c:geo
Publikováno 21 únor 2012 - 12:45
Publikováno 21 únor 2012 - 13:15
Publikováno 21 únor 2012 - 13:28
Publikováno 21 únor 2012 - 15:40
Publikováno 21 únor 2012 - 16:57
Publikováno 21 únor 2012 - 17:02
Publikováno 21 únor 2012 - 17:06
c: geo ale Personal notes taky umí číst, ne, že ne. Personal note najdete na stránce s dlouhým popisem keše, hned pod hintem.Schvon_CZ napsal/a:
To je velmi uzitecne...(i kdyz posledni funkcni verze c:geo umelo zpracovat editaci finalky z gc.com)... tak jo, prekecals, jdu to zkusit. diky za tp..... A co mě naprosto dostalo - aplikace si umí přečíst obsah "Personal cache note" (pole je dostupné přes PC webové stránky) a pokud si do této poznámky dáte text ve formátu GPS souřadnic - například řešení mysterky - tak neongeo těmito souřadnicemi automaticky nahradí původní souřadnice keše a naviguje Vás přímo na finálku! Takže doma udělám přípravu, na pohodlné klávesnici napíšu do PC, v terénu pak jen načtu online keš, souřadnice se samy přepíšou a já jdu pro finálku....
Publikováno 21 únor 2012 - 17:22
sorry, ale vyvrátím:zemekoulani napsal/a:
Locus - plně offline - nutná příprava
c:geo - plně online - bez nutnosti přípravy
Locus - mizerný listing
c:geo - plný listing
Locus - nemožné logovat v terénu online
c:geo - možné logovat v terénu a to včetně trackovatelných
Locus s nainstalovaným doplňkem pro online ( Geocaching4Locus ) umí stahnout nejbližší keše. umí plný listing včetně obrázků (co ti tam chybí oproti cgeo?), na rozdíl od cgeo umí listing zoomovat, waypionty, poslední logy, umí přidávat waypointy, logovat v terénu do Field notes, lze si ke keši udělat i poznámky (např sesbírané indície pro multinu, atd.....
než tedy budeš dělat rozdílovou tabulku umí-neumí, doporučím nejprve si ověřit zda je to opravdu tak. Jak vidíš, není - jediné, co neumí (nebo jsem zatím nepřišel, jak), tak je logovat přímo. Ale pokud je nainstalovaný Geochaching Live, nebo cgeo, tak lze pomocí těchto jedním klikem "dokončit" čili i zalogovat z terénu.
Publikováno 21 únor 2012 - 19:02
Publikováno 21 únor 2012 - 20:19
Publikováno 21 únor 2012 - 20:20
Ano, stáhnout, ne online zobrazovat...vetrnik_cr napsal/a:
sorry, ale vyvrátím:
Locus s nainstalovaným doplňkem pro online ( Geocaching4Locus ) umí stahnout nejbližší keše.
Co třeba hint?vetrnik_cr napsal/a:
umí plný listing včetně obrázků (co ti tam chybí oproti cgeo?)
ano, to je pravda.vetrnik_cr napsal/a:
na rozdíl od cgeo umí listing zoomovat.
Čili, když budeš mít třeba c:geo, tak jde v Locusu stejně jako v c:geo logovat onlinevetrnik_cr napsal/a:
než tedy budeš dělat rozdílovou tabulku umí-neumí, doporučím nejprve si ověřit zda je to opravdu tak. Jak vidíš, není - jediné, co neumí (nebo jsem zatím nepřišel, jak), tak je logovat přímo. Ale pokud je nainstalovaný Geochaching Live, nebo cgeo, tak lze pomocí těchto jedním klikem "dokončit" čili i zalogovat z terénu.
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 21 únor 2012 - 20:23
Stranger42 napsal/a:
Jen info: Columbus už má funkční online mapy. Kešky se zobrazují, ale pomalu a na jen na OSM mapách a nejde je ukládat hromadně, jen po jedné.
Nevím, kde dělám chybu, ale keše jsem v Columbusu online neviděl... Import GPX samozřejmě, ale online ne. Možná jen někde dělám chybu.
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 21 únor 2012 - 20:30
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
Jen info: Columbus už má funkční online mapy. Kešky se zobrazují, ale pomalu a na jen na OSM mapách a nejde je ukládat hromadně, jen po jedné.
Nevím, kde dělám chybu, ale keše jsem v Columbusu online neviděl... Import GPX samozřejmě, ale online ne. Možná jen někde dělám chybu.
Tuším kde: při zobrazení mapy se přes menu musí mapa přepnout na online. Standardně je off.
Publikováno 21 únor 2012 - 20:49
Stranger42 napsal/a:
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
Tuším kde: při zobrazení mapy se přes menu musí mapa přepnout na online. Standardně je off.
Ne. V tom to není. Vyzkoušel jsem (teď znovu). Kešky do mapy prostě automaticky nenačte. Nikde jsem překvapivě ani nenašel volbu filtrů (tradičky, multiny,...)
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 21 únor 2012 - 20:51
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 21 únor 2012 - 21:07
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
Ne. V tom to není. Vyzkoušel jsem (teď znovu). Kešky do mapy prostě automaticky nenačte. Nikde jsem překvapivě ani nenašel volbu filtrů (tradičky, multiny,...)
EDIT: jsem to v mobilu blbě naťukal.
Tak mně to jede bez problémů a rychle. Mapy ale musí být OSM, jak jsem psal. Ty typy keší asi nastavit nejdou.
Publikováno 21 únor 2012 - 21:19
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 21 únor 2012 - 21:36
malaveverka napsal/a:
To zemekoulani: Locus nemá s hintem žádnej problém V popisu keše na to funguje tlačítko vlevo dole (klíček).
Aha. Trošku nestandardní skrytí, tak jsem jej nějak nedokázal objevit... Díky.
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 22 únor 2012 - 8:01
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů