Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#281 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2011 - 10:57

Tak koukám že mám smolíka :(

C:GEO - Opensource = Tato aplikace není kompatibilní se zařízením HTC Legend

Nějak to nechápu, mám v HTC Legend Android verzi 2.2 a u aplikce se píše že vyžaduje Android 1.5 a vyšší.
  • 0

#282 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2011 - 11:11

Maxinoha napsal/a:

Nějak to nechápu, mám v HTC Legend Android verzi 2.2 a u aplikce se píše že vyžaduje Android 1.5 a vyšší.

Neni tam neco jako "if Maxinoha than close"? Za tu databazi CWG. :D ;)
  • 0

#283 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2011 - 11:15

Maxi zkus raději ten Locus. z C:gea budeš šedivej.
  • 0

#284 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 13:49

Funguje u c:geo natahování kešek přímo z PC do mobilu? Tak, jako to funguje u souborů gpx a klasické navigace?. Pokud to jde - stahuje se gpx nebo loc soubor? Předpokládám, že se ukládá někam do Anroid složky? Děkuji.
  • 0

#285 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 14:16

Golan Trevize napsal/a:
Funguje u c:geo natahování kešek přímo z PC do mobilu? Tak, jako to funguje u souborů gpx a klasické navigace?. Pokud to jde - stahuje se gpx nebo loc soubor? Předpokládám, že se ukládá někam do Anroid složky?
Děkuji.

Do telefonu kamkoliv se nahraje (nebo stáhne z internetu) GPXko, poté dáš v c:geo uložené > menu > import > import gpx. Program si proběhne celou paměť telefonu (kartu) a nabídne nalezené GPX soubory. Vybereš který chceš a kešky se ti natáhnou mezi uložené. Jak to bude rychlé (a potom práce s nimi) záleží na počtu nahraných keší - méně je někdy více.
  • 0

#286 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 14:39

Netorack - díky za rozšíření obzorů. Teď jsem tvůj návod vyzkoušela a funguje!
Ale má to háček, nestáhli se mi s tím statické mapy, které hodně využívám. Takže jsem se klasicky připojila na net, dala keš aktualizovat a mapy už tam mám.

Na c:geo nedám dopustit, ani v nové verzi. Jediné co mi nevyhovuje je stahování keší po jedné. Když si stáhnu třeba 50 keší po jedné, není problém se statickými mapami, když si dám v menu blízké keše a stáhnu je všechny najednou, tak mi tam statické mapy u většiny keší chybí. Místo nich tam je obrázek červeně přeškrtnuté mapy.
Někdo mi už na to odpovídal, že mám staženo přes limit, ale nejde mi na rozum, proč po jedné u většího počtu je to OK a při hromadném stažení menšího počtu tam statické mapy takhle haprují. :(
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#287 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 16:20

Netorack: díky moc, jdu zkoušet :)
  • 0

#288 Golan Trevize

Golan Trevize

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 16:29

Paráda, ... pokusných 100 kešek z PQ trvalo asi minutu ... ještě jdu zkusit ty statické mapy ... stejně jako Alf je hojně využívám a považuji za naprosto skvělé.
  • 0

#289 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 16:56

Tak já zase dodneška netušil, co jsou to statické mapy :D . V tom GPX souboru samozřejmě žádné statické ani jiné mapy nejsou, proto se nemohou do telefonu nahrát. Ale snad by mělo fungovat tohle: uložené > menu > mód výběru > A/ Naklikat, které chci nebo B/ menu > invert selection a označí se všechny > menu > manage > aktualizovat vybrané.
  • 0

#290 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 16:57

Golan Trevize
A jak jsi udělal stažení 100 najednou? V tomhle trochu plavu...
A jestli ti to stáhlo i statické mapy, tak to mě moc zajímá, dej vědět! Dík.
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#291 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2011 - 17:00

Maxinoha napsal/a:

Skús si stiahnuť APK od inadiaľ, podľa mňa by to išlo.
  • 0

#292 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 18:30

Nevíte někdo kam zmizela z c:gea možnost zobrazení hintu? Dneska jsem hledala 3 keše a u žádné hint, tak jsem si říkala, že v této lokalitě hint asi nikoho nezajímá či co a když jsem dorazila domů tak jsem zjistila že hinty existují, ale c:geo je nezobrazuje :@
  • 0

#293 petrsms

petrsms

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 19:38

jakou máš verzi? já ho vidím ok...
  • 0

#294 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 20:02

Dneska jsem jej akorát aktualizovala a stejně tam chybí, teda aspon mě :( by mě zajímalo kde je chyba
  • 0

#295 petrsms

petrsms

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 20:41

no tak to s aktualizací raději počkám :-) mám z 18.9.11 a zdá se vše ok...:|
  • 0

#296 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 20:43

No klidně ji proved, já jsem jej smazala a znovu nainstalovala a hint se mi již zobrazuje, ale je mi divné, že se mi nezobrazoval zrovna jen hint, vše jinak v pořádku, přičemž jsem tento týden reinstalovala i systém v telefonu, takže c:geo tam bylo také nově. Divné, takže se omlouvám za zmatky.
  • 0

#297 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 23:08

Mně zase chybí po takových 30ti - 50ti stažených keškách (podotýkám, že stahuju po jedné) statické mapy. Stále nechápu proč, protože to množství se mi nezdá tak velké, aby mi to bloklo stažení statických map.:@
  • 0

#298 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2011 - 9:52

Tak to ti neporadím, já jsem si tolik keší nikdy nestahovala. Zkoušela si odinstalovat a znova nainstalovat? Sice se ti ztratějí uložené keše, ale je to asi jediná možnost.
  • 0

#299 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2011 - 17:53

Ahojte, rád bych využil Vaše zkušenosti s tímle softíkem a poptal se na: a) podařilo se Vám při importu GPX souborů narvat do c:geo i additional waypoints? (např. z multin) b) neřešil někdo při logování kše přímo z c:geo nějakou custom přepřipravenou zprávu namísto defaultních time, date, number, ... Díky za Vaše případné postřehy .)
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#300 Lemur84

Lemur84

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2011 - 19:12

Zdravim, stahl jsem si nove c:geo na HTC Desire, predtim vse slapalo bez problemu. Ted skoro taky, az na malou drobnost - zatim jsem byl u dvou kesi a obe byly pri zobrazeni na mape v telefonu zobrzeny o kousek (v realu cca o 20 metru) jinde nez na mapach na geocaching.com - v obou pripadech se jedna o google mapu. Nesetkali jste se s tim nekdo? :( EDIT: Ted jsem se dival, pri volbe "zobrazit na mape" to ukazuje spatne - o kousek dal. Pri volbe "zobrazit na staticke mape" je to v poradku...
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama