Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#261 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 23 August 2011 - 8:43

Po stisku MENU se nic neděje, pořád jsem na úvodní obrazovce s nabídkou backupu a dole jsou další dvě aplikace z marketu.... :-(
  • 0

#262 miklust

miklust

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 23 August 2011 - 8:44

Jeste bych si dovolil k vyse uvedenemu dodat ze je potreba stahnout a nainstalovat program:

c:geo - opensource ne jen c:geo

Program ktery se jmenuje jen c:geo ukoncil svoje pusobeni a autor to zabalil, ti co program prevzali pokracuji prave pod nazvem kde je soucasti opensource.

Ve starym c:geu je prave po posledni aktualizaci videt jen tabulka ktera te nabada k nove verzi...
  • 0

#263 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 23 August 2011 - 8:47

miklust napsal/a:

c:geo - opensource ne jen c:geo

aha, tak to je jasný. už stahuju :-)
  • 0

#264 Albi_Mari

Albi_Mari

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 8:12

Prosím o radu. Když najdu souřadnice kešky, tak mi to najde místo perfektně, ale pokud se jedná o multikečku, tak nevím, jak zadat vypočtené souřadnice kešky. Píše mi to, že žádná keška na tom místě není. Prosím o radu. díky Mari
  • 0

#265 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1884 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 9:01

Albi_Mari napsal/a:
Prosím o radu. Když najdu souřadnice kešky, tak mi to najde místo perfektně, ale pokud se jedná o multikečku, tak nevím, jak zadat vypočtené souřadnice kešky. Píše mi to, že žádná keška na tom místě není. Prosím o radu. díky Mari

Popisu postup pro opensource --treba se to v puvodnim jmenuje jinak

Otevri si multikes a v detailech kese jed dolu az na sekci BODY TRASY, tam je tlacitko PRIDAT BOD. TAk bod pridej a on se ti prida mezi BODY TRASY. pak na nej muzes kliknout a nechat se na nej navigovat primo z kese.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#266 Albi_Mari

Albi_Mari

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2011 - 9:28

mooc děkuji
  • 0

#267 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2011 - 9:28

Ahoj. Máte někdo skušenost s propojením c:geo a prohližeče a mobilu na kterem je c:geo ? Co si o tom myslíte?
  • 0

#268 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2011 - 11:48

Funguje. Dám Otevřít v prohlížeči, zeptá se jestli v Androidím nebo v Opeře, vyberu si otevře se. V čem je problém?
  • 0
Vložený obrázek

#269 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2011 - 5:45

Ne! Ja myslel asy něco jiného. Jde mi o to , že je nějaký plugin do Firefoxu nebo Chromu který umožní , že když jste na stránkách geocaching.com na mapách , tak můžete odeslat kešku na vaše C:GEO a pak si ji v mobilu přes C:GEO uložit bez nutnosti hledání.Prostě transport keš z internetu (PC) do mobylu. Toto jsem myslel.
  • 0

#270 mufin01

mufin01

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 30 August 2011 - 7:56

problém: Aktivní mapa c:geo opensource V režimu s vypnutou GPS, při připojení přes wi-fi si aktivní mapa nepamatuje poslední polohu a vždycky po opuštění mapy a následném spuštění mi skočí někam do Německa. Nedá se nějak nastavit, aby si pamatovala poslední polohu? Je to opruz pořád rolovat zpátky na moravu :-) Díky
  • 0

#271 MišutkaCZ

MišutkaCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2011 - 9:05

Galileo297 napsal/a:
Ahoj. Máte někdo skušenost s propojením c:geo a prohližeče a mobilu na kterem je c:geo ? Co si o tom myslíte?

Zkušenosti s tím mám, používám, funguje bez problémů. Co by si chtěl vědět?
  • 0

#272 Hamerinski

Hamerinski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 359 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2011 - 20:40

Drobný problém po přeinstalování c:geo. Z vlastního pq, které má cca 400 bodů mě to nahraje jen 29 a konec... Dříve to zchroupalo i mnohem více. Jinak bych prosil o jedno vylepšení, ať se milý program vykasle na aktualizovani kesi bez povolení uživatele. Docela to vytočí.
  • 0

#273 Frbul

Frbul

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 05 September 2011 - 12:56

Ahoj, možná už to tu někde je, ale poravdu se mi nechce čít celejch těch 14 stránek, abych to našla. Potřebuju vědět, kam ukládá verze opensource keše? Odinstalovala jsem verzi od carnera, dala tam tuhle, ale nemám kam nakopírovat soubory s kešema. Původně jsem měla složku .cgeo, ta se ale teď nevytvořila. To to budu muset celý stáhnout znova? :(
  • 0

#274 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 14:15

Není někde ke stáhnutí nějaký manuál? Čerstvě jsem nainstaloval a zatím se trošku topím. Přes google jsem našel dva odkazy, ale ani jeden nebyl funkční - nevím, zda se nevztahovaly k původní verzi. Díky.
  • 0

#275 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 15:01

Dotaz: - stažení kešek do mobilu jde pouze přes jejich vyhledávání? (Viz oficiální stránky "Send to my Phone")? Nebo to jde nějak propojit káblíkem s počítačem? Představa vyhledávání většího množství kešek po jedné mně dost leká .... - je nějak řešitelný zašifrovaný hint v podrobnostech kešky, stažených do mobilu? Nebo sebou budu muset vozit šifrovací klíč? - někde jsem četl, že ideální je hledat nikoliv podle kompasu, ale podle radaru - doporučíte někdo nějaký? Za případnou odpověď děkuji ;)
  • 0

#276 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1040 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 15:31

POUŽÍVEJTE LOCUS
  • 0

#277 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 15:33

Golan Trevize napsal/a:
- je nějak řešitelný zašifrovaný hint v podrobnostech kešky, stažených do mobilu? Nebo sebou budu muset vozit šifrovací klíč?

když na ten text ťukneš, tak se rozšifruje (přišel jsem na to náhodou). Předtím jsem to luštil na papíře nebo z hlavy (skoro).
  • 0

#278 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 16:04

Golan Trevize napsal/a:

- někde jsem četl, že ideální je hledat nikoliv podle kompasu, ale podle radaru - doporučíte někdo nějaký?

Já dohledávám pomocí radaru GPS Status - je v Marketu ke stažení. Naprostá spokojenost. Po stažení pak přímo z c:gea ho lze využívat - v listingu kešky menu, navigovat, radar. ;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#279 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 17:46

Golan Trevize napsal/a:
Dotaz:
- stažení kešek do mobilu jde pouze přes jejich vyhledávání? (Viz oficiální stránky "Send to my Phone")? Nebo to jde nějak propojit káblíkem s počítačem? Představa vyhledávání většího množství kešek po jedné mně dost leká ....

- je nějak řešitelný zašifrovaný hint v podrobnostech kešky, stažených do mobilu? Nebo sebou budu muset vozit šifrovací klíč?

- někde jsem četl, že ideální je hledat nikoliv podle kompasu, ale podle radaru - doporučíte někdo nějaký?

Za případnou odpověď děkuji ;)

Ja pouzival Radar - tenhle.

(PS - Golan T. - dle Nadace a H. Seldona a tak? ;))
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#280 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 09 September 2011 - 20:26

poohDA: aaaaach, jak jednoduché ... moc děkuji B) Alf Gang: děkuji, zkusím ... brazajar: dík p.s. - jojo, tenhle nick používám od prvního vydání nadace u nás :o)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama