Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#421 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2012 - 20:37

Ale vždyť o tom už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho ;-) Keše na live mapě nejdou nikomu.
Trochu mě děsí prohlášení, že live mapy už nikdy nebudou jako dřív.
  • 0

#422 standa.stakory

standa.stakory

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2012 - 20:58

skoda...ze autor neudela nakou opakovacku aby to chodylo porad..skoda..
  • 0

#423 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2012 - 21:04

standa.stakory napsal/a:
skoda...ze autor neudela nakou opakovacku aby to chodylo porad..skoda..

Stando, nenech se vyhecovat! Myslím že to stejně nakonec budeš ty, kdo to PROFOUKNE :D:D:D
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#424 standa.stakory

standa.stakory

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2012 - 22:19

tezko...kolego z mnichova hradiste....
  • 0

#425 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 7:46

Bohužel, ani aktualizace z 16.2. problém nevyřešila :(
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#426 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 14:27

jj C:Geo je fajn, kvůli němu jsem si pořídil androida, i když mě neskutečně sere..
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#427 Suntour

Suntour

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 18:07

C:geo jsme radi používali stejnym zpusobem jako zemekoulani. ON LINE! Jsme pohodlny. Zmeny nas fakt s***u ! Tusim, ze to smeruje k tomu, chces hrat ? zaplat ! Ale to uz pro me prastava mit kouzlo komunity kaceru, vyborne aktivity, ferove hry.... :-(
  • 0

#428 Stepanci

Stepanci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 19:25

No tak já jsem z toho hrozně smutnej!!! Online provoz je pro me diky zaplacenym datovym sluzbam nejvetsi luxus. Doufam, ze se komfortni aktualni mapa zase vrati. Kdyz jsem mel Nokii, tak jsem koupil Cacheme a tak jsem ochoten zaplatit klidne i za c:geo - jelikoz je to zatim nejlepsi soft na geocaching se kterym jsem pracoval.
  • 0
S4 active / Locus pro / WhereYouGo

#429 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 7:53

Taky se připojuji k tomu, aby to daly už dohromady. Taky mám neomezená data a c:geo online je fajne. Hlavně když se ocitnu někde kde jsem náhodou. Skusil jsem Locus i Columbus ale C:GEO je jedinečné. Ať už to opraví. Původní majitel C:GEO reagoval na změny mnohem rychleji. Tak zatím...
  • 0

#430 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 8:01

Tak ono asi taky záleží na tom jak je ta změna náročná na úpravu a vůbec přijít na to co se změnilo.
  • 0

#431 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 8:16

Vaše řešení se jmenuje Locus. sám používám jeho neplacenou verzi a jsem s ním velice spokojen. oproti C:geu vždy funguje. možnost importu gpx. Absolutní offline mod lze také využít a prodloužit tak výdrž Androidiho telefonu při navigaci až na deset hodin(zkoušeno na HTC Wildfire) Dále off-line mapy v několika různých formátech,ty je nutné doinstalovat(zaberou cca 150 MB) dále různé fičurky jako například projekce bodu či navigace po silnici(bezhlasová) Co se týká on-line mapy tak se všechny uložené keše dají snadno nechat zobrazit v mapě a vysledny efekt je o dost lepší než Aktivní mapa v C:geo a navíc nepotřebuje v offline módu připojení k netu tak jako C:geo. Zdánlivě složité menu snadno pochopí průměrně inteligentní kačer do pěti minut. Zájemcům mohu uspořádat školení a popřípadě konkrétně poradit s čímkoliv co se týká aplikace Locus. Dotazy či prosby o konkrétní rady směřujte na Praus1976@gmail.com
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#432 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 8:16

Ještě jedna otázečka. Když dám najít ty nejbližší , tak se mi zobrazí ať opíšu jakýsi kod z obrázku. Nic neopisuji a keše se načtou. Nevím proč , ale najednou mám ty keše pozpřeházené a ne podle vzdálenosti. Ve filtru mám podle vzdálenosti.
  • 0

#433 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 8:21

W&W napsal/a:
Co se týká on-line mapy tak se všechny uložené keše dají snadno nechat zobrazit v mapě a vysledny efekt je o dost lepší než Aktivní mapa v C:geo a navíc nepotřebuje v offline módu připojení k netu tak jako C:geo.

A to je ten základní rozdíl, jak sám píšeš uložené keše. Ale tady v c:geo nemusíš mít žádné keše uložené. Prostě si někam přijel nebo si někde jel, pustil jsi live mapu a keše se automaticky natahovali z GC podle toho kde ses zrovna pohyboval.
  • 0

#434 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 8:43

W&W napsal/a:
Vaše řešení se jmenuje Locus. sám používám jeho neplacenou verzi a jsem s ním velice spokojen. oproti C:geu vždy funguje. možnost importu gpx. Absolutní offline mod lze také využít a prodloužit tak výdrž Androidiho telefonu při navigaci až na deset hodin(zkoušeno na HTC Wildfire) Dále off-line mapy v několika různých formátech,ty je nutné doinstalovat(zaberou cca 150 MB) dále různé fičurky jako například projekce bodu či navigace po silnici(bezhlasová)
Co se týká on-line mapy tak se všechny uložené keše dají snadno nechat zobrazit v mapě a vysledny efekt je o dost lepší než Aktivní mapa v C:geo a navíc nepotřebuje v offline módu připojení k netu tak jako C:geo.
Zdánlivě složité menu snadno pochopí průměrně inteligentní kačer do pěti minut. Zájemcům mohu uspořádat školení a popřípadě konkrétně poradit s čímkoliv co se týká aplikace Locus. Dotazy či prosby o konkrétní rady směřujte na Praus1976@gmail.com

proc zase nekdo doporucuje jiny program, kdyz vsichni evidentne chceme C:geo a live mapou (stejne jako ja)...jiny program tu probirejte jenom pokud opravdu PRESNE nahradi C:geo
  • 0

#435 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 9:03

Jestlize tvrdite, ze c:geo nefunguje a neexistuje program, ktery umi presne totez, pak pro vas neexistuje zadna nahrada, a toto vlakno je zcela zbytecne. A pokud vam nekdo navrhne rozumnou alternativu, nadavate mu. Nikdo nerekl, ze Locus ve vsech funkcich nahradi c:geo. Libi se mi, ze tu Galileo "prikazuje", aby uz konecne nekdo ten program opravil. Takovych radcu je tu spousta, ale prilozit ruku k dilu, to ne. Problem programu je zjevne v neudrzovatelne koncepci, proto od toho dal puvodni autor ruce pryc. Stavajici spravci se nechali slyset, ze uprava na stavajici zmeny zabere min. 2 mesice (ona opravdu neni legrace upravovat program s kazdou zmenou na gc strankach, je to nekonecna a nevdecna prace). Ale vam toto prohlaseni nestaci a stale tu brecite. Tak se nekdo vzmuzte a naprogramujte neco sveho presne podle vasich potreb. Pokud se to bude ostatnim libit, jiste vam budou ruce libat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#436 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 9:10

martinracek26 napsal/a:

W&W napsal/a:

A to je ten základní rozdíl, jak sám píšeš uložené keše. Ale tady v c:geo nemusíš mít žádné keše uložené. Prostě si někam přijel nebo si někde jel, pustil jsi live mapu a keše se automaticky natahovali z GC podle toho kde ses zrovna pohyboval.

Tuhle funkci má Locus samozřejmě taky,včetně filtrování typu a D/T navíc načítá 200 keší včetně listingu 3-5minut kdežto C:geo trvá uložit 1 keš přibližně stejnou dobu. Takže opět výhoda Locusu......další otázka? :)
  • 0

#437 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 9:20

W&W napsal/a:
Tuhle funkci má Locus samozřejmě taky,včetně filtrování typu a D/T navíc načítá 200 keší včetně listingu 3-5minut......další otázka? :)

Ano - kde v Locusu to online načtení kešek najdu? Locus používám dlouho a rád, ale online načtení kešek jsem tam nenašel.
  • 0

#438 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 9:26

B3CrAZy napsal/a:

W&W napsal/a:
Vaše řešení se jmenuje Locus. sám používám jeho neplacenou verzi a jsem s ním velice spokojen. oproti C:geu vždy funguje. možnost importu gpx. Absolutní offline mod lze také využít a prodloužit tak výdrž Androidiho telefonu při navigaci až na deset hodin(zkoušeno na HTC Wildfire) Dále off-line mapy v několika různých formátech,ty je nutné doinstalovat(zaberou cca 150 MB) dále různé fičurky jako například projekce bodu či navigace po silnici(bezhlasová)
Zdánlivě složité menu snadno pochopí průměrně inteligentní kačer do pěti minut. Zájemcům mohu uspořádat školení a popřípadě konkrétně poradit s čímkoliv co se týká aplikace Locus. Dotazy či prosby o konkrétní rady směřujte na Praus1976@gmail.com

proc zase nekdo doporucuje jiny program, kdyz vsichni evidentne chceme C:geo a live mapou (stejne jako ja)...jiny program tu probirejte jenom pokud opravdu PRESNE nahradi C:geo

Nejenom že Locus plně nahradí C:geo ale v mnohém ho i předčí. Chce to Locus jen vyzkoušet... rozhodně této aplikaci nedělám reklamu jen vám nabízím řešení.
  • 0

#439 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 9:33

Vláček napsal/a:

W&W napsal/a:
Tuhle funkci má Locus samozřejmě taky,včetně filtrování typu a D/T navíc načítá 200 keší včetně listingu 3-5minut......další otázka? :)

Ano - kde v Locusu to online načtení kešek najdu? Locus používám dlouho a rád, ale online načtení kešek jsem tam nenašel.

Je nutne mít nainstalovaný addon od Arcaa(najdeš na marketu) geocaching4locus. V locusu podržíš prst v mapě,otevře se ti menu v malém okně.klikneš na pravou ikonu a horní ikonka,geocaching logo,ti otevře online stahování a zobrazení keší,lze nastavit až 200 keší na jedno kliknutí. samozřejmostí je i filtrování typu a D/T
  • 0

#440 Galileo297

Galileo297

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2012 - 10:05

W&W napsal/a:

Vláček napsal/a:

W&W napsal/a:

Je nutne mít nainstalovaný addon od Arcaa(najdeš na marketu) geocaching4locus. V locusu podržíš prst v mapě,otevře se ti menu v malém okně.klikneš na pravou ikonu a horní ikonka,geocaching logo,ti otevře online stahování a zobrazení keší,lze nastavit až 200 keší na jedno kliknutí. samozřejmostí je i filtrování typu a D/T

Já to zkusil,ale mně se objeví: Nahrávám a pak se zobrazí název místa.
Co je špatně?
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama