Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#541 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 13:37

Verze 1e615ac mě ukazuje keše v okolí docela správně, po 5 minutách hledání jsem nenašel žádnou špatnou ikonu.
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#542 owar-20426

owar-20426

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2012 - 15:56

Tak sem uz taky objevil vic chybicek ale evidentne je to uz snad na dobre ceste.C:geo tym na tom maka temer kazdou noc tak se muzeme tesit kazdou chvili :)
  • 0

#543 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 6:57

verze b2d7a2b z dnesniho rana vypada velice nadejne, na live mape me ejde vse ok a rychlost se zvysuje :-)
  • 0

#544 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 11:50

Na novou verzi plně funkčního C:geo čekám jako spousta jiných od začátku tohoto "tématu" !

A tak i ja (BM a zastance o zachování C:geo v puvodní pracující verzi) jsem rád za dobré zprávy.. a zkusil jsem nainstalovat "c:geo nightly", abych otestoval..

Bohužel samotné přihlášení na geocaching.com napoprvé selhalo se zobrazením této hlášky:

Přihlášení neproběhlo, protože selhalo připojení k serveru Geocaching.com (server umřel?).

Po restartovani aplikace se však c:geo úspěšně připojilo!

Aktivní mapa je "víceméně" funkční dle předchozích prozatimních vizí nového teamu c:geo. Aktivní mapa víceméně funguje a zobrazí keše na mapě bez jakýchkoliv klikání na načtení keší z okolí.

Bohužel, jak již zde bylo jednou psáno, má to své mouchy a nefunguje ještě plně tak, jako dříve.Zprvu mi načetl jen 20 keší v okolí (dle zoom) a vše se zobrazilo jako "?". Po oddálení již nenačetl žádnou další keš.

Zkontroloval jsem nastavení, zda je vše tak, jak jsem si nastavil u před instalací a vše bylo bez změn, tak jsem se vrátil na "live mapu" a ejhle. Najednou jich zobrazil více. Převážná část měla "?", ale místy se začali mezi nimi objevovat ikony tradičních či multi keší. Pár ikon jsem náhodně proklikal, abych zjistil, zda obrázek ikony sedí s typem keše a seděl.

Mezi ikonami se zobrazují i odlovené keše, u kterých mám v nastavení zakázáno se zobrazovat, navíc se označí jako "odlovené" jen některé z mnoha.

Ikona keší se nejspíš krapet změní. Některé jsou zvýrazněné oranzovým okrajem, jiné nejsou. U některých je smajlík nálezu, u některých není, přestože patří mezi mé nalezené keše.

Při zobrazení vybrané keše se zdá být vše jako původně.

Pokud nepočítám, že ikonu dle typu keše měla jen podstatná menšina v záplavě otazníků na mapě a navíc správnou ikonu, pak je to jistě krok správným směrem!

Co se týče počtu zobrazených kesí na "live" mapě, pak to je různé. Někdy mi zobrazí keší na mapě "jen" 20, někdy 180 (dle oddálení od mapy), někdy třeba jen 48. Při práci na mapě prozatím automaticky nedoplňuje další keše dle pohybu, nebo doplňuje jak se mu zlíbí :(

Shrnutí:

+
1) "Live" mapa je na dobré cestě k původní funkčnosti
2) Místy se zobrazí náznaky snahy o zobrazení ikony dle typu keše, což je veliké PLUS
3) Detajly jednotlivých keší po rozkliknutí zůstaly beze změn vše řádně přehledné

-
1) Průběžného načítání keší na aktivní mapě bude potřeba doladit
2) Ikony bude třeba více poladit (včetně skrývání keší dle nastavení)

V době nefunkčnosti c:geo jsem jako BM vyzkoušel Locus, Columbuse, Neongeo a X dalších, ale v žádné z těchto aplikací jsem nikdy nebyl tak spokojen jako s touto!!

Držím palce novému teamu, který se chopil C:geo, a i kdyby měl být tento program ve funkčním stavu ke koupi, tak si ho koupím!!
  • 0

#545 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 12:15

Dnes večer je opět plánovaná aktualizace GC.com, jestlipak budou Nightly verze funkční?
Geocaching.com will be going offline temporarily for a site update on Tuesday, February 28th, 2012 at approximately 10am PST

• 0

#546 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 12:22

miki6 napsal/a:
Dnes večer je opět plánovaná aktualizace GC.com, jestlipak budou Nightly verze funkční?

Geocaching.com will be going offline temporarily for a site update on Tuesday, February 28th, 2012 at approximately 10am PST

koukal jsem na to.. a jen doufam, ze to nepridela moc prace pro new team vyvojaru
  • 0

#547 B3CrAZy

B3CrAZy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 15:07

me pridou ty posledni nightly hrozne zasekane co se tyce prochazeni se po live mape...nevim jeslti treba jenom nestiha mobil (wildfire) nebo je to necim jinym...v porovnani s neongeo je prochazeni opravdu hoodne trhane.jinak jsou myslim na dobre ceste...
  • 0

#548 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 15:09

B3CrAZy napsal/a:
me pridou ty posledni nightly hrozne zasekane co se tyce prochazeni se po live mape...nevim jeslti treba jenom nestiha mobil (wildfire) nebo je to necim jinym...v porovnani s neongeo je prochazeni opravdu hoodne trhane.jinak jsou myslim na dobre ceste...

Osobne mam Samsung galaxi mini.. a live mapu mam taky trhanou.. obcas mi nenacte mapu a kdyz oddalim tak se zas zobrazi..

jak jsem jiz napsal.. je na tom jeste dost prace ale maj vykroceno dost dobrou cestou
  • 0

#549 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 15:16

B3CrAZy napsal/a:

Srovnáváš nesrovnatrelné. Neongeo jede na jejich API a c:geo se s tím musí nějak porvat bez toho a navíc to jsou nightly buildy.
Mimochodem na Desire Z je mapa plynulá a kešky se vykreslují okamžitě, i když občas kecají.
  • 0

#550 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 16:31

Když to tak čtu vypadá to, zatím vydržím s NeonGeo (který není tak dobrý jako c:geo, ale dá se) a počkám na uvolněný upgrade na marketu...
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#551 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 16:39

Žádná z těch nightly verzí ti nejde nainstalovat? C:geo má export keší, takže odinstalací toho starého nefunkčního bys nic neztratil.
  • 0

#552 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 17:59

Trosku OT: Nejak se mi to rozlezelo v hlave a jedna vec mi prijde desive komicka - spoustu z Vas netizi objem dat co taha c:geo protoze mate datovy limit 2GB a vice - tj. minimalne 500 Kc/mesic. Ale desne stojite o zachovani C:geo protoze funguje neomezene i pro BM zatimco ostatni programy co Pozadovanou Live mapu umi jsou pro BM prakticky nepouzitelne. Pritom PM stoji necelych 600 Kc/rok. Navic u c:gea stale (bohuzel) plati, ze jeho pouzivani je v rozporu s tim, co ste odsouhlasili pri registraci na GC.com
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#553 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 18:57

ale jsou tu taky ti co maji PM, plati treba 500kc mesicne za data a jeste maji koupenou oficialni aplikaci od GC.com ale c:geo je fakt dobre, ja uz v pohode presel na Locuse takze me to netrapi :-)
  • 0

#554 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 20:04

Dobesch napsal/a:
Trosku OT: Nejak se mi to rozlezelo v hlave a jedna vec mi prijde desive komicka - spoustu z Vas netizi objem dat co taha c:geo protoze mate datovy limit 2GB a vice - tj. minimalne 500 Kc/mesic. Ale desne stojite o zachovani C:geo protoze funguje neomezene i pro BM zatimco ostatni programy co Pozadovanou Live mapu umi jsou pro BM prakticky nepouzitelne. Pritom PM stoji necelych 600 Kc/rok.

Navic u c:gea stale (bohuzel) plati, ze jeho pouzivani je v rozporu s tim, co ste odsouhlasili pri registraci na GC.com

Az vyhasne posledni svetlo, ktere nas BM uzivatele a ostatni uzivatele, kteri uzivaji c:geo, drzi v nadeji, pak i ja se pripojim do rad PM.

Do te doby SLAVA C:GEO A TEM, KDO SE STARAJI O TENTO PROGRAM!!

• 0

#555 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 21:48

Já o c:geo stojím hlavně proto, že mi přijde šikovný. PM mám a za data si taky platím dost ;) Nicméně v cizině používám Locus a stahuju předem.
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#556 jendakorda

jendakorda

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 10:19

Tak se zdá, že březnový datum bude platit. Dnešní nightly verze c:geo už má mnohem míň chyb a vyhledává v celý mapě. Ještě včera mi to v Paříži nic nenašlo, dneska všechno. Už to zase funguje skoro jako dřív. Stahujte na vlastní riziko (žádný jsem nezaznamenal) z www.cgeo.org/nightly.html. Nejdřív jsem odinstaloval původní c:geo a nainstaloval tuhle verzi a šlape to jak hodinky.
  • 0

#557 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 11:12

jendakorda napsal/a:
Tak se zdá, že březnový datum bude platit. Dnešní nightly verze c:geo už má mnohem míň chyb a vyhledává v celý mapě. Ještě včera mi to v Paříži nic nenašlo, dneska všechno. Už to zase funguje skoro jako dřív. Stahujte na vlastní riziko (žádný jsem nezaznamenal) z www.cgeo.org/nightly.html. Nejdřív jsem odinstaloval původní c:geo a nainstaloval tuhle verzi a šlape to jak hodinky.

Tak nvm nvm..

Nightly verze testuju pravidelne pri pravidelne aktualizaci z web str..

Puvodne jsem verzi jen aktualizoval.. nyni jsem i dle vyse uvedeneho textu zkusil app odinstalovat a nainstalovat celou nove.. :) a rozdily? skoro podstatne.. :)takze doporucuju pro ostatni testare opravdu postup s reinstalaci :) (odinstalovat a nainstalovat nove)

Ikony doposud zustavaji dle TYPU, i kdyz nektere maji stale "?" misto spravne ikony (asi se to stale ladi).
Stale mi matou ikony s oranzovym okrajem.. copak asi znamena ten okraj?

Skryti odlovenych ikon funguje castecne.. vetsinu skryje ale nektere ne

Prubezne nacitani kesi je uz o mnoho lepsi i kdyz mozna krapet pomalejsi (pripojenim to nebude, tostuju to na wifi firemni site v praci a ne na mobilnim internetu)

Kazdopadne mi nacita vsechny kese dle nastaveni a ty, ktere maji ikonu dle typu, tak ji maji spravnou. Nenasel jsem jedinou chybnou v zobrazeni mezi nahodne vybranymi caches z Mostecka, Chomutovska, Kadanska, Klasterecka a Zatecka

Jsem pln nedockavosti, jaka bude final app, kterou vypusti na Market
  • 0

#558 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 11:31

Ahoj kolego :-) Škoda že jsem se včera nemohl u kašny zdržet, poptal bych se na Vrskmaň. :-) Oranžový okraj by měl zmizet, když se keš načte. Uložená má ikonku diskety atd. Pěkně si s tím hrají, každý den je vidět posun dopředu.
  • 0

#559 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 11:38

Tak sem c:geo zase zkusil a nevim. SEM ASI UPLNE TUPEJ,ale daj se nejak zobrazit na mape vsechny stage Multiny ci napr. Finale Mysterky ??? Zkratka muzu si krom kesi na mape zobrazit taky VSECHNY jejich waypointy
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#560 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2012 - 11:39

Stranger42 napsal/a:
Ahoj kolego :-) Škoda že jsem se včera nemohl u kašny zdržet, poptal bych se na Vrskmaň. :-)
Oranžový okraj by měl zmizet, když se keš načte. Uložená má ikonku diskety atd. Pěkně si s tím hrají, každý den je vidět posun dopředu.

SZ ;)
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka