Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#381 ka.ri

ka.ri

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 13:42

Díky za upozornění, tak tuhle aktualizaci si stahovat nebudu. Chci se zeptat, nevíte někdo, co vše ty aktualizace obsahují? Nestane-li se něco, když třeba tři aktualizace propásnu?
  • 0

#382 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 13:49

ka.ri napsal/a:
Díky za upozornění, tak tuhle aktualizaci si stahovat nebudu. Chci se zeptat, nevíte někdo, co vše ty aktualizace obsahují? Nestane-li se něco, když třeba tři aktualizace propásnu?

nejde o oktualizaci prg nybrz o aktualizaci GC.COM

Osobne jsem mel nainstalovanou app pred aktualizaci GC.COM a vse fungovalo. Pres noc se aktualizoval GC.COM a nasledujici den mi app nefungovala tak, jak se zde vypisovala uz Xkrat

:) musime pockat na upgrade c:geo, kde bude tento problem vyresen
  • 0

#383 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 14:23

B3CrAZy napsal/a:
neprisel nekdo na funkci jak hromadne ukladat kesky do offlinu? treba kdyz si nactu nejblizsi kesky, tak abych je vsechny ulozil pro offline pouziti..kdyz dam ulozit offline z nabidky "menu", tak jedine co se stane je ze po nacteni se mi vsechny zobrazi kdyz dam zobrazit na mape, ale nejsou ulozene

nahaz si to tam jako gpx z komplu
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#384 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 14:30

jasne tak by to taky slo, ale zase je to prace navic. myslel jsem, ze by to slo prave rychleji pres c:geo a automaticky
  • 0

#385 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 14:47

B3CrAZy napsal/a:
jasne tak by to taky slo, ale zase je to prace navic. myslel jsem, ze by to slo prave rychleji pres c:geo a automaticky

jestli to ale neni v konecnem dusledku rychlejsi a pohodlnejsi. ale je pravda, ze to chce domaci pripravu a taky by se mi v terenu hodila spis tvoje varianta.
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#386 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 17:38

nakonce jsem to udelal tak, ze na gc.com jsem si nasel misto kolem ktereho chci stahnout kesky, oznacil jsem jich celou stranku, stahl *.loc (popripade i dalsi stranku), nahral v c:geu a pak je vsechny obnovil a ono to samo dotahne cely listing i s logama
  • 0

#387 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 19:40

jenže na c:geo bylo právě to krásné "online" !! Stáhnout si keše může člověk do kdejaké aplikaci i zařízení, ale c:geo je unikátní díky online zobrazování... neumí to ani oficiální aplikace gs! Za c:geo bych si i rád zaplatil, pokud bude fungovat tak, jako dosud! Díky za tenhle počin.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#388 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 19:46

Houbelec, prave na online praci s daty jsou ty oficialni apliakce postavene, a dneska to uz umi i kdejaka oficialne posvecena aplikace.
  • 0

#389 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2012 - 20:25

HaLuMa napsal/a:
Houbelec, prave na online praci s daty jsou ty oficialni apliakce postavene, a dneska to uz umi i kdejaka oficialne posvecena aplikace.

Suktečně??? Dej mi prosím tip na jedinou, která umí zobrazovat keše, které si sama načítá, přímo v mapě. O takovou vážně stojím, ale žádnou takovou jsem zatím nenašel! Předem díky za pomoc.
  • 0
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#390 linda.gabriela

linda.gabriela

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 11:20

Smrt c:geo mně také zasáhla.
  • 0

#391 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 261 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 11:32

linda.gabriela napsal/a:
Smrt c:geo mně také zasáhla.

Uniklo něco mně, nebo autorce tohoto sdělení? Já že jsem před chvílí v telefonu koukal na kešky.
V c:geo...
  • 0

#392 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 13:19

Otázka je na které jsi koukal. Jestli na ty co máš nahrané tak v pohodě. Ale aktivní mapa nefunguje, kešky nezobrazuje. A to je dost škoda, když někam přijedu a mám chvilku čas tak už si nemůžu hodit aktivní mapu a kouknout co za keše poblíž mi to nahodí.
  • 0

#393 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 261 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 13:26

martinracek26 napsal/a:
Otázka je na které jsi koukal. Jestli na ty co máš nahrané tak v pohodě. Ale aktivní mapa nefunguje, kešky nezobrazuje. A to je dost škoda, když někam přijedu a mám chvilku čas tak už si nemůžu hodit aktivní mapu a kouknout co za keše poblíž mi to nahodí.

To je právě to, že já to takhle nedělám. Já to hledám přes Najít nejbližší, když se mi 20 nalezených zdá málo, tak to několikrát opakuju a pak dám zobrazit na mapě. A jsou tam.
Přiznám se, abych dával nejdřív mapu, to jsem snad nikdy neudělal a proto mě tahle nefunkčnost uniká (a ani nechybí).
  • 0

#394 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 14:56

mlog napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

To je právě to, že já to takhle nedělám. Já to hledám přes Najít nejbližší, když se mi 20 nalezených zdá málo, tak to několikrát opakuju a pak dám zobrazit na mapě. A jsou tam.
Přiznám se, abych dával nejdřív mapu, to jsem snad nikdy neudělal a proto mě tahle nefunkčnost uniká (a ani nechybí).

Vidíš a já to zas typicky dělám tak, že jedu autem, telefon v držáku, zobrazenou mapu a pěkně vidím, kolem jakých krabic se pohybuju... Řekl bych "vyzkoušej to a nebudeš chtít nic jiného", ale to by teď vyznělo fakt divně... ;)
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#395 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 15:46

a vam funguje kdyz date "nejblizsi" a pak hned kliknete na "zobrazit na mape" ? vyhodi vam to ty vysledky na mape? me ne - az kdyz ty kesky rozkliknu, vratim se zpet tak teprve ta rozklikla se mi ukaze v "zobrazit na mape"
  • 0

#396 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 16:02

B3CrAZy napsal/a:
a vam funguje kdyz date "nejblizsi" a pak hned kliknete na "zobrazit na mape" ? vyhodi vam to ty vysledky na mape? me ne - az kdyz ty kesky rozkliknu, vratim se zpet tak teprve ta rozklikla se mi ukaze v "zobrazit na mape"

Dám "nejbližší" a načte se seznam. Pak kliknu na "zobrazit na mapě" a je to tam...
  • 0

#397 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 16:25

zemekoulani napsal/a:

mlog napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

Vidíš a já to zas typicky dělám tak, že jedu autem, telefon v držáku, zobrazenou mapu a pěkně vidím, kolem jakých krabic se pohybuju... Řekl bych "vyzkoušej to a nebudeš chtít nic jiného", ale to by teď vyznělo fakt divně... ;)

Přesně tenhle způsob právě taky používám.
  • 0

#398 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 16:33

zemekoulani napsal/a:
Suktečně??? Dej mi prosím tip na jedinou, která umí zobrazovat keše, které si sama načítá, přímo v mapě. O takovou vážně stojím, ale žádnou takovou jsem zatím nenašel! Předem díky za pomoc.

A co treba ty originalni od Groundspeaku, o kterych tvrdis, ze to neumi? A jinak skoro vsechny mobilni aplikace, ktere podporuji Geocaching Live. Primo na geocachingovem webu mas jejich seznam, tak si je sakra projdi!
  • 0

#399 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 16:53

sobikovi napsal/a:

B3CrAZy napsal/a:

Dám "nejbližší" a načte se seznam. Pak kliknu na "zobrazit na mapě" a je to tam...

no tak to mi prave nedela a nevim proc a docela me to stve, protoze je to pomerne dobra alternativa k "live mape". jinak jeste dotaz - vylustil jsem mysterku a chci si ulozit vylustenou pozici nekam k te konkretni kesi - je to mozne? mam ted vylustene 3 mysterky se souradnicemi a v kompasu se mi zobrazuji ty souradnice jako "historie", ale uz jsem zapomel ktera souradnice kam patri. vsiml jsem si ze pri rozkliknuti kesky je moznost pridat "waypoint", ale bojim se aby se pak neuploadoval online a nezobrazil se i jinym kacerom. mate to nekdo vyzkousene?
  • 0

#400 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2012 - 17:08

vsiml jsem si ze pri rozkliknuti kesky je moznost pridat "waypoint", ale bojim se aby se pak neuploadoval online a nezobrazil se i jinym kacerom. mate to nekdo vyzkousene?

To je přesně to, co hledáš. Takhle si můžeš přidávat finálku a další WP, pojmenuješ si je, přidáš poznámku,...
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama