Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#241 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 20:03

brazajar napsal/a:
Mozna je nadeje na pokracovani ...
Od autora na FB se v patek objevilo toto:

There are some developers that want to maintain c:geo. But there are few things to be solved and I don't have much time. c:geo will NOT die. Stay tuned ;)

Díky za tuhle pozitivní zprávu.
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#242 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 20:23

a cesky ?? :)
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#243 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 20:27

Pan Pctros napsal/a:
a cesky ?? :)

http://translate.google.com;) Jako já...
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#244 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 22:04

Preklad ;)

Je tu pár vývojárov ktorý sa chcú starať o c:geo. Ale je tu pár vecí ktoré musia byť vyriešené a nemám veľa času. c:geo nezomrie. Zostante naladený.

• 0

#245 teepec

teepec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 23:04

a česky? ;-))
  • 0

#246 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2011 - 11:07

Je tu pár vývojáru kteří se chtějí starat o c:geo. Ale je tu pár věcí které musí být vyřešeny a nemám moc času. c:geo nezemře. Zůstaňte naladěni.

• 0

#247 Pan Pctros

Pan Pctros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2011 - 11:23

dix :)
  • 0
Rozhodne odeme necekejte nic rozumnyho

#248 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2011 - 13:07

Mám problém - přes c:geo jsem stáhl asi 150 keší a když dám zobrazit na mape -> Locus, tak se objevi bila obrazovka (v horni casti napis Locus Pro) a cca po 30 sec se Locus ukončí. To opravdu nezvládne zobrazit tolik keší? Máte někdo podobnou zkušenost? Co s tím? Co a jak nastavit? Přitom při hledání těhle keší se jich na mapě najednou zobrazilo asi 250 (to se zobrazuje ale přes Google mapy)
  • 0

#249 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 9:05

C:geo pokracuje... od carnera z twitteru:

A market version of c:geo opensource RC is out. Go to market and search cgeo.geocaching Application name is "c:geo - opensource".

A preklad ;):
Je vydana verze c:geo opensource, dostupna v Marketu. V Marketu heldejte cgeo.geocaching application, aplikace se jmenuje c:geo - opensource.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#250 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 11:04

ze zvědavosti jsem to zkusil....a už je to odinstalované B)
- seznam načtených keší se řadí zvláštním způsobem (ani abecedně, ani podle vzdálenosti)
- seznam se načítá dlouhou dobu
- pokud keš zobrazím na mapě a tapnu na domeček vlevo nahoře- pád aplikace
Vložený obrázek
  • 0

#251 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 11:23

Mě funguje tak jak má(opensource) Zaznamenal jsem ale jednu podstatnou změnu. Je pomalejší než dřív! Nemá cenu aplikaci vyvíjet dokud se neodstraní ta její šílena pomalost!
  • 0

#252 Jizanka

Jizanka

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 11:37

Mně se již (dříve vše OK) v Locusu vůbec nezobrazují :( Na googlackých mapách se vše zobrazí v pořádku. Nicméně, když chci být režimu offline, tak co s tím? U Addonu mi to tedy dělá to, že mi mapky v Locusu zůstanou jen v režimu on, když pak vypnu a zapnu v režimu off, tak už se mi na mapce nezobrazí. Nějak hromadně stáhnout do Locusu, aby to šlapalo i v offu?
  • 0

#253 ka.ri

ka.ri

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 6:45

Tak jsem si zkusil ten opensource a honem rychle jsem ho odinstaloval a vrátil se ke starýmu c:geo. Bohužel jsem v novější verzi nenašel nic novýho, byl o dost pomalejší a uložený kešky mi vůbec nešlo přesouvat do listů. Tak snad časem.
  • 0

#254 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2011 - 22:11

Stahovala jsem si kešky do c:geo, bylo jich kolem 50 a zjistila jsem, že se mi u části z nich neuložily statické mapy. Místo nich tam je obrázek přeškrtnuté mapy. To samé se mi pak ukázalo i na gc.com přímo v listingu u kešek (viz. přiložený obrázek). Vypadá to, jako by tam bylo nějaké omezení, že mám staženo víc, než můžu.
Zaplacené a platné PM členství mám.
Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Je těch 50 kešek už moc na stažení? Nebo mám někde něco v nastavení špatně, že mi jich to víc s mapou stáhnout neumožní? :(

Vložený obrázek
  • 0

#255 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2011 - 5:53

jaké máte zkušenosti s používáním Corrected Coordinates z GSAKu .. nemá tendence je přepisovat na ty původní? nebo je vše v pořádku? dikes
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#256 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2011 - 22:31

Alf Gang napsal/a:
Stahovala jsem si kešky do c:geo, bylo jich kolem 50 a zjistila jsem, že se mi u části z nich neuložily statické mapy. Místo nich tam je obrázek přeškrtnuté mapy. To samé se mi pak ukázalo i na gc.com přímo v listingu u kešek (viz. přiložený obrázek). Vypadá to, jako by tam bylo nějaké omezení, že mám staženo víc, než můžu.
Zaplacené a platné PM členství mám.
Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Je těch 50 kešek už moc na stažení? Nebo mám někde něco v nastavení špatně, že mi jich to víc s mapou stáhnout neumožní? :(

Vložený obrázek

http://code.google.c...ion/staticmaps/ - tu máš o tom napísané

Use of the Google Static Maps API is subject to a query limit of 1000 unique (different) image requests per viewer per day. Since this restriction is a quota per viewer, most developers should not need to worry about exceeding their quota. However, note that we enforce an additional request rate limit to prevent abuse of the service. Requests of identical images, in general, do not count towards this limit beyond the original request.
If a user exceeds the limit as proscribed above, the following image will be displayed indicating that the quota has been exceeded:

• 0

#257 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 8:07

Ahoj, prosím o help. Nainstaloval jsem si cgeo, spustil, chtělo to backup, tak jsem ho udělal a dál se nic neděje.... :-( Jsem HTC nováček, tak možná něco dělám špatně, ale netuším kudy dál.... Díky.
  • 0

#258 m.a.r.k.a.l.

m.a.r.k.a.l.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 8:20

sobikovi napsal/a:
Ahoj, prosím o help. Nainstaloval jsem si cgeo, spustil, chtělo to backup, tak jsem ho udělal a dál se nic neděje.... :-( Jsem HTC nováček, tak možná něco dělám špatně, ale netuším kudy dál.... Díky.

HTC používám již docela dlouhou dobu a nedávno jsem zkoušel i cgeo a vše bez problému. Máš nejnovější verzi? Funkční data? Správně vyplněny přihlašovací údaje?
Nenapadá mě nic jiného, v čem by mohl být problém.
  • 0
Garmin Oregon 450 + TOPO Czech PRO 2010 HTC Sensation & C:Geo

#259 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 8:28

m.a.r.k.a.l. napsal/a:
HTC používám již docela dlouhou dobu a nedávno jsem zkoušel i cgeo a vše bez problému. Máš nejnovější verzi? Funkční data? Správně vyplněny přihlašovací údaje?

Stahoval jsem si ho včera... tak doufám, žeje to poslední verze...
- data? Nikde jsem se nedostal k tomu jak a jaká data do toho dostat...
- přihlášení? Kde?
  • 0

#260 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2011 - 8:32

sobikovi napsal/a:

m.a.r.k.a.l. napsal/a:

Stahoval jsem si ho včera... tak doufám, žeje to poslední verze...
- data? Nikde jsem se nedostal k tomu jak a jaká data do toho dostat...
- přihlášení? Kde?

Data - import gpx, nebo najit nejblizsi kese, podle kodu, jmena... viz uvodni obrazovka.
Ale pred tim musis pres MENU program nastavit - uziv. jmeno a heslo.
Tady je obrazkovy navod - sice z lonska, ale tohle by melo byt stejny.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama