Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#601 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:35

Ten RC bude RC1, jen to není v názvu aplikace. Prostě verze ze včerejška. Calendar plugin se hodí spíš pro kačery, co jezdí po eventech. Po otevření listingu eventu se v menu objeví příkaz pro odeslání datumu do osobního kalendáře.
  • 0

#602 EmKu

EmKu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2012 - 19:41

aha, tak diky za ochotu. Zda se, ze to funguje, tak uff, snad to uz bude v pohode jeste jednou diky
  • 0

#603 Dagda_maja

Dagda_maja

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 14:41

Ahoj potřebuju nějak nastavit aby mě c.geo ukazovalo v km a né v mílích, jak na to?
  • 0

#604 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 18:00

Menu - Nastavení - odškrtnout 5. položku zespoda "používat imperiální jednotky vzdálenosti".
  • 0

#605 Dagda_maja

Dagda_maja

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2012 - 7:59

Díky díky moc...to jsem úplně přehlédla...ach jo a to jsem to řešila asi 4 hodiny... Ale jinak je aplikace super...B)
  • 0

#606 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2012 - 19:12

AHoj, poslední dobou se mi zdá, že c:geo "žere" nějak hodně dat. Na jednu staženou keš (bez plného listingu) cca 1,5 až 2MB (strašně rychle mi ubývá FUP) Neví někdo co s tím? Nikdy předtím jsem si toho nevšímnul, resp. minulý měsíc jsem ani FUP nevyčerpal a teď za dva dny mám skoro půlku pryč (díky c:geo) a to používám zhruba stejně ...
  • 0

#607 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2012 - 20:15

Načetl jsem teď několik keší včetně listingu (a obrázků) a po každém načtení zkontroloval traffic a každá keš dala tak 200-300kB, takže přes mega rozhodně ne. Můžeš zkusit v live mapě nastavit strategii na Fastest, kdy se načte jen minimum informací a nestahují se detaily ze všech keší na mapě. Třeba to celkový traffic sníží.
  • 0

#608 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2012 - 21:47

GC3F91T sežere 850kB jen na refresh ...(již uložená keš, a OBNOVIT) může to někdo vyzkoušet? Dík
  • 0

#609 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2012 - 22:35

Tak jsem dal vyhledat keš podle kodu: 190kB - uložit: 1080kB - obnovit: 400kB Zkusil jsem načíst náhodně jinou: - načtení 190kB - uložení 5,3MB! Takže se ukládá asi úplně všechno včetně obrázků v plném rozlišení. Na to bude lepší použít wifi doma a nic neukládat v terénu. Doma si kešky posílám před lovem do mobilu přes send2c:geo, takže venku nepotřebuju skoro nic ukládat.
  • 0

#610 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 14:28

Ahoj, mohl by někdo poradit? zjistil jsem, že se mi v "uložené" sice při pohledu z hlavní obrazovy ukáže že mám 216 keší, ale když zkusím vlízt dovnitř, objeví se prázdný seznam. díky
  • 0

#611 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 14:30

Nemáš v tom seznamu nastavený filtr? Zkus ho vyčistit přes Menu - Filter - Clear filters.
  • 0

#612 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2012 - 15:27

filtr tam nebyl, co to bylo nevím, udělal jsem obnovu ze zálohy, a už to funguje. Tak nevím. díky za pokus a radu
  • 0

#613 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2012 - 21:36

Dá se nastavit počet keší, které okolo nějakého bodu C:geo stáhne, upravit, co všechno stáhne, či alespoň jaké druhy?
  • 0
Užívej života...

#614 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 12:39

Stáhne se to, co je momentálně na obrazovce a stáhnou se všechny detaily ke keši. V hlavním menu je přepínač typů keší, které se mají na mapě zobrazit. Ale to mně nejde, asi proto, že jsem BM.
  • 0

#615 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 14:28

Myslel jsem to tak, jestli to nefunguje jako u HG - stáhne se jen seznam keší (dá se nastavit kolik), a až po rozkliknutí se stáhne popis... Takhle to žere děsný data...
  • 0
Užívej života...

#616 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 14:33

HG neznám, tak nemůžu porovnat. Ale takhle to u c:gea nefunguje. Dá se jen vypnout automatické načítání dlouhého popisu, takže se stáhnou jen nutné údaje bez celého listingu, ale to platí při načtení konrétní keše. Hromadné ukládání stáhne všechno.
  • 0

#617 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 14:35

No a dnes uvolnili finální verzi na Play (nebo jak se to teď jmenuje).
  • 0

#618 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2012 - 14:43

JJ aktualizoval jsem a to že jde stáhnout jen "lite verzi" vím, ale i ona lite verze mi sebere docela dobrý kačáky - c:geo mě očividně "nutí" k datovému tarifu :) No hold co mi zbude...
  • 0
Užívej života...

#619 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2012 - 5:13

Tak jsem jako vzdy neodolal a vyzkousel nejnovejsi, ale tentokrat ofiko verzi app c:geo

puvodni nightly verzi jsem odinstaloval a celou app jsem nainstaloval nove..

1) kese, ktere jsou v disablu se mi normalne zobrazuji jako by byly OK
2) kese, ktere mam odlovene ci vlastnim se mi zobrazuji, i kdyz mam v setup nastaveny opak
3) pri nacitani kesi na vetsim uzemi se mi jich zobrazi moc.. priblizim si, ale ikony se uz neaktualizujou dle typu kese.. myslim si ze by bylo fajn moct kliknout na pocet zobrazenych kesi v zapati (napr "[13/255]") pomoci ceho by se zobrazene kese opet nacetly (aktualizovali napr. ikonu)

co se tyce ikon s neznamym typem kese:
staci jen kliknout, aby se ti zobrazilo mini okenko se zakl. infem.. pote to vystornuj a ikona s neznamym typem se sama promeni

Jako nevyhodu bych zde napsal, ze se ti sice ikona promeni na spravny typ kese, ale oznaceni, ze si tuto kes jiz nalezl zmizi

:| jsem krapet v rozpacich z ofiko verze a doufam ze ji budou aktualizovat tak dlouho nez ty chyby zmizi..

Ale porad jsem rad alespon za neco B)
  • 0

#620 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2012 - 20:05

Stále to není ono :(
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama