c:geo
Publikováno 04 květen 2012 - 20:27
Publikováno 04 květen 2012 - 22:05
Publikováno 05 květen 2012 - 4:48
Publikováno 05 květen 2012 - 20:39
Publikováno 05 květen 2012 - 21:00
Publikováno 05 květen 2012 - 22:43
BiDaK napsal/a:
Myslím si že nee, tlačítko "dlouhý popis" tu nikde nemám. Nedalo mi to, zkusil jsem ihned prohrabat ještě jednou c:geo a přišel jsem na zajímavou věc(nejspíš bude chyba někde v nastavení). Přes wifi se listing stáhne, ale přes datové připojení nee. A nedělá to pouze c:geo, ale zjevně i Locus. Tak kde by sakra mohla být chybka :-/
Něco podobného mi dělá i WhereyouGo. Pokud stáhnu cartrige přímo přes wifi do mobilu - nejde a program cartrige ignoruje. Dám stažení přes pevné PC a pak kopie do adresáře na mobilu a jede to. Bohužel pak nefunguje vygenerované číslo pro potvrzení, ale to není zase až tak důležité.
Stažené soubory jsou jiné - nechápu to.
Publikováno 05 květen 2012 - 23:00
Těžko říct. Já pořád přehrávám nové nightly verze a uložené keše mi zůstávají. Pro nahrávání nových keší požívám http://send2.cgeo.org/. Je to jednodušší, než ukládat keše z mobilu. V PC kliknu na tlačítko u keše a v c:geo dám import from web a keše se nahrají.Dnes jsem odinstalovala staré c.geo a nainstalovala nové. Měla jsem ve starém staženo asi 300 keší a teď mi jich to načetlo jen 140. Nevíte, kde může být háček?
Někde se tu psalo, že je rozdíl mezí cartridží staženou mobilem a přes PC. Opera v mobilu to snad nějak deformuje a pak nejde načíst. Cartridge stažená přes defaultní prohlížeč byla v pořádku.Něco podobného mi dělá i WhereyouGo. Pokud stáhnu cartrige přímo přes wifi do mobilu - nejde a program cartrige ignoruje. Dám stažení přes pevné PC a pak kopie do adresáře na mobilu a jede to. Bohužel pak nefunguje vygenerované číslo pro potvrzení, ale to není zase až tak důležité.
Publikováno 06 květen 2012 - 12:04
Olson.vs team napsal/a:
BiDaK napsal/a:
Myslím si že nee, tlačítko "dlouhý popis" tu nikde nemám. Nedalo mi to, zkusil jsem ihned prohrabat ještě jednou c:geo a přišel jsem na zajímavou věc(nejspíš bude chyba někde v nastavení). Přes wifi se listing stáhne, ale přes datové připojení nee. A nedělá to pouze c:geo, ale zjevně i Locus. Tak kde by sakra mohla být chybka :-/
Něco podobného mi dělá i WhereyouGo. Pokud stáhnu cartrige přímo přes wifi do mobilu - nejde a program cartrige ignoruje. Dám stažení přes pevné PC a pak kopie do adresáře na mobilu a jede to. Bohužel pak nefunguje vygenerované číslo pro potvrzení, ale to není zase až tak důležité.
CO NA to RICT LIDE CTETE. Problem neni WhereYouGo, ale programy pro Inetove pripojeni v mobilu. Schvalne si otevri soubor stazeny mobilem a soubr stazeny pres PC nejakym prohlizecem souboru a zjistis.... zatimco soubor stazeny pres PC obsahuje kompletni cartridge, tak program stazeny pres mobil obsahuje jen odkaz na cartridge na internetu. Je to dano kompresnimi algoritmy v mobilnich softech, kdy se to snazi setrit data.
jedine spolehlive reseni je pouzivat v mobilu ke stazeni Cartridge OPERU MOBILE ...pozor ne Operu Mini, ale opravdu plnou OPERU MOBILE. Ta stahuje komplet data a nikoli jen zkomptimovane verze webu.
Takze pokud chcete tahat cartridge pres mobil tak jen OPERA MOBILE
Publikováno 06 květen 2012 - 12:09
BiDaK napsal/a:
Dík za radu. Přeinstaloval jsem celý program a v c:geo už to běhá u všech, ale kde je chyba u Locusu nevím, zkusím se ještě pohrabat u těch datových připojení
Tak datat taha Geochaching4Locus, takze nastavit je nutnr tento addon.
Pust Addon a na uvodni obrazovce (tam co se daji zadat souradnice) zmackni nahore takovy to ozubeny kolecko = nastaveni.
V nastaveni je volba POUZE ZAKLADNI INFO. pokud je zaskrtnuta tak to taha jen zakladni informace /velikost D/T a souradnice, nazev a ownnera). Pokud bude nezaskrtle stahuje se vse.
Pokud policko bude zaskrtle, tak pod nim je zpristupnena dalsi volba - STAHNOUT ZBYVAJICI INFO PRI ZOBRAZENI a tam se da zvolit zda JEDNOU - POKAZDE - NIKDY. Pokud mas nikdy tak se nediv. Ja pouzivam jednou a pokud potrebuju aktualizovat kes delam to pres volbu v Locusu aktualizovat kes (teda on je to zase prikaz pro Addon)
Publikováno 06 květen 2012 - 18:49
Dobesch napsal/a:
BiDaK napsal/a:
Dík za radu. Přeinstaloval jsem celý program a v c:geo už to běhá u všech, ale kde je chyba u Locusu nevím, zkusím se ještě pohrabat u těch datových připojení
Tak datat taha Geochaching4Locus, takze nastavit je nutnr tento addon.
Pust Addon a na uvodni obrazovce (tam co se daji zadat souradnice) zmackni nahore takovy to ozubeny kolecko = nastaveni.
V nastaveni je volba POUZE ZAKLADNI INFO. pokud je zaskrtnuta tak to taha jen zakladni informace /velikost D/T a souradnice, nazev a ownnera). Pokud bude nezaskrtle stahuje se vse.
Pokud policko bude zaskrtle, tak pod nim je zpristupnena dalsi volba - STAHNOUT ZBYVAJICI INFO PRI ZOBRAZENI a tam se da zvolit zda JEDNOU - POKAZDE - NIKDY. Pokud mas nikdy tak se nediv. Ja pouzivam jednou a pokud potrebuju aktualizovat kes delam to pres volbu v Locusu aktualizovat kes (teda on je to zase prikaz pro Addon)
Já blbec to hledal v nastavení Locusu, nenapadlo mě že addon má své nastavení, už to chodí. Super a díky moc
Publikováno 08 květen 2012 - 19:51
Publikováno 08 květen 2012 - 20:39
Publikováno 09 květen 2012 - 14:05
Publikováno 09 květen 2012 - 16:40
Publikováno 13 květen 2012 - 20:03
Publikováno 13 květen 2012 - 20:30
Publikováno 15 květen 2012 - 7:04
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Seznam (1)