Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#301 dema

dema

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2011 - 7:22

@Lemur84 mne sa stalo nieco podobne na jednej keske, den dopredu som si stahoval viac kesi do htc a v terene nie a nie najst kes. Dokonca ani hint mi v okoli nebol taky a tak som kes z htc vymazal, a nanovo stiahol. A kurna, nove suradnice a keska bola 40 metrov dalej :o Stalo sa mi to iba raz, no stale mam blby pocit ze sa to zopakuje. Teda uz taky pocit nemam, lebo teraz uz nejde stahovat viac kesi do htc naraz, po update poslednom uz len po jednej :(
  • 0

#302 Musky

Musky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2011 - 9:39

Včera jsem lovil v Praze Strašnicích a už 4 kešek mi to ukazovalo cca 40m vedle. Nikdy se mi to nestalo tak jsem si toho všimnul až v Praze. 4 jiné kešky byly v pohodě. Také se mi u některých neukázala statická mapa což používám vždy ve městě, nevím ale už u kolika, stahnul jsem offline najednou 58. Hinty jsem měl všude, žádný nechyběl. Sem rád že nejsem jediný. Logy Trmalova vila (u te jsem si toho poprve všiml), Kostel Neposkvrneneho poceti Panny Marie, ZS Brigadniku. Kdyby to neukazovalo špatně, stihnul bych jich víc, ale zase bych se nepotkal s kolegou, u vily mi pořád vrtalo hlavou že hledá úplně jinde. Ted abych to kontroloval ještě s pc zda nejsou souřadnice mimo, doufám že to opraví.
  • 0

#303 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2011 - 11:17

Musky napsal/a:
Také se mi u některých neukázala statická mapa což používám vždy ve městě, nevím ale už u kolika, stahnul jsem offline najednou 58. Hinty jsem měl všude, žádný nechyběl.

Uff, tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo má tenhle problém, už jsem si říkala, že problém bude někde u mně. Zjistila jsem, že při hromadném stahování keší nemám statické mapy u většiny. To když dám načíst okolní keše a ty chci naráz stáhnout. Když stahuju keše po jedné, tak tipuju, že prvních 20-30 keší statické mapy má a pak už čím blíž k padesátce už :|ne. Kolem padesáti stažených keší po jedné už je to prostě bez statických map.
Hinty se mi zatím stáhly v pohodě vždy.
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#304 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2011 - 11:14

C:geo mám opravdu rád, jedna chybička mne tam ovšem hodně vadí. Jsem BM a zobrazují se mne cache přeházeně, já vím musím být PM aby to bylo zobrazené normálně, ale když zkusím Geocaching.apk, tak tam je to od nejbližší po nejvzdálenější. Nejde to opravdu nějak nastavit aby to bylo normálně? Totiž ta aplikace od Groundspeaku se mne moc nelíbí.
  • 0
Vložený obrázek

#305 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2011 - 16:53

Rogosak - v seznamu keší - menu - A-Z sort - tam si vybereš, jak je chceš seřadit. Podle abecedy, data, vzdálenosti... ale vydrží to vždy jen na to konkrétní otevření seznamu keší.;)

Jo a jsem PM a taky je nemám nějak seřazené automaticky, mám je stejně, jako když jsem byla BM. ;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#306 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2011 - 19:40

c:geo je super, ale mám jednu otázečku, nainstaloval jsem si tu aplikaco compass, ale nemůžu přijít jak jí v tom c:geu použít, pořád mi to ukazuje ten kompas, který je v něm.
  • 0

#307 krkoviczka

krkoviczka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2011 - 21:48

Lemur84 napsal/a:
Zdravim, stahl jsem si nove c:geo na HTC Desire, predtim vse slapalo bez problemu. Ted skoro taky, az na malou drobnost - zatim jsem byl u dvou kesi a obe byly pri zobrazeni na mape v telefonu zobrzeny o kousek (v realu cca o 20 metru) jinde nez na mapach na geocaching.com - v obou pripadech se jedna o google mapu.
Nesetkali jste se s tim nekdo? :(

EDIT: Ted jsem se dival, pri volbe "zobrazit na mape" to ukazuje spatne - o kousek dal. Pri volbe "zobrazit na staticke mape" je to v poradku...

Stava se mi to bohuzel pravidelne... Mam take HTC Desire a uz asi 5x se mi stalo, ze po hromadnem stahnuti kesi (cca 40-50) se v terenu vrstva s ikonkami kesi cela posunula o 40-50 metru...
Vzdy to vyresilo smaznuti kesi v seznamu a stazeni znovu.
  • 0

#308 GiraffeWithRedHair

GiraffeWithRedHair

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2011 - 18:19

Ahoj, má HTC Wildfire a po poslední aktualizaci 9. 10. 2011 se stal nějaký problém. Nejprve mi nešly zobrazit PM keše(mám PM). O den později se přestaly zobrazovat souřadnice u úplně všech keší - jako kdybych nebyla přihlášená. Když zkontroluju přihlášení, tak "přihlášení proběhlo" a souřadnice nikde. Snažila jsem se ho z mobilu odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nejde to, nemůžu se ho zbavit. Díky za odpověď.
  • 0

#309 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2011 - 18:16

Nikdo neporadí s tím compassem?
  • 0

#310 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2011 - 20:33

martinracek26 napsal/a:
Nikdo neporadí s tím compassem?

S kompasem zkušenost nemám, já mám stažený radar - GPS Status - a ten spouštím na dohledání keší takto: v listingu keše dám "menu", tam "navigovat" a hned nahoře se mi tento radar objeví, takže stisknu "radar" a dovede mně většinou na krok přesně ke kešce. Pokud tedy pominu hustý les apod. ;)
Takže já doporučuji toto, místo kompasu.
  • 0

#311 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2011 - 5:16

Tak uz doslo i na me a kompas cgea me u nekterych kesi navadi uplne jinam. U par kesi mi neodpovidaly hinty a ja se divila. Pak mi u jine kese zase ukazuje na metr presne. Da se s tim neco delat nebo musime vyckat na aktualizaci? Funguje radar v tomhle spolehlive? Nema cgeo na nej spatny vliv?
  • 0

#312 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2011 - 18:42

labyorkie - kompas u c:geo vůbec nepoužívám, jsem naprosto spokojená s radarem (viz. můj předchozí příspěvek). Navádí mě poměrně spolehlivě, rušivý vliv zaznamenávám jen ve městech v ulicích (hlavně Praha) a v lese. Ale jsem s ním maximálně spokojená.
Jen občas (když mám např. vypnuté podsvícení) a radar jakoby usne, musím ve vzduchu s mobilem provést ležatou osmičku, aby se "probral".;)
  • 0

#313 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2011 - 19:23

No já měla nějaký radar, než jsem updatovala telefon a přišla jsem o data. Moc jsem ho nepoužívala tak jsem si ho dál již nestahovala. Ted jsem ho hledala a nenašla jsem ho, našla jsem jiný (možná je to ten samý jen vypadá jinak za tu dobu) a vůbec jsem ho nepochopila. Ke keši jsem došla jen dle vzálenosti, ale podle umístění bodu keše ne.
  • 0

#314 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2011 - 19:50

No, já používám GPS Status - běží přímo z c:geo. Když jsem v listingu keše, dám si v menu navigovat a ten radar se tam už rovnou objeví. Kliknu tedy na "radar" a pak zaškrtnu připojení přes GPS, pokud už zapnutou GPS nemám a naskočí rovnou radar a podle něj jdu jakoby za šipkou.
  • 0

#315 pawLINka

pawLINka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 9:24

Ahoj, mám v telefonu c:geo a jsem spokojená. Dřív se mi ale u kešek zobrazovaly i komentáře, ale najednou se zobrazovat přestaly. Možná to bylo po nějaké aktualizaci, ale nejsem si tím jistá. Nebo jsem jen slepá a stačí něco rozkliknout? B)
  • 0

#316 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 9:58

pawLINka:
Jaké komentáře?
  • 0

#317 pawLINka

pawLINka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 10:01

labyorkie napsal/a:
pawLINka:
Jaké komentáře?

Logy, samozřejmě. :D Neumím se vyjadřovat. :D
  • 0

#318 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 10:41

pawLINka napsal/a:
Ahoj, mám v telefonu c:geo a jsem spokojená. Dřív se mi ale u kešek zobrazovaly i komentáře, ale najednou se zobrazovat přestaly. Možná to bylo po nějaké aktualizaci, ale nejsem si tím jistá.
Nebo jsem jen slepá a stačí něco rozkliknout? B)

Já nic nerozklikávám a logy tam stále mám. ;)
  • 0

#319 labyorkie

labyorkie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 12:56

zkus odinstalovat a znovu nainstalovat. Mě se nedávno zase nezobrazovali hinty a tímto jsem to vyřešila a šlape nyní v pohodě a vše zobrazuje jak má.
  • 0

#320 GeoCule

GeoCule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2011 - 21:22

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. C:geo používám už dlouho asi rok, ale najednou se mi přestali zobrazovat nápovědy i předešlé logy. Tak jsem si program odinstalovala a znovu nainstalovala, jenže teď se nemůžu ai přihlásit, páč mi to píše, že: přihlášení neproběhlo, protože selhalo připojení k serveru geocaching.com (server umřel?). Už to trvá několik dní, zkoušela jsem znovu odinstalovat a opětovně nainstalovat, ale stále to samé. :-( Nevíte náhou v čem by mohla být chyba, bez tohoto prográmku začínám mít dost velký absťák. Děkuju!
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama