c:geo
Publikováno 03 duben 2012 - 20:34
Publikováno 08 duben 2012 - 8:39
Publikováno 08 duben 2012 - 10:47
puczmeloun napsal/a:
JJ aktualizoval jsem a to že jde stáhnout jen "lite verzi" vím, ale i ona lite verze mi sebere docela dobrý kačáky - c:geo mě očividně "nutí" k datovému tarifu No hold co mi zbude...
To je znamy problem c:geo a taky duvod proc ho prakticky nepouzivam. C:geo to ma postaveno tak, ze si taha vse a pak si to zpracovava interne - naopak od ostatnich, kteri si stahuji zakladni info a zbytek az po rozkliknuti. Bez datoveho tarifu se nedoplatis --staci jeden Letterbox A v mistech kde je pouze GPRS (klasicky lesy, pohranicni hory a podobne) a nebo pokud spadnes do FUP je c:geo prakticky nepouzitelny, protoze pri 50 kesich co si taha to trva neuveritelne dlouho.
No a dalsi vec - nedavno sem ho zkousil --po nejake dobe -- a razeni v seznamu blizkych kesi je taky nejake divne -- bez ohledu na to co vyberu to radi blbe resp. neradi snad vubec. Doufam, ze to neni trik jako nastavis a znova vyhledas FUJ
Publikováno 08 duben 2012 - 11:23
Nakonec ono řešení existuje a jmenuje se Locus (příp. s G4L), nebo GDAKDobesch napsal/a:
puczmeloun napsal/a:
JJ aktualizoval jsem a to že jde stáhnout jen "lite verzi" vím, ale i ona lite verze mi sebere docela dobrý kačáky - c:geo mě očividně "nutí" k datovému tarifu No hold co mi zbude...
To je znamy problem c:geo a taky duvod proc ho prakticky nepouzivam. C:geo to ma postaveno tak, ze si taha vse a pak si to zpracovava interne - naopak od ostatnich, kteri si stahuji zakladni info a zbytek az po rozkliknuti. Bez datoveho tarifu se nedoplatis --staci jeden Letterbox A v mistech kde je pouze GPRS (klasicky lesy, pohranicni hory a podobne) a nebo pokud spadnes do FUP je c:geo prakticky nepouzitelny, protoze pri 50 kesich co si taha to trva neuveritelne dlouho.
No a dalsi vec - nedavno sem ho zkousil --po nejake dobe -- a razeni v seznamu blizkych kesi je taky nejake divne -- bez ohledu na to co vyberu to radi blbe resp. neradi snad vubec. Doufam, ze to neni trik jako nastavis a znova vyhledas FUJ
Publikováno 08 duben 2012 - 12:28
Publikováno 08 duben 2012 - 15:15
c:geo jsem používal do doby, než jsem aktualizoval. Potom ten prg. nějak blbnul. Ale co se týče přihlášení na GC, tak musíš v nastavení c:gea mít údaje o přihlášení včetně hesla. (myšleno v mobilním telefonu v aplikaci c:geo). Je tam i políčko "zkonrolovat" a to zjistí správnost přihlášení. Jinak tato aplikace není špatná, ale myslím, že lepší
je a: Drake od českého borce ( LudekV ), který obětoval spoustu času, aby "vymazlil" program pro geocaching pro systém android. viz http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
Publikováno 08 duben 2012 - 18:57
Publikováno 08 duben 2012 - 21:50
Zkus Neongeo. Poté, co c:geo začalo haprovat, používám v 95% případů právě toto. Ve zbylých 5% Locus.volacek napsal/a:
Nebo nekdo poradte nejakou jinou funkcni aplikaci pro Android. Díky.
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 08 duben 2012 - 23:57
Publikováno 09 duben 2012 - 11:40
Publikováno 09 duben 2012 - 12:11
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 09 duben 2012 - 12:46
Publikováno 09 duben 2012 - 12:56
promiň. už to víckrát neudělám... :@miki6 napsal/a:
proč navrhuješ Neongeo, když právě podle koduGC keše hledat neumí??
na tohle nepotřebuješ žádnou speciální aplikaci... to umí internet.
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 09 duben 2012 - 13:04
Má nějaká jiná androidí aplikace krom C:geo možnost najít kešku podle GCkódu
Publikováno 09 duben 2012 - 13:09
Ano má. Jmenuje se to internetový prohlížeč, který funguje i na androidu...miki6 napsal/a:
Má nějaká jiná androidí aplikace krom C:geo možnost najít kešku podle GCkódu[/code]
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 10 duben 2012 - 16:38
omluva: dnes jsem Neongeo hlouběji prozkoumal a hledat podle GCkodu umí ,zemekoulani napsal/a:
promiň. už to víckrát neudělám... :@miki6 napsal/a:
proč navrhuješ Neongeo, když právě podle koduGC keše hledat neumí??
na tohle nepotřebuješ žádnou speciální aplikaci... to umí internet.
na úvodní obrazovce stisknout menu > quick search....
Publikováno 10 duben 2012 - 21:31
---
www.zemekoulan.com
Publikováno 11 duben 2012 - 7:58
vetrnik_cr napsal/a:
I když mám datový tarif, 150MB za měsíc, tak ještě není ani půlka zúčtovacího období a mám víc než 3/4 v tahu... a vše díky c:geo.
Dříve tolik nesosal, ale od té doby, co to carneo opustil, tak se člověk nedoplatí.... kde hoši udělali chybu? asi ho budu muset smazat a poohlédnout se po méně žravé aplikaci.
No mam dojem ze hlavnim vinikem je ona tolik vychvalovana Live Mapa --- prece jen za Carnea si to stahlo 50 kesi a byl klid ...ted si stahnes 50kesi das Live mapu a jakmile se mapa pohne tak si to stahuje dal a dal .... a navic mnohdy zbytecny data.
Publikováno 11 duben 2012 - 8:55
Asi tak nějak. Proč si, vetrniku_cr, nestáhneš třeba offline mapu z OSM a nepoužíváš tu? Když budu používat offline databázi kešek a k nim live mapy třeba v Locusu, taky o těch 150 MB přijdu taky během chvilkyDobesch napsal/a:
No mam dojem ze hlavnim vinikem je ona tolik vychvalovana Live Mapa --- prece jen za Carnea si to stahlo 50 kesi a byl klid.
Publikováno 11 duben 2012 - 9:29
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů