c:geo
Publikováno 10 květen 2011 - 9:28
A přesně jak píšeš, mám vypočítané souřadnice u kešky, ke které patří, takže to využívám jak u mysterek, tak u multin.
Publikováno 17 květen 2011 - 17:13
Publikováno 27 květen 2011 - 7:45
Publikováno 27 květen 2011 - 8:12
Publikováno 27 květen 2011 - 10:06
Publikováno 27 květen 2011 - 10:32
Publikováno 27 květen 2011 - 10:36
Publikováno 27 květen 2011 - 16:16
Publikováno 27 květen 2011 - 16:25
Zatím to možné není ale zato to má obrovskou výhodu. funguje to za každé situace které vytváří grounspeak svými častými změnami.wadesss napsal/a:
Zdravím.Nainstaloval jsem Locus a locus4geocachaing.Vypadá to moc dobře,zatím jsem si s tím je chvilku hrál.Měl bych dotaz.Zřejmě to možné nebude,ale přesto se zeptám dá se nějak nastavit,aby addon locus4geocachaing vyhledával dle nicku a vynechal mnou nalezené?No já jen abych nehledal již jednou ulovené
Publikováno 27 květen 2011 - 19:08
a již nalezenou keš znovu hledat nebudeš. pokud budeš mít pochybnosti tak klikni na:Zobrazit celý listing a pokud máš správně nastaveny prohlížeč internetu rak se ti listing zobrazí celý do dvou vteřin a to i v případě omezeného Fup. (Htc wildfire;O2; opera mini)wadesss napsal/a:
Dík za rychlou odpověď.Tak nějak jsem si to myslel.
jinak tě možná potěší že není nutné Addon zapínat ale vybranim místa v mapě aktivujes nabídku a v nastavení(ozubená kolečka ikona)najdeš ikonku geocachingu a už to jede
Publikováno 27 květen 2011 - 21:52
Publikováno 13 červen 2011 - 14:47
Publikováno 17 červen 2011 - 14:11
Publikováno 17 červen 2011 - 14:35
fireman.cz napsal/a:
Ahoj, začal jsem používat C:GEO a měl bych pár otázek. Jaký používáte navigační radar? Zkoušel jsem vložený radar, aplikaci jménem "radar" a radar od Locusu. Zajímalo by mě jestli je mezi nimi nějaký rozdíl v přesnosti a pokud ano, jaký program je na tom nejlépe.
Moje druhá otázka se týká souběžně geogetu, kde si udržuju seznamy keší, fotky a veškeré podrobnosti. Zajímalo by mě, zda je možné při přenesení keše do Geogetu a doplnění keše o vypočítané finální souřadnice(tzn. že si tam přidám waypoint) přenést vyexportovaný GPX soubor i s novými waypointy do C:GEO. Když jsem to zkoušel šli pouze originální waypointy. Samozřejmě to jde ručně, ale takhle by to bylo lepší.
Díky za odpovědi...
1) Radar - http://market.androi...e.android.radar
Mam s nim jen ty nej zkusenosti ... Jak na byv. G1, tak ted na LG Optimus One.
2) Geoget a Android - zkus geoquack http://www.geocachin...881#post_286881
Pracujes primo s db geogetu, podobne jako je pro WM PocketDrake.
Ve vyvoj (mozna uz je) je i synchronizacni makro pro GG ...
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 22 červen 2011 - 15:07
Publikováno 22 červen 2011 - 15:29
máš v menu telefonu nastavenou GPS zapnuto? z jakého módu davas "navigování"? zkus to přes aktivní mapu. Co máš za telefon?smirin napsal/a:
Ahoj,
pls potreboval bych trosku poradit - dnes mi dorazil telefon s androidem, ale nevim si rady s programkem c:geo.
- co jsem tu procetl, tak to vsem jede skoro bez problemu, ale ja asi delam neco spatne...
- po stazeni a nainstalovani c:geo + stazeni radaru mi nejde navigovat.....kešky si stahnu (20 v okolí), na mape vidim, ktere mam hotove, ale po zmacknuti menu se mi ukaze pouze Zapsat navstevu, Obrazky, Otevrit v prohlizeci, Share cache.
Nevite nekdo, kde delam chybu?
Díky za rady
Mirek
Publikováno 22 červen 2011 - 15:50
GPS mam zapnutou
Pres aktivni mapu - jeste to tolik neovladam pokusim se najit a otestuji.
Navigovani davam po kliknuti na kesku - zobrazi se mi listing a pak davam tlacitko menu.
Stahl jsem si i aplikaci Locus a tam to jde, ale porad je zasekly radar (sipecka se nehybe).
WAW napsal/a:
máš v menu telefonu nastavenou GPS zapnuto? z jakého módu davas "navigování"? zkus to přes aktivní mapu. Co máš za telefon?smirin napsal/a:
Ahoj,
pls potreboval bych trosku poradit - dnes mi dorazil telefon s androidem, ale nevim si rady s programkem c:geo.
- co jsem tu procetl, tak to vsem jede skoro bez problemu, ale ja asi delam neco spatne...
- po stazeni a nainstalovani c:geo + stazeni radaru mi nejde navigovat.....kešky si stahnu (20 v okolí), na mape vidim, ktere mam hotove, ale po zmacknuti menu se mi ukaze pouze Zapsat navstevu, Obrazky, Otevrit v prohlizeci, Share cache.
Nevite nekdo, kde delam chybu?
Díky za rady
Mirek
Publikováno 22 červen 2011 - 17:41
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů