno. Ale v dotazníku na TRADIČNÍ kulturu dát možnost identifikovat se jako fluidní améba s nebinárními orgány mi přijde scestné...
Také mne to irituje. Škoda že autor nebyl po ruce, hodil bych mu to na hlavu.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 01 květen 2023 - 18:25
No mě to taky zarazilo, ale prý to lektorka vyžadovala
Publikováno 01 květen 2023 - 20:57
No mě to taky zarazilo, ale prý to lektorka vyžadovala
Hm. Teď tě možná to lektorující individuum bude žalovat, žes tomu přiřadil ženské pohlaví...
Dceři tvé přítelkyně nezávidím a hluboce doufám, že se tím morem nenechá nakazit, aniž její spolužáci...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 02 květen 2023 - 20:40
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů