c:geo
Publikováno 23 červen 2011 - 7:33
Publikováno 23 červen 2011 - 8:38
smirin napsal/a:
No prihlaseni na C:Geo je OK.
Skoro vse jsem zprovoznil už bez problemu, ale zvlastni vec je ta, ze stahnu do telefonu 30 keší - (20 jich vidím se smajlikem jako hotovo) a dalsich 9 kesi mohu nasledne bez problemu navigovat jak z menu, tak z mapy, ale jedna keš, kterou vidim jako stazenou, se mi na mape neukaže a když dam na ni nahled, stahnu detaily atd..., tak mi na ni nejde navigovat......chyby uplne tato moznost.
tuto samotnou kesku jsem zkoušel nekolikrat znovu stahnout a stejne to nefunguje. muzete ji prosim nekdo zkusit stahnout a zobrazit si ji v mape a nasledne na ni navigovat? jedna se o kešku v Jaroměřicích nad Rokytnou (jedina keš)
Děkuji
Mirek
Na mem LG OO to jde bez problemu. Kes najdu, prohlidnu si listing, dam navigovat - jde pres kompas, mapu i radar.
Totez plati i o situaci, kdy si ji ulozim do telefonu.
Takze bych asi doporucil vymazat cache c:geo, a data pres spravce aplikaci (popr. natvrdo na karte)... a postahovat znova.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 26 červen 2011 - 20:01
Publikováno 26 červen 2011 - 21:01
Publikováno 03 červenec 2011 - 19:15
Publikováno 03 červenec 2011 - 19:57
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 03 červenec 2011 - 20:33
zkontroluj si nastavení locus free, jestli máš zaškrtnuto použití hardwerového kompasu.. nastavení > senzory> ..smirin napsal/a:
PLS chci se zeptat na jednu vec v c:geu....
O začátku mi fungoval velice pěkně, ale poslední dobou se mi šipečka zasekne a ukazuje bludy...stojím na místě a šipka se třepe a metry skáčí např 2-10m. Když z telefonem otočím, tak šipka jde úplně na jinou stranu a opět se sekne.
Dělá to v c:geu i když dám použít v locus free.
PLS poraďte co mám udělat, aby šipka ukazovala opět správně.
telefon jsem restartoval a nepomohlo
program jsem restartoval a nepomohlo
Navigovani spoustim pres listing, menu, navigovat, radar, locus free, najede mi locus, pipne gps a ukaže se šipečka a konec v 99% se šipa sekne.
Nevíte někdo co s tím?
Mirek
Publikováno 03 červenec 2011 - 20:35
jak to má udělat? Přeci píše, že používá radar z Locusu..WAW napsal/a:
aktualizuj Radar.
Publikováno 03 červenec 2011 - 21:23
zkontroluj si nastavení locus free, jestli máš zaškrtnuto použití hardwerového kompasu.. nastavení > senzory> ..
Nastavení mám správně dle instrukcí.
Publikováno 04 červenec 2011 - 7:25
Od autora na FB se v patek objevilo toto:
There are some developers that want to maintain c:geo. But there are few things to be solved and I don't have much time. c:geo will NOT die. Stay tuned
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 05 červenec 2011 - 7:42
smirin napsal/a:
zkontroluj si nastavení locus free, jestli máš zaškrtnuto použití hardwerového kompasu.. nastavení > senzory> ..
Nastavení mám správně dle instrukcí.
Publikováno 05 červenec 2011 - 8:01
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 05 červenec 2011 - 22:29
Publikováno 06 červenec 2011 - 9:48
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů