Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#181 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 8:49

JiHaj napsal/a:
Taky jsem včera měl problémy s padáním aplikace, bohužel jsem nezvolil cestu aktualizace, ale odinstalace a opětovné instalace. Teď po dnešní aktualizaci běhá vše jako po másle, jenom všechny bývalé uložené (vyřešené) kešky čekající na odlovení jsou sice na SD kartě, ale nezobrazují se v "uložené". Pomožte prosím třeba lehkým nakopnutím.

A neni v Ulozene pres menu nejakej Import ..teda on tam je,ale zda bude co k cemu v tvem problemu nevim
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#182 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 9:02

brazajar napsal/a:

Galileo297 napsal/a:
Já mám datový tarif od Vodafona , ale myslel jsem stim placením v marketu přes internet.Když vše fungovalo OK tak jsem dělal spostu věci přes mobyl.Logoval jsem hledal kešky c:geo , psal jsem TB/GC prostě vše co se týká geocachingu. Proste mám rád tuto hru.
Ty aplikace z marketu se nedaji asy nijak jinak získat než nějak placením kartou přes net?

Ted ti nerozumim. Market - vsechny aplikace, jak placeny, tak i neplaceny. Je na tobe, kterou pouzijes.
Navic, market ma i webovou verzi - https://market.android.com/ ... tam si aplikaci vyberes, a sama ti prijde do tel (pokud jsi v tel market aktivoval). Ale to jsme silne OT - kdyztak mam v kontaktech majl ci icq.

tvuj mejl jsem tam nenašel a ICQ nemam.
  • 0

#183 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 19:41

Ahoj mam takovej větší problém s c:geo, Včera jsem byl na kesich stáhl jsem si do telefonu přes c:geo souřadnice pro offline použití a ještě jsem si je vytiskl, u poslední keše jsem si všiml (kdyz jsem ji nemohl najit) ze na papíře jsou jiné souřadnice než uložené v c:geo po zkontrolovaní i ostatních keší se souřadnice vždy lišili, navigačka mi kolikrát ukazovala cca 40m ke kesi ale já u ni stal. Dnes když jsem se díval na online kese u kterých vím kde mají byt tak byly úplně jinde, třeba i 50m mimo, nevíte v čem je problém? Předem díky. Program mam samozřejmě aktualizovanej.
  • 0

#184 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 20:23

nevím. dělalo mi to taky. už šlo z telefonu. Lepší je teď locus s Addonem od Arcaa
  • 0

#185 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 7:19

Locus taky pouzivam ale tam nemam zatim nahrane kese jenom sem si udelal par map pro offline pouziti, C:geo prave pouzivam na nacteni kesi a nasledne ulozeni pro offline vyhledavani, a nebo kdyz sem nekde v terenu tak pro online zobrazeni, ale kdyz to ukazuje chybne tak je to naprd. Androida mam prvne cca 3 tydny tak se postupne seznamuju.
  • 0

#186 Nitrosnb

Nitrosnb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 19:03

Tak jsem program odinstaloval a nainstaloval znovu, hlavne vyplnil prihlasovaci udaje ke GC.com (predtim jsem to myslim nemel zadany) a uz to ukazuje presne, coz je super a navic se mi tam ukazuje i smajlik u kese kterou sem jiz nasel.
  • 0

#187 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 15:17

Ahoj. Tak by mně tajimalo jestli c:geo dovede pracovat s TB a kde to najdu , víte někdo o tom něco bližšího? Díky za radu. B)
  • 0

#188 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 15:30

Když si dáš "hledat" a sjedeš dolů, najdeš kolonku "trackables"
  • 0

#189 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 15:33

DangeMask napsal/a:
Když si dáš "hledat" a sjedeš dolů, najdeš kolonku "trackables"

Diky. Ale dá se i pomocí c:geo TB vložit nebo vyjmout z kešky , tak aby se to objevilo i na GC.COM Jestli víte co myslím.
  • 0

#190 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 15:55

Vložit by mělo jít u logování kešky (klasicky jako na GC.com), vyjmutí jsem zkoušel jednou a zpětně doma zjistil, že to bylo Write note... asi jsem něco přehlédl :-)
  • 0

#191 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:02

DangeMask napsal/a:
Vložit by mělo jít u logování kešky (klasicky jako na GC.com), vyjmutí jsem zkoušel jednou a zpětně doma zjistil, že to bylo Write note... asi jsem něco přehlédl :-)

Ted jsem se dival a když najedu do logu kešky v c:geo , tak tam můžu akorat něco napsat , ale kde nebo kam napsat vložení nebo vyjmutí? Pokud možno velmi jednoduše:o Díky
  • 0

#192 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:08

Tak jsem si na to musel vytáhnout trackable z kolekce, abych to zkusil :-) pod formulářem na log máš ještě inventář trackables (pokud v něm něco zrovna máš). Kliknutím na název TB se přesuneš na stránku TB, ale pokud podržíš prst na nápisu "beze změny" vyjede ti nabídka "beze změny/ návštěva/ nechat zde". Chce to zkoušet a zkoušet, na takovéhle věci vždycky přijdu pokusem ;-)
  • 0

#193 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:15

DangeMask napsal/a:
Tak jsem si na to musel vytáhnout trackable z kolekce, abych to zkusil :-)
pod formulářem na log máš ještě inventář trackables (pokud v něm něco zrovna máš). Kliknutím na název TB se přesuneš na stránku TB, ale pokud podržíš prst na nápisu "beze změny" vyjede ti nabídka "beze změny/ návštěva/ nechat zde". Chce to zkoušet a zkoušet, na takovéhle věci vždycky přijdu pokusem ;-)

Když dám zapsat návštěvu (log) , tak ve spod mám pouze odeslat log , uložit , vyčistit .
  • 0

#194 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:20

Chtěla bych se zeptat zkušenějších, dá se v c:geo uložit ručně vložené souřadnice v záložce cíl? Hledala jsem a na nic jsem nepřišla. Nechce se mi nějak nosit vypočítané souřadnice na papíře, protože je ve většině případech zapomenu doma. Locus mám teda taky, ale nějak jsem k němu nepřilnula a neumím s ním, takže těmto odpovědím at použiju locus bych se ráda vyhla :D
  • 0

#195 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:20

A máš v inventáři nějaký trackable? Když v něm nic není, tak se ti nemá co nabídnout ;-) Zkus se stejně tak podívat na psaní logu na GC.com, jestli ti to tam něco nabízí.
  • 0

#196 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:29

DangeMask napsal/a:
A máš v inventáři nějaký trackable? Když v něm nic není, tak se ti nemá co nabídnout ;-) Zkus se stejně tak podívat na psaní logu na GC.com, jestli ti to tam něco nabízí.

OK , tak přiznávám , že momentálně nemám v inventáři žádný TB. Takže to se tam objeví , až budu mít nějaký TB zapsany v inventáři? To si c:geo samo natáhne z GC.COM ?

Jak provedu vyjmutí , když najdu v kešce TB pomocí c:geo . Vyděl jsem , že je třeba něco TB zobrazeného v dlouhém popisu.
  • 0

#197 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:32

Pokud chceš TB vyjmout, tak si přes hledání najdeš jeho stránku a dam dáš "zapsat nález" nebo jak se to jmenuje. Stačí jen přepnout typ logu na vyzvednuto
  • 0

#198 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:59

DangeMask napsal/a:
Pokud chceš TB vyjmout, tak si přes hledání najdeš jeho stránku a dam dáš "zapsat nález" nebo jak se to jmenuje. Stačí jen přepnout typ logu na vyzvednuto

OK ;)

Ted vtom mám aspon trochu jasno.
  • 0

#199 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:30

labyorkie napsal/a:
Chtěla bych se zeptat zkušenějších, dá se v c:geo uložit ručně vložené souřadnice v záložce cíl? Hledala jsem a na nic jsem nepřišla. Nechce se mi nějak nosit vypočítané souřadnice na papíře, protože je ve většině případech zapomenu doma. Locus mám teda taky, ale nějak jsem k němu nepřilnula a neumím s ním, takže těmto odpovědím at použiju locus bych se ráda vyhla :D

Já to dělám tak, že v listingu kešky v c:geo si vypočítané souřadnice dávám k bodům trasy. Je tam "přidat bod" a tam si zadám ty souřadnice.

Takže pak tam mám třeba souřadnice parkovišť už od autora a já si k tomu přidám souřadnice finálky, které vypočtu.;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#200 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 23:12

Alf gang dekuju. Tohle me nejak nenapadlo a asi je to i lepsi nez bezne ukladani protoze u tohodle clovek hned vi ke ktere kesi souradnice patri. Vubec jsem netusila ze to takto funguje,super ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama