Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#621 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2012 - 20:34

Na nápravě se snad pracuje, každý den vychází nová nightly. V zobrazování keší je trochu chaos, ale já found ani disabled vypnuté nemám a vše se mi zobrazuje správně, hlavně disabled jsou šedé. To obnovení při zoomu se dá obejít vypnutím/zapnutím aktuální polohy a keše se znovu načtou. Jsou to sice kliky navíc, ale nemusí se aspoň jezdit mapou jinam a zpátky.
  • 0

#622 volacek

volacek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 8:39

Cau, mam nove Samsung Galaxy W a nejde se mi prihlasit. zategistrovany na geocaching.com i cz jsem. normalne z prohlizece se prihlasim, ale prez c:geo to nejde. nevi nekdo co s yim? diky
  • 0
Ahoooj Kačeři!!

#623 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 10:47

puczmeloun napsal/a:
JJ aktualizoval jsem a to že jde stáhnout jen "lite verzi" vím, ale i ona lite verze mi sebere docela dobrý kačáky - c:geo mě očividně "nutí" k datovému tarifu :) No hold co mi zbude...

To je znamy problem c:geo a taky duvod proc ho prakticky nepouzivam. C:geo to ma postaveno tak, ze si taha vse a pak si to zpracovava interne - naopak od ostatnich, kteri si stahuji zakladni info a zbytek az po rozkliknuti. Bez datoveho tarifu se nedoplatis --staci jeden Letterbox A v mistech kde je pouze GPRS (klasicky lesy, pohranicni hory a podobne) a nebo pokud spadnes do FUP je c:geo prakticky nepouzitelny, protoze pri 50 kesich co si taha to trva neuveritelne dlouho.

No a dalsi vec - nedavno sem ho zkousil --po nejake dobe -- a razeni v seznamu blizkych kesi je taky nejake divne -- bez ohledu na to co vyberu to radi blbe resp. neradi snad vubec. Doufam, ze to neni trik jako nastavis a znova vyhledas FUJ
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#624 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 11:23

Dobesch napsal/a:

puczmeloun napsal/a:
JJ aktualizoval jsem a to že jde stáhnout jen "lite verzi" vím, ale i ona lite verze mi sebere docela dobrý kačáky - c:geo mě očividně "nutí" k datovému tarifu :) No hold co mi zbude...

To je znamy problem c:geo a taky duvod proc ho prakticky nepouzivam. C:geo to ma postaveno tak, ze si taha vse a pak si to zpracovava interne - naopak od ostatnich, kteri si stahuji zakladni info a zbytek az po rozkliknuti. Bez datoveho tarifu se nedoplatis --staci jeden Letterbox A v mistech kde je pouze GPRS (klasicky lesy, pohranicni hory a podobne) a nebo pokud spadnes do FUP je c:geo prakticky nepouzitelny, protoze pri 50 kesich co si taha to trva neuveritelne dlouho.

No a dalsi vec - nedavno sem ho zkousil --po nejake dobe -- a razeni v seznamu blizkych kesi je taky nejake divne -- bez ohledu na to co vyberu to radi blbe resp. neradi snad vubec. Doufam, ze to neni trik jako nastavis a znova vyhledas FUJ

Nakonec ono řešení existuje a jmenuje se Locus (příp. s G4L), nebo GDAK :)
  • 0
Užívej života...

#625 volacek

volacek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 12:28

Tak pomůže mi někdo, když se mi nejde přihlasit? Registraci na geocaching.com mam a kdyz se chci prehlasit, napise to presne tohle : Login failed because of selhalo cteni logovaci stranky. Nebo nekdo poradte nejakou jinou funkcni aplikaci pro Android. Díky.
  • 0
Ahoooj Kačeři!!

#626 haleot

haleot

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 15:15

Ahoj "volacek"
c:geo jsem používal do doby, než jsem aktualizoval. Potom ten prg. nějak blbnul. Ale co se týče přihlášení na GC, tak musíš v nastavení c:gea mít údaje o přihlášení včetně hesla. (myšleno v mobilním telefonu v aplikaci c:geo). Je tam i políčko "zkonrolovat" a to zjistí správnost přihlášení. Jinak tato aplikace není špatná, ale myslím, že lepší
je a: Drake od českého borce ( LudekV ), který obětoval spoustu času, aby "vymazlil" program pro geocaching pro systém android. viz http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
  • 0
Garmin Oregon 450t PRO Garmin GPSMAP 60 CSx Samsung i9100 Galaxy S II

#627 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 18:57

I když mám datový tarif, 150MB za měsíc, tak ještě není ani půlka zúčtovacího období a mám víc než 3/4 v tahu... a vše díky c:geo. Dříve tolik nesosal, ale od té doby, co to carneo opustil, tak se člověk nedoplatí.... kde hoši udělali chybu? asi ho budu muset smazat a poohlédnout se po méně žravé aplikaci.
  • 0

#628 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 21:50

volacek napsal/a:
Nebo nekdo poradte nejakou jinou funkcni aplikaci pro Android. Díky.

Zkus Neongeo. Poté, co c:geo začalo haprovat, používám v 95% případů právě toto. Ve zbylých 5% Locus.
  • 0
zeměkoulani zdraví zbytek světa!
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#629 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 23:57

Má nějaká jiná androidí aplikace krom C:geo možnost najít kešku podle GCkódu?
  • 0
Užívej života...

#630 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 11:40

groudspeak aplikace- placená, ale dá se sehnat...
http://www.geocachin....aspx#searching
  • 0

#631 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 12:11

Než ofiko GS, tak mi přišla lepší Neongeo. Ale nenašel jsem, že by se v něm dalo hledat podle GC. Možná někdo povolanější bude vědět.
  • 0
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)

#632 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 12:46

proč navrhuješ Neongeo, když právě podle koduGC keše hledat neumí?? :D
  • 0

#633 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 12:56

miki6 napsal/a:

promiň. už to víckrát neudělám... :@
na tohle nepotřebuješ žádnou speciální aplikaci... to umí internet.
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#634 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 13:04

tak to promin ty, myslel jsem,že odpovídáš na ten dotaz..
Má nějaká jiná androidí aplikace krom C:geo možnost najít kešku podle GCkódu

• 0

#635 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 13:09

miki6 napsal/a:
Má nějaká jiná androidí aplikace krom C:geo možnost najít kešku podle GCkódu[/code]

Ano má. Jmenuje se to internetový prohlížeč, který funguje i na androidu...
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#636 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2012 - 16:38

zemekoulani napsal/a:

miki6 napsal/a:

promiň. už to víckrát neudělám... :@
na tohle nepotřebuješ žádnou speciální aplikaci... to umí internet.

omluva: dnes jsem Neongeo hlouběji prozkoumal a hledat podle GCkodu umí ;),
na úvodní obrazovce stisknout menu > quick search....

Vložený obrázek
  • 0

#637 zemekoulani

zemekoulani

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2012 - 21:31

No vida! Zas jsem chytřejší! Mám takový dojem, že Neongeo umí většinu věcí, které bychom mohli potřebovat, jen je občas má tak zvláštně schované, že o nich ani nevíme... Např. livemapa, na kterou jsem natrefil úplně náhodou. Jediné, co mi na něm maličko nevyhovuje (ale je to možná dáno tím, že ho neznám dokonale) je nepraktické vložení TB při online logování. Ale jak jsem napsal, třeba je chyba u mne a někdo zkušenější bude vědět, jak na to.
  • 0
---
www.zemekoulan.com

#638 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2012 - 7:58

vetrnik_cr napsal/a:
I když mám datový tarif, 150MB za měsíc, tak ještě není ani půlka zúčtovacího období a mám víc než 3/4 v tahu... a vše díky c:geo.
Dříve tolik nesosal, ale od té doby, co to carneo opustil, tak se člověk nedoplatí.... kde hoši udělali chybu? asi ho budu muset smazat a poohlédnout se po méně žravé aplikaci.

No mam dojem ze hlavnim vinikem je ona tolik vychvalovana Live Mapa --- prece jen za Carnea si to stahlo 50 kesi a byl klid ...ted si stahnes 50kesi das Live mapu a jakmile se mapa pohne tak si to stahuje dal a dal .... a navic mnohdy zbytecny data.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#639 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2012 - 8:55

Dobesch napsal/a:
No mam dojem ze hlavnim vinikem je ona tolik vychvalovana Live Mapa --- prece jen za Carnea si to stahlo 50 kesi a byl klid.

Asi tak nějak. Proč si, vetrniku_cr, nestáhneš třeba offline mapu z OSM a nepoužíváš tu? Když budu používat offline databázi kešek a k nim live mapy třeba v Locusu, taky o těch 150 MB přijdu taky během chvilky :)
  • 0

#640 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2012 - 9:29

No já ani Live mapu nezobrazoval. Jen pohé stažení jedné keše... mám pocit, že to stahne uplně všechno co je v listingu ať chci, nebo nechci. Mnohem méně dat stahne internetový prohlížeč, když keš vyhledám a zobrazím v něm... čili do terénu je c:geo nějak už skoro nepoužitelné..
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama