Pokud bych telefon používal jako hlavní přístroj na hledání, pokud bych se pohyboval po předem neznámých lokalitách, pokud by všude bylo spolehlivé online spojení, pravděpodobně bych to používal asi taky tak.martinracek26 napsal/a:
zemekoulani napsal/a:
Vidíš a já to zas typicky dělám tak, že jedu autem, telefon v držáku, zobrazenou mapu a pěkně vidím, kolem jakých krabic se pohybuju... Řekl bych "vyzkoušej to a nebudeš chtít nic jiného", ale to by teď vyznělo fakt divně...
Přesně tenhle způsob právě taky používám.
Ale...
Doby, kdy jsem nevěděl, kde budu ten den večer už jsou naštěstí pryč. V oblasti, kudy jezdím do práce už není co cestou na telefonu sledovat, oblast je prázdná, rozuměj vysbíraná. A to jezdím docela daleko, několika různými trasami. Takže bych ten váš způsob opravdu nevyužil.
Jako hlavní navigaci na kešky mám Oregon, kde mám jako GPX uloženu vždy oblast, kde vím, že se budu pohybovat. Tu si připravím z GSAKu. Navíc v autonavigaci mám jako POI body uloženou celou republiku.
C:geo používám spíš jen jako doplněk, když se chci podívat na podrobnosti nebo nejčerstvější stav kešky a logy. Stejně tak můžu použít oficiální aplikaci od Groundspeaku, ale to c:geo mi vyhovuje trochu víc.
Ale jak už jsem psal, jsou pořád oblasti, kde sice chytnu signál, ale data ani náhodou. Zákon schválnosti funguje spolehlivě a už se mi několikrát stalo, že jsem si chtěl něco ověřit a nanačetlo se nic.
A až někdy zase (jestli vůbec) bude vámi popisovaná funkce v provozu, určitě ji vyzkouším, ale obávám se, že se stejně vrátím ke svému způsobu.
Jsem v určitých věcech tak trochu konzervativní...