Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#581 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 7:45

Do cca 40 kesi na LIVE mape jede vse OK, ale kdyz je jich vic (treba Olomouc :-D) tak uz tam jsou azse nejake oteznicky, ale jakmile se priblizi zoom a pocet kesi se zmensi tak se nactou spravne ikony kesi, fungovat se s tim da v pohode.
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#582 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 19:09

Souhlas, dá se s tím. Nicméně, co to bývalo, to to není. Kolem keší, které mám nalezené je oranžový kroužek, ale jsou vidět v mapě (ač mám samozřejmě správně nastaveno co stahovat). Otazníčky občas, občas ne.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#583 MJBlack

MJBlack

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 19:44

Hlavní je,že na aplikaci pracují.Každý den je ke stažení nová verze,tak to chce průběžně aktualizovat. http://www.cgeo.org/nightly.html
  • 0

#584 klukcz

klukcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 21:09

jen otázečku - teď má nainstalovanou normální verzi c:geo a v ní hromadu keší všetně doplněných souřadnic(např.vyluštěné mystery). převezmě je verze nightly při instalaci?
  • 0

#585 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 21:25

Přeinstalovávám nightly přes sebe každý den a keše mám pořád. Ale můžeš raději nejdřív keše uložit přes nastavení - backup.
  • 0

#586 MJBlack

MJBlack

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2012 - 22:58

klukcz napsal/a:
jen otázečku - teď má nainstalovanou normální verzi c:geo a v ní hromadu keší všetně doplněných souřadnic(např.vyluštěné mystery). převezmě je verze nightly při instalaci?

neboj,v klidu instaluj,o uložené kešky nepřijdeš.
  • 0

#587 klukcz

klukcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2012 - 9:06

paráda o možnosti uložení/zálohy jsem nevěděl(nebo ji přehlédl?) už jdu do toho .dík
  • 0

#588 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2012 - 14:11

Na live mapě přibyla jedna fičurka dobrá snad pro lov z auta. V Menu je volba Strategy, která přepíná chování načítání keší: Fastest - pouze přibližné souřadnice Fast - jako fastest, ale snaží se určit typ keše Detailed - jako fast, ale nahraje detaily 20 keší kolem tvé pozice Speed dependent - automaticky přepíná z detailed na fast při překročení rychlosti 30 km/h
  • 0

#589 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2012 - 13:31

Netusite nekdo cim muze bejt zpusobeny: "Sorry, c:geo failed to load static maps"? Nemuzu to nikde vygooglovat. Mam to cerstve presel jsem z Windows na Android a nejak s tim jeste neumim. V zasade m ty staticky mapy fungovaly, ale obcas se nenacetly. Mozna podle nastaveni neceho jineho, co nedokazu dohlidnout. Ale ted uz mi to nejde vubec nikdy. Zkousim prepinat datovy podklady atd, ale nic. Jinak samozrejme mi mapy fungujou, at uz offline nebo online z googlu, jen ty staticky nejdou. Verzi mam cerstvou, snad z minulyho patku. Dik.
  • 0

#590 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 14:36

Modrak napsal/a:
Netusite nekdo cim muze bejt zpusobeny:
"Sorry, c:geo failed to load static maps"?

Bohužel netuším, ale začal jsem používat vektorové mapy a tam by tenhle problém nastat neměl. Stáhnout je můžeš třeba tady: http://vectormaps4locus.eu/
  • 0
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#591 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 14:46

zemekoulani napsal/a:

Modrak napsal/a:

Bohužel netuším, ale začal jsem používat vektorové mapy a tam by tenhle problém nastat neměl. Stáhnout je můžeš třeba tady: http://vectormaps4locus.eu/

vektorové mapy pro Locus v c:geo? Jak? (V Locusu je používám, až na to, že to je pomalejší jsem spokojen.)
  • 0

#592 neprox

neprox

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 16:28

Zdravím, mám pár problémů. 1) K nově staženým keším se nestáhnout souřadnice, tj. nelze k nim navigovat! 2) O problému s nefunkční livemapou vím, ale nefungujeme mi ani zobrazení nejbližších keší (stále jen načítá - ano, internet i gps aktivní) Pokud to odpověď je, tak se omlouvám, ale je to tšžké hledat na 30 stránkách
  • 0

#593 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 19:15

poohDA napsal/a:
vektorové mapy pro Locus v c:geo? Jak? (V Locusu je používám, až na to, že to je pomalejší jsem spokojen.)

Nastavit v nastavení "Map Sources" na OSM: Offline a zadat Locusový adresář, kde je mapa uložena. Nic víc a už to šlape.
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#594 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 20:38

zemekoulani napsal/a:

Modrak napsal/a:

Jo, ty vektorovy uz tam mam nacpany a fungujou paradne. Ale ja potrebuju navic jeste staticky fotomapy z googlemaps, to je na dohledani uplne jiny kafe. Ty mi tam chvili chodily a pak prestaly :(
  • 0

#595 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 21:14

neprox napsal/a:
Zdravím, mám pár problémů.
1) K nově staženým keším se nestáhnout souřadnice, tj. nelze k nim navigovat!
2) O problému s nefunkční livemapou vím, ale nefungujeme mi ani zobrazení nejbližších keší (stále jen načítá - ano, internet i gps aktivní)

Pokud to odpověď je, tak se omlouvám, ale je to tšžké hledat na 30 stránkách

Jsi vůbec v nastavení c:gea přihlášený na gc.com? Jinak ti to správné souřadce nedá.
  • 0

#596 EmKu

EmKu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:05

Jsem netechnickej typ, nesmejte se mi, ale jak to mam do toho mobilu nacpat? Mam HTC wildfire S, dala jsem si to na kartu, ale pres mobil to nemuzu najit, poradite?
  • 0

#597 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:10

nainstaluj nejprve z marketu nějaký souborový manager, třeba es file explorer. S jeho pomocí to už bude hračka. A proč to c:geo neinstaluješ rovnou z marketu?? Nebo jde jen o tu vektorovou mapu?
  • 0

#598 EmKu

EmKu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:13

miki6 napsal/a:
nainstaluj nejprve z marketu nějaký souborový manager, třeba es file explorer. S jeho pomocí to už bude hračka.
A proč to c:geo neinstaluješ rovnou z marketu??

jde to? tak jdu na to. Na facebooku cgea jsem vycetla, ze to daji na Market, az odstranej chyby a to jsem si myslela, ze jeste neni
  • 0

#599 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:16

Opravené c:geo ještě na marketu není. Jestli jsi stáhla apk z FB (ve verzi RC1), tak ji na kartě najdi přes nějaký souborový manažer a poklepáním nainstaluješ. Musíš mít ale povolenou instalaci z neznámých zdrojů - Nastavení - Aplikace - Neznámé zdroje.
  • 0

#600 EmKu

EmKu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:31

Stranger42 napsal/a:
Opravené c:geo ještě na marketu není. Jestli jsi stáhla apk z FB (ve verzi RC1), tak ji na kartě najdi přes nějaký souborový manažer a poklepáním nainstaluješ. Musíš mít ale povolenou instalaci z neznámých zdrojů - Nastavení - Aplikace - Neznámé zdroje.

Mam verzi RC, RC1 jsem nenasla, jestli to je novejsi verze :-( jeste tam vidim nejake plugin Calendar, na co to je?

A moooooc dekuju za radu, tak snad uz se mi to tam nainstalovalo, pujdu to prozkoumat.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama