c:geo
Publikováno 28 prosinec 2011 - 13:05
Publikováno 28 prosinec 2011 - 15:13
Spíš si myslím, že měl na mysli že má prošedivělé tlačítko na geocaching.com ne v c:geo.miki6 napsal/a:
tlačítko GPX máš asi prošedivělé proto, že c:geo na kartě nenašel soubor .gpx..
To máš šedivé proto, že nemáš PM. Obejít se to dá třeba doplňkem do firefoxu GC Tour, který dokáže GPX soubor vytvořit. A ten potom nahrajes do telefonu jako LOC soubor.
Publikováno 28 prosinec 2011 - 22:27
Publikováno 29 prosinec 2011 - 7:03
Je to docela jednoduchý kdyby byl problém klidně napiš SZka.ri napsal/a:
Ještě jednou díky moc za odpovědi. Až budu mít čas, tak se po tom GC Touru podívám, snad to nebude nic moc složitého.
Publikováno 29 prosinec 2011 - 8:08
Publikováno 29 prosinec 2011 - 8:19
kapsa napsal/a:
Zacal jsem pomalu ale jiste taky pouzivat tenhle skvely program, jen si rikam, jestli ho nelze nejak presvedcit, aby jako "aktivni mapu" pouzival turistickou z Mapy.cz ?
Jde to, když máš otevřenou keš dáš navigovat a tam vybereš Zobrazit na jiné mapě, tak pokud tam máš mapy.cz nainstalované tak ti je to nabídne a pak když už jseš v mapě tak si ji na turistickou přepneš
Publikováno 29 prosinec 2011 - 9:02
Aha ! Moc diky za info ! Sice by bylo lepsi, kdyby bylo mozne Mapy.cz aktivovat rovnou i bez navigace ale i takto je to dobre.martinracek26 napsal/a:
Jde to, když máš otevřenou keš dáš navigovat a tam vybereš Zobrazit na jiné mapě, tak pokud tam máš mapy.cz nainstalované tak ti je to nabídne a pak když už jseš v mapě tak si ji na turistickou přepneškapsa napsal/a: Zacal jsem pomalu ale jiste taky pouzivat tenhle skvely program, jen si rikam, jestli ho nelze nejak presvedcit, aby jako "aktivni mapu" pouzival turistickou z Mapy.cz ?
Publikováno 05 leden 2012 - 7:38
Publikováno 05 leden 2012 - 8:38
Nějak nevidím důvod, proč by na tom Galaxy Mini neměl jít. Ale v marketu na webu přece můžeš kliknout na vybranou aplikaci a pokud máš nastavený telefon, dozvíš se, jestli je kompatibilní - pokud ano, klikneš na Instalovat a aplikace se potom při nejbližším připojení telefonu k internetu sama stáhne a nainstaluje.c:geo - opensource
Aktualizováno:
4. leden 2012
Aktuální verze:
04.01.2012
Vyžaduje Android:
1.6 a vyšší
Publikováno 05 leden 2012 - 9:15
Sewer napsal/a:
Teď ho ale na marketu nikde nevidím. Přes počítač ho ale na marketu najdu.
Predpokladam ze mas custom romku u nekterych se to stava, kdyz "vyrobce romky" pri kompilaci kasle na specifikaci telefonu v popisnem souboru pro Market a striha to jak Bata cvicky a nechava tam jen jediny popis treba na jiny telefon Uz se mi to taky stalo. Po souboru APK se ti podivam.
Tak treba na strankach aplikace dooooole
http://cgeo.org/
Publikováno 06 leden 2012 - 17:30
Jméno i heslo je zadané správně, na webovém rozhraní normálně funguji.
Publikováno 06 leden 2012 - 18:41
Quajak napsal/a:
Zdravím, mám takový problém. Nějak se mi nejde v programu přihlásit. Skutečně netuším co dělám špatně. Díky za pomoc
Aktualni verzi mas nainstalovanou? Sice trapny dotaz, ale ted jsou v c:geo vyrazne zmeny.
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 06 leden 2012 - 22:48
Publikováno 07 leden 2012 - 8:39
Publikováno 07 leden 2012 - 11:50
MadDogTeam napsal/a:
Predpokladam ze mas custom romku u nekterych se to stava, kdyz "vyrobce romky" pri kompilaci kasle na specifikaci telefonu v popisnem souboru pro Market a striha to jak Bata cvicky ...
Jo, mam cyanogenmod a na tom jsem c:geo stažené z marketu už měl, ale s tím marketem jsi mě přivedl na myšlenku, že jsem asi půl dne měl romku pro sony ericsson a od tý doby mi to nešlo z žádnou romkou. Zkrátka a dobře jsem si znovu naflashoval google apps přes recovery a Už mi to sviští!!! :-)
Moc děkuju za radu! :-)
Publikováno 07 leden 2012 - 13:58
Stranger42 napsal/a:
Quajak, Honzny: fakt máte tuhle verzi? Podle screenshotu má quajak něco jiného, to povídání o gc.com vypadá trochu jinak.
Ano mám tuto verzi a dokonce i aktualizaci z 4.1.2012 ale nechce se mi to propojit. Keše to zobrazí ale nezobrazí to které mám odlovené a které ne a načte to vždycky jen první listing u dalšího se to zasekne a furt jen načítá
Publikováno 07 leden 2012 - 14:15
Publikováno 15 leden 2012 - 20:50
Publikováno 15 leden 2012 - 22:30
Medove napsal/a:
Ahoj mohl by mi prosim nekdo poradit jestli je mozne vyzvednout pres c:geo z kesky TB nebo GC. At delam co delam vzdy se mi povede jen zapsat navsteva ale pokud bych chtel neco vyzvednout nenajdu na to nabidku. Dekuju za rady S pozdravem Medovec
Pokud je v kesi vlozen tb/gc na gc.com, tak (v nejnovejsi verzi) c:gea nalistuj uplne pravou stranku, tj. inventar a pak se dostanes do listingu trackablu
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů