Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#341 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2011 - 13:05

tlačítko GPX máš asi prošedivělé proto, že c:geo na kartě nenašel soubor .gpx.. Pokud si vygeneruješ *.GPX soubor pomocí dotazu (placená služba geocaching.com) tak stejným způsobem naimportuješ tento soubor jako ten soubor *.LOC... rozdíl mezi LOC a GPX je vpodstatě jen v množství informací GPX jich má poodstatně víc...
  • 0

#342 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2011 - 15:13

miki6 napsal/a:
tlačítko GPX máš asi prošedivělé proto, že c:geo na kartě nenašel soubor .gpx..

Spíš si myslím, že měl na mysli že má prošedivělé tlačítko na geocaching.com ne v c:geo.

To máš šedivé proto, že nemáš PM. Obejít se to dá třeba doplňkem do firefoxu GC Tour, který dokáže GPX soubor vytvořit. A ten potom nahrajes do telefonu jako LOC soubor.
  • 0

#343 ka.ri

ka.ri

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2011 - 22:27

Ještě jednou díky moc za odpovědi. Až budu mít čas, tak se po tom GC Touru podívám, snad to nebude nic moc složitého.
  • 0

#344 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2011 - 7:03

ka.ri napsal/a:
Ještě jednou díky moc za odpovědi. Až budu mít čas, tak se po tom GC Touru podívám, snad to nebude nic moc složitého.

Je to docela jednoduchý kdyby byl problém klidně napiš SZ
  • 0

#345 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2011 - 8:08

Zacal jsem pomalu ale jiste taky pouzivat tenhle skvely program, jen si rikam, jestli ho nelze nejak presvedcit, aby jako "aktivni mapu" pouzival turistickou z Mapy.cz ?
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#346 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2011 - 8:19

kapsa napsal/a:
Zacal jsem pomalu ale jiste taky pouzivat tenhle skvely program, jen si rikam, jestli ho nelze nejak presvedcit, aby jako "aktivni mapu" pouzival turistickou z Mapy.cz ?

Jde to, když máš otevřenou keš dáš navigovat a tam vybereš Zobrazit na jiné mapě, tak pokud tam máš mapy.cz nainstalované tak ti je to nabídne a pak když už jseš v mapě tak si ji na turistickou přepneš
  • 0

#347 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2011 - 9:02

martinracek26 napsal/a:

kapsa napsal/a: Zacal jsem pomalu ale jiste taky pouzivat tenhle skvely program, jen si rikam, jestli ho nelze nejak presvedcit, aby jako "aktivni mapu" pouzival turistickou z Mapy.cz ?

Jde to, když máš otevřenou keš dáš navigovat a tam vybereš Zobrazit na jiné mapě, tak pokud tam máš mapy.cz nainstalované tak ti je to nabídne a pak když už jseš v mapě tak si ji na turistickou přepneš

Aha ! Moc diky za info ! Sice by bylo lepsi, kdyby bylo mozne Mapy.cz aktivovat rovnou i bez navigace ale i takto je to dobre.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#348 Sewer

Sewer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 7:38

Ahoj, mám Samsung Galaxy Mini a vždy jsem na caching používal c:geo. Instaloval jsem ho z marketu již několikrát, protože si často předělávám telefon. Teď ho ale na marketu nikde nevidím. Přes počítač ho ale na marketu najdu. Vypadá to, jako by pro můj telefon nebyla tahle aplikace podporovaná (najednou z ničeho nic ... leda nějaká aktualizace). Nemohl by mi někdo pomoct můj problém vyřešit? Popřípadě neměl by někdo tuto aplikaci jako instalační soubor ".apk" ? Díky za reakce...
  • 0

#349 ARKTici

ARKTici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 8:38

c:geo - opensource
Aktualizováno:
4. leden 2012
Aktuální verze:
04.01.2012
Vyžaduje Android:
1.6 a vyšší

Nějak nevidím důvod, proč by na tom Galaxy Mini neměl jít. Ale v marketu na webu přece můžeš kliknout na vybranou aplikaci a pokud máš nastavený telefon, dozvíš se, jestli je kompatibilní - pokud ano, klikneš na Instalovat a aplikace se potom při nejbližším připojení telefonu k internetu sama stáhne a nainstaluje.
  • 0

#350 MadDogTeam

MadDogTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 9:15

Sewer napsal/a:
Teď ho ale na marketu nikde nevidím. Přes počítač ho ale na marketu najdu.

Predpokladam ze mas custom romku :) u nekterych se to stava, kdyz "vyrobce romky" pri kompilaci kasle na specifikaci telefonu v popisnem souboru pro Market a striha to jak Bata cvicky a nechava tam jen jediny popis treba na jiny telefon :) Uz se mi to taky stalo. Po souboru APK se ti podivam.

Tak treba na strankach aplikace :) dooooole :)

http://cgeo.org/
  • 0
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#351 Quajak

Quajak

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2012 - 17:30

Zdravím, mám takový problém. Nějak se mi nejde v programu přihlásit. Skutečně netuším co dělám špatně. Díky za pomoc
Vložený obrázek Vložený obrázek
Jméno i heslo je zadané správně, na webovém rozhraní normálně funguji.
  • 0

#352 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2012 - 18:41

Quajak napsal/a:
Zdravím, mám takový problém. Nějak se mi nejde v programu přihlásit. Skutečně netuším co dělám špatně. Díky za pomoc

Aktualni verzi mas nainstalovanou? Sice trapny dotaz, ale ted jsou v c:geo vyrazne zmeny.
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#353 Honzny

Honzny

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2012 - 22:48

mám úplně ten samí problém jak Quajak u mě na G1 Dream to hlásí stejnou chybu tak i u sestry na HTC Desire Z ale je možný že je chyba na stránkách GC.com a aktualizoval jsem program před pár minutama
  • 0

#354 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 8:39

Me to funguje jak ma
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#355 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 11:04

Quajak, Honzny: fakt máte tuhle verzi? Podle screenshotu má quajak něco jiného, to povídání o gc.com vypadá trochu jinak.
  • 0

#356 Sewer

Sewer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 11:50

MadDogTeam napsal/a:

Predpokladam ze mas custom romku :) u nekterych se to stava, kdyz "vyrobce romky" pri kompilaci kasle na specifikaci telefonu v popisnem souboru pro Market a striha to jak Bata cvicky ...

Jo, mam cyanogenmod a na tom jsem c:geo stažené z marketu už měl, ale s tím marketem jsi mě přivedl na myšlenku, že jsem asi půl dne měl romku pro sony ericsson a od tý doby mi to nešlo z žádnou romkou. Zkrátka a dobře jsem si znovu naflashoval google apps přes recovery a Už mi to sviští!!! :-)
Moc děkuju za radu! :-)
  • 0

#357 Honzny

Honzny

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 13:58

Stranger42 napsal/a:
Quajak, Honzny: fakt máte tuhle verzi? Podle screenshotu má quajak něco jiného, to povídání o gc.com vypadá trochu jinak.

Ano mám tuto verzi a dokonce i aktualizaci z 4.1.2012 ale nechce se mi to propojit. Keše to zobrazí ale nezobrazí to které mám odlovené a které ne a načte to vždycky jen první listing u dalšího se to zasekne a furt jen načítá
  • 0

#358 Quajak

Quajak

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 14:15

Tak jsem stáhnul znova z marketu a najednou funguje. Divný ale nemůžu si stěžovat :)
  • 0

#359 Medovec

Medovec

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2012 - 20:50

Ahoj mohl by mi prosim nekdo poradit jestli je mozne vyzvednout pres c:geo z kesky TB nebo GC. At delam co delam vzdy se mi povede jen zapsat navsteva :D ale pokud bych chtel neco vyzvednout nenajdu na to nabidku. Dekuju za rady S pozdravem Medovec
  • 0

#360 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2012 - 22:30

Medove napsal/a:
Ahoj mohl by mi prosim nekdo poradit jestli je mozne vyzvednout pres c:geo z kesky TB nebo GC. At delam co delam vzdy se mi povede jen zapsat navsteva :D ale pokud bych chtel neco vyzvednout nenajdu na to nabidku. Dekuju za rady S pozdravem Medovec

Pokud je v kesi vlozen tb/gc na gc.com, tak (v nejnovejsi verzi) c:gea nalistuj uplne pravou stranku, tj. inventar a pak se dostanes do listingu trackablu
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama