c:geo
Publikováno 22 February 2012 - 9:13
Co třeba hint?vetrnik_cr napsal/a:
umí plný listing včetně obrázků (co ti tam chybí oproti cgeo?)
samozřejmě, že umí (vlevo dole klikneš na ikonu klíčku, vyskočí okno nazvané Informace a v něm máš hint ;-)
musíš ten Locus pořádně prozkoumat.
EDIT: aha, přehlédl jsem příspěvek maleveverky, který/á již ohledne hintu zodpověděl/a
co se týče poznámky o logování pomocí cgeo, já přece cgeo nezatracuju, jen jsem uznal, že Locus bez pomocí dalšího programu toto konkrétně a asi jako jediné, neumí.
Co se týče live mapy, tak bohužel, tím, že se změnila mapa na GC.com, toto už neumí ani cgeo, takže teď fifty-fifty. a naopak, Locus svou rychlostí a využitím vektorových map se dostává do vedení.
Našel jsi ještě něco, co Locus neumí? rád prozkoumám a porovnáme.
Doufám, že tato diskuse není braná jako rejpání, ale pouze jako konstruktivní debata a vysvětlení funkčnosti.
Publikováno 22 February 2012 - 9:45
vetrnik_cr napsal/a:
...musíš ten Locus pořádně prozkoumat...
...Doufám, že tato diskuse není braná jako rejpání, ale pouze jako konstruktivní debata a vysvětlení funkčnosti.
Co se týče zkoumání, máš pravdu. Na spoustu věcí člověk přijde až s používáním
A to, jak beru tuto diskuzi? Jasně, že jako konstruktivní! Zejména od chvíle, kdy se v ní přestal svými nesmyslnými výkřiky angažovat HaLuMa, nabírá ten správný směr!
Porovnáváme, diskutujeme, hledáme nejlepší řešení, i když to zatím vypadá, že obě mají své a nedá se říct, že jedno je horší, než druhé.
Mimochodem c:geo umí používat vektorové mapy (uložené pomocí Locusu), čili offline umí být kompletně stejně jako Locus.
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 22 February 2012 - 10:06
Publikováno 22 February 2012 - 10:30
martinracek26 napsal/a:
jestli jsi BM tak myslím že to je ten problém.
na muj prispevek ?
co je to BM ?
Publikováno 22 February 2012 - 10:55
Je to basic member tedy že nemáš zaplacené premium.Suntour napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
na muj prispevek ?
co je to BM ?
Publikováno 22 February 2012 - 10:56
HaLuMa napsal/a:
Jsi normalni vul! ...
Opravdu úžasná reakce, tohel o tobě fakt hodně vypovídá.
Publikováno 22 February 2012 - 11:12
Publikováno 22 February 2012 - 11:21
martinracek26 napsal/a:
Opravdu úžasná reakce, tohel o tobě fakt hodně vypovídá.HaLuMa napsal/a:
Jsi normalni vul! ...
Aha, ja ho mel vlastne pochvalit, ze stira jakoukoliv moji dobre minenou radu, aniz by si ji uracil vyzkouset? Ja ho mel vlastne pochvalit za to, ze si mne tu neustale bere do huby a pomlouva mne? Promin, ale takoveto chovani ja za normalni nepovazuji. Stejne tak nepovazuji za normalni, kdyz nekdo soudi podle jedne vytrzene vety, aniz by se snazil pochopit kontext.
Lidi, neblbnete uz.
Publikováno 22 February 2012 - 11:26
HaLuMa napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
Opravdu úžasná reakce, tohel o tobě fakt hodně vypovídá.HaLuMa napsal/a:
Jsi normalni vul! ...
Aha, ja ho mel vlastne pochvalit, ze stira jakoukoliv moji dobre minenou radu, aniz by si ji uracil vyzkouset? Ja ho mel vlastne pochvalit za to, ze si mne tu neustale bere do huby a pomlouva mne? Promin, ale takoveto chovani ja za normalni nepovazuji. Stejne tak nepovazuji za normalni, kdyz nekdo soudi podle jedne vytrzene vety, aniz by se snazil pochopit kontext.
Lidi, neblbnete uz.
Nic takového jsem neřekl. Ale nazývat tu někoho volem, to si myslím, že sem nepatří. Když už si tu chcete vyměňovat invektivy dělejte to přes SZ a ne tady, pak je tu akorát bordel a dost blbě se tu v tom orientuje. A nesoudím podle jedné věty, sleduju tuto debadu od začátku, protože i já patřím mezi ty který c:geo používají a kterým jeho live mapy vyhovovaly.
Publikováno 22 February 2012 - 11:38
Mimochodem c:geo umí používat vektorové mapy (uložené pomocí Locusu), čili offline umí být kompletně stejně jako Locus.
Paráda, to jsem nevěděl, vyzkouším
Publikováno 22 February 2012 - 11:49
Publikováno 22 February 2012 - 11:52
Jasně ty prostě musíš mít poslední slovo a musíš mít vždycky pravdu. Tohle nikam nevede, protože ty vždycky podle svého budeš ten nejlepší kdo má pravdu a všichni ostatní ji nemají. Takže s tebou už o tomhle dál debatovat nehodlám. Já tu napsal ohledně toho že tu někoho nazýváš volem, že by se to dalo vyjádřit jinak a slušněji a ty to zase otočíš úplně k něčemu jinému. Tohle prostě nemá cenu.HaLuMa napsal/a:
Rika se, ze chytremu napovez, hlupeho kopni. Vam moje napoveda se seznamem aplikaci, kde hned na prvni miste je vyhovujici nahrada, nestacila? Jo, jsem hrozne spatny clovek, odsoudil jsi mne zcela pravem!
Publikováno 22 February 2012 - 12:17
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 22 February 2012 - 13:10
Publikováno 22 February 2012 - 14:19
Publikováno 22 February 2012 - 21:11
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
zemekoulani napsal/a:
Stranger42 napsal/a:
Jen info: Columbus už má funkční online mapy. Kešky se zobrazují, ale pomalu a na jen na OSM mapách a nejde je ukládat hromadně, jen po jedné.
Nevím, kde dělám chybu, ale keše jsem v Columbusu online neviděl... Import GPX samozřejmě, ale online ne. Možná jen někde dělám chybu.
Tuším kde: při zobrazení mapy se přes menu musí mapa přepnout na online. Standardně je off.
Ne. V tom to není. Vyzkoušel jsem (teď znovu). Kešky do mapy prostě automaticky nenačte. Nikde jsem překvapivě ani nenašel volbu filtrů (tradičky, multiny,...)
Columbus vydal nějaký fix online map.
U c:gea to vypadá na březnové vydání verze, kde kešky budou mít jednotnou ikonu :-/
Publikováno 23 February 2012 - 6:46
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 23 February 2012 - 9:25
martinracek26 napsal/a:
Je to basic member tedy že nemáš zaplacené premium.Suntour napsal/a:
martinracek26 napsal/a:
na muj prispevek ?
co je to BM ?
Jo jasne chapu. Ano mam basic member, C:geo chce po me pri vyhledavani nejblizsich kesi opsat text z obrazku.
Nechapu proc stejny problem ale nemaji dalsi basic member co znam a pouzivaji c:geo :-(
zkusim preinstalovat
Publikováno 23 February 2012 - 10:29
zemekoulani napsal/a:
Nechci ve vlákně c:geo rozebírat Columbus, ale keše v mapě už vidím (proběhl nějkaý update), ale nějak jsem nepochopil, jak se dostat k listingu. Rovněž se mi nedaří zakázat zobrazení nalezených. Columbus je takovej zvláštní...
Je pravda, že jsme trochu off-topic, ale Columbus jsem tady už dřív zmínil proto, že splňoval tvoji podmínku automatického zobrazení keší na live mapě. A teď mu to opět funguje.
Detail keše se zobrazí tapnutím na ikonu na mapě, ukáže se nabídka Zavřít - Detail - Navigovat a pod detailem je listing a logy.
Upřímně já jsem ho použil snad dvakrát, kdy c:geo zrovna nějak stávkovalo.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů