Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#521 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2012 - 10:43

Suntour napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

Suntour napsal/a:

martinracek26 napsal/a:
jestli jsi BM tak myslím že to je ten problém.

na muj prispevek ?
co je to BM ?

Je to basic member tedy že nemáš zaplacené premium.

Jo jasne chapu. Ano mam basic member, C:geo chce po me pri vyhledavani nejblizsich kesi opsat text z obrazku.
Nechapu proc stejny problem ale nemaji dalsi basic member co znam a pouzivaji c:geo :-(
zkusim preinstalovat

zkus v nastaveni odskrtnout "vyplnovat capatcha pokud je nutne" (nebo tak nejak to tam je)
  • 0

#522 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2012 - 12:31

Stranger42 napsal/a:
Detail keše se zobrazí tapnutím na ikonu na mapě, ukáže se nabídka Zavřít - Detail - Navigovat a pod detailem je listing a logy.

Tak jsem předpokládal, že to bude fungovat, ale nefunguje. Proč netuším. Chviličku (1-2 vteřiny) se tváří že něco dělá a pak se vrátí na mapu a nic :(
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#523 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 1:13

Tak kdo chce, může vyzkoušet nightly verzi s funkční live mapou. Kešky mají ovšem jednotnou ikonu otazníku a správná se ukáže až po načtení detailů a znovuotevření mapy.

BTW gc.com nabídlo c:geo jejich api, jenže to by znamenalo stejné omezení pro BM jako u Neongea, tedy načtení maximálně tří keší za den. Takže pro BM by to byl konec c:gea :-/ To jsem zvědav, jak se k tomu chlapci postaví.
  • 0

#524 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 17:58

Stranger42 napsal/a:
Takže pro BM by to byl konec c:gea :-/ To jsem zvědav, jak se k tomu chlapci postaví.

No dnes je normální za vše platit, ne, že bych rád neměl něco zdarma, ale každý koníček něco stojí... na druhou stranu by aspoň mohlo trochu ustat vykrádání keší těmi, kteří nám hru chtělí kazit...
vždyť PM členství stojí ani ne dvě koruny na den ;-)
  • 0

#525 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 18:22

Člověče máš pravdu. Tak jsem zasponzoroval c:geo, protože si to zaslouží. Stát se PM mě zatím nic nenutí, takže budu dál využívat BM členství. Podle jednoho vývojáře z c:gea nemají zájem o jejich API, protože politika výdělečné společnosti se neslučuje s opensource politikou c:gea, pokud se ovšem nezmění podmínky gc.com. Takže c:geo nejspíš zůstane s otazníčky na mapě, ale použitelné pro všechny.
  • 0

#526 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 18:24

Stranger42 napsal/a:
c:geo nejspíš zůstane s otazníčky na mapě, ale použitelné pro všechny.

Nepovedlo se mi naistalovat zmiňovanou verzi :( Moje HTC tvrdí, že je nainstalováno a nechce. Netuším proč.
  • 0
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#527 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 18:34

U aplikací, které nejsou z Marketu, mi to taky občas dělalo. Buď c:geo odinstaluj a pak by to mělo jít (a uložené kešky by ti měly zůstat, snad...) anebo prostě počkej na další verzi nebo až vyjde oficiálně. Tohle jsou testovací verze a nemusí dělat dobrotu.
  • 0

#528 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 8:56

Na c:geo se to ale da osidit, nactu si nejblizsi kesky (20 pripadne vic) a pak pouziju volbu zobrazit v mape a normalne je tam vidim ale jen ty nactene. Neni to sice uplne ono ale pouzitelne to je .... Jinak je c:geo super ale dost mi vadi, ze neni kompletne v cestine, coz nechapu, kdyz se to dela u nas. :(
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#529 kaprici

kaprici

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 9:21

Ahoj, trochu jsem procital par poslednich stranek diskusi a nemuzu se ubranit dojmu, ze to, co melo c:geo (tedy live mapy), uz nikde zadarmo nesezenu. Zkusim se tedy zeptat konkretne - jakej programek poridit, kdyz pro moje keskovani potrebuju: - zadna domaci priprava v podobe stahovani map konkretni oblasti - v terenu se rozhodnu keskovat, tak zapinam net, aplikaci a chci hledat nejblizsi kese - akceptuju i moznost, ze pred hledanim budu muset jeste stahnout mapu nejblizsiho okoli a prislusne kesky (ikdyz je to uz velky omezeni, kdyz jsem nekde autem, tak k pekny kesce dokazu i dojet...ale nedozvim se o ni, kdyz mi to nejblizsi okoli stahne jen treba 5km) - neloguju v terenu - chci mit moznost si stahnout listing, hint i fotky - chci mit moznost se nechat aplikaci navigovat ke kesce - nepotrebuju cestinu, ale hodi se:-) Dik
  • 0

#530 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 9:50

kaprici napsal/a: Zkusim se tedy zeptat konkretne - jakej programek poridit, kdyz pro moje keskovani potrebuju ....

Tohle by asi mel splnovat ofiko program od Groundspeaku ale osobni zkusenost nemam, me vadi, ze to neni cesky ....
Muze nekdo prosim poreferovat jak to slape ?
  • 0

#531 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 10:01

kaprici napsal/a:
Ahoj, trochu jsem procital par poslednich stranek diskusi a nemuzu se ubranit dojmu, ze to, co melo c:geo (tedy live mapy), uz nikde zadarmo nesezenu. Zkusim se tedy zeptat konkretne - jakej programek poridit, kdyz pro moje keskovani potrebuju:

Dik

Asi jsi ty stránky moc nepročítal :-) Tvoje požadavky splňuje testovací verze c:gea anebo Columbus. Obě jsou zdarma, obě mají funkční live mapy (c:geo nespecifikuje typ keše, dokud se nestáhne), atd.
  • 0

#532 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 10:02

kapsa napsal/a:
Jinak je c:geo super ale dost mi vadi, ze neni kompletne v cestine, coz nechapu, kdyz se to dela u nas. :(

C:geo se už u nás nedělá aspoň půl roku.
  • 0

#533 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 10:06

Stranger42 napsal/a: C:geo se už u nás nedělá aspoň půl roku.

Aha, tak to jsem nevedel, diky za info. Ja tu anglictinu proste nemusim .... ;)
  • 0

#534 kaprici

kaprici

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 10:07

Stranger42 napsal/a:

kaprici napsal/a:
Ahoj, trochu jsem procital par poslednich stranek diskusi a nemuzu se ubranit dojmu, ze to, co melo c:geo (tedy live mapy), uz nikde zadarmo nesezenu. Zkusim se tedy zeptat konkretne - jakej programek poridit, kdyz pro moje keskovani potrebuju:

Dik

Asi jsi ty stránky moc nepročítal :-) Tvoje požadavky splňuje testovací verze c:gea anebo Columbus. Obě jsou zdarma, obě mají funkční live mapy (c:geo nespecifikuje typ keše, dokud se nestáhne), atd.

"trochu" :-)

Dekuju, jsem zvedavej :-)
  • 0

#535 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2012 - 21:30

kaprici napsal/a:

Stranger42 napsal/a:

kaprici napsal/a:

Dik

Upřímně, s Columbusem jsem se nějak nedokázal popasovat, c:geo v beta verzi jsem nenainstaloval :(
Zatím jednu Neongeo a celkem to jde, ale tak dobrej jako c:geo není. V případě potřeby kombinuju s Locus.
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#536 kaprici

kaprici

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 0:41

zemekoulani napsal/a:

kaprici napsal/a:

Stranger42 napsal/a:

kaprici napsal/a:

Dik

Upřímně, s Columbusem jsem se nějak nedokázal popasovat, c:geo v beta verzi jsem nenainstaloval :(
Zatím jednu Neongeo a celkem to jde, ale tak dobrej jako c:geo není. V případě potřeby kombinuju s Locus.

Ja to ted vecer par minut zkousel a Columbus mi najde nejblizsi kese v libovolny vzdalenosti, ale uz jsem nezkousel, jestli je umi ukazat pak i na mape. A prisel mi strasne zabrzdenej, proste dlouhy cekani na odezvu tapnuti.
To c:geo jsem si znovu nainstaloval, nejblizsi kese mi vyhodi jako seznam, ale v mape jsem je nenasel...ani jen s otaznickama. Asi nekde v nasatveni nebo vymenit Google mapy za naky ty jiny, v kterejch se to treba ukaze, nevim. Nebo prolezt tady tech 27 stranek diskusi:-)
  • 0

#537 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 6:57

kaprici> c:geo, až do novýho update s aktivní mapou nepůjde, jestli vůbec někdy. Někdo tu zmiňoval beta verzi, ale mě ji telefon nechce sežrat (HTC Desire S). Jako zatím nejlepší se mi jeví NeonGeo, ale i k němu mám celkem dost výhrad... Aktuálně kombinuju používání NeonGeo a LocusRPO. Pořád to cítím jako horší alternativu, než c:geo. Tak uvidíme...
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#538 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 12:38

Nové nightly verze c:gea vycházejí každý den, tak je třeba zkoušet. A v dnešní verzi 1e615ac se mi zobrazují už skutečné typy keší, takže žádná mapa plná otazníčků! C:geo jako kdysi :-)
  • 0

#539 owar-20426

owar-20426

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 13:16

Muz potvrdit C:geo v posledni verzi Nightly uz zobrazuje kese na Live mape se spravnymi ikonkami ale z nejakeho duvodu mi nezobrazuje vsechny.Konkretne treba v Ceskych Budejovicich nevidim event http://coord.info/GC3C3DX.Muze nekdo s poslednim vydanim zkontrolovat jestli mu to dela taky nebo jenom me?Diky
  • 0

#540 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 13:32

Teď na to koukám a ikony nejsou 100% správné. Ten event mám jako mysterku a tradičku Mlýnská stoka taky. I u jiných tradiček nebo multin je otazník. No ještě to budou muset vychytat.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama