Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#661 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2012 - 20:27

Myslím si že nee, tlačítko "dlouhý popis" tu nikde nemám. Nedalo mi to, zkusil jsem ihned prohrabat ještě jednou c:geo a přišel jsem na zajímavou věc(nejspíš bude chyba někde v nastavení). Přes wifi se listing stáhne, ale přes datové připojení nee. A nedělá to pouze c:geo, ale zjevně i Locus. :o Tak kde by sakra mohla být chybka :-/
  • 0

#662 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2012 - 20:38

To se spíš zaměř na nastavení dat v mobilu. Ale pro jistotu: máš poslední verzi c:gea? Když nemáš tlačítko dlouhý popis, zkus v nastavení zrušit zatržítko "automaticky stahovat dlouhé popisy". Pak by se mělo tlačítko objevit a přes něj zkus listing stáhnout.
  • 0

#663 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2012 - 22:05

Nastavení dat zkusím ještě prohledat, ale je to divné. Zkusil jsem tvou radu a stejnak se to chová podezřele - např keš GC12FX2 vyhodí zmiňované tlačítko, ale keš GC1HXF6 toto tlačítko nevyhodí a pár dalších také ne. Vypadá to jako by v tom byla skryta černá magie:D Prosím zkus je schválně jestli ti to dělá také.
  • 0

#664 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 4:48

Já to tlačítko mám u všech :-) Zkus to úplně odinstalovat a nainstalovat znovu.
  • 0

#665 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 20:39

Dík za radu. Přeinstaloval jsem celý program a v c:geo už to běhá u všech, ale kde je chyba u Locusu nevím, zkusím se ještě pohrabat u těch datových připojení :)
  • 0

#666 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 21:00

Dnes jsem odinstalovala staré c.geo a nainstalovala nové. Měla jsem ve starém staženo asi 300 keší a teď mi jich to načetlo jen 140. :o Nevíte, kde může být háček?
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#667 Olson_vs

Olson_vs

Olson_vs

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 22:43

BiDaK napsal/a:
Myslím si že nee, tlačítko "dlouhý popis" tu nikde nemám. Nedalo mi to, zkusil jsem ihned prohrabat ještě jednou c:geo a přišel jsem na zajímavou věc(nejspíš bude chyba někde v nastavení). Přes wifi se listing stáhne, ale přes datové připojení nee. A nedělá to pouze c:geo, ale zjevně i Locus. :o Tak kde by sakra mohla být chybka :-/

Něco podobného mi dělá i WhereyouGo. Pokud stáhnu cartrige přímo přes wifi do mobilu - nejde a program cartrige ignoruje. Dám stažení přes pevné PC a pak kopie do adresáře na mobilu a jede to. Bohužel pak nefunguje vygenerované číslo pro potvrzení, ale to není zase až tak důležité.
Stažené soubory jsou jiné - nechápu to.
  • 0

#668 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2012 - 23:00

Dnes jsem odinstalovala staré c.geo a nainstalovala nové. Měla jsem ve starém staženo asi 300 keší a teď mi jich to načetlo jen 140. Nevíte, kde může být háček?

Těžko říct. Já pořád přehrávám nové nightly verze a uložené keše mi zůstávají. Pro nahrávání nových keší požívám http://send2.cgeo.org/. Je to jednodušší, než ukládat keše z mobilu. V PC kliknu na tlačítko u keše a v c:geo dám import from web a keše se nahrají.

Něco podobného mi dělá i WhereyouGo. Pokud stáhnu cartrige přímo přes wifi do mobilu - nejde a program cartrige ignoruje. Dám stažení přes pevné PC a pak kopie do adresáře na mobilu a jede to. Bohužel pak nefunguje vygenerované číslo pro potvrzení, ale to není zase až tak důležité.

Někde se tu psalo, že je rozdíl mezí cartridží staženou mobilem a přes PC. Opera v mobilu to snad nějak deformuje a pak nejde načíst. Cartridge stažená přes defaultní prohlížeč byla v pořádku.
  • 0

#669 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2012 - 12:04

Olson.vs team napsal/a:

BiDaK napsal/a:

CO NA to RICT LIDE CTETE. Problem neni WhereYouGo, ale programy pro Inetove pripojeni v mobilu. Schvalne si otevri soubor stazeny mobilem a soubr stazeny pres PC nejakym prohlizecem souboru a zjistis.... zatimco soubor stazeny pres PC obsahuje kompletni cartridge, tak program stazeny pres mobil obsahuje jen odkaz na cartridge na internetu. Je to dano kompresnimi algoritmy v mobilnich softech, kdy se to snazi setrit data.

jedine spolehlive reseni je pouzivat v mobilu ke stazeni Cartridge OPERU MOBILE ...pozor ne Operu Mini, ale opravdu plnou OPERU MOBILE. Ta stahuje komplet data a nikoli jen zkomptimovane verze webu.

Takze pokud chcete tahat cartridge pres mobil tak jen OPERA MOBILE
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#670 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2012 - 12:09

BiDaK napsal/a:
Dík za radu. Přeinstaloval jsem celý program a v c:geo už to běhá u všech, ale kde je chyba u Locusu nevím, zkusím se ještě pohrabat u těch datových připojení :)

Tak datat taha Geochaching4Locus, takze nastavit je nutnr tento addon.

Pust Addon a na uvodni obrazovce (tam co se daji zadat souradnice) zmackni nahore takovy to ozubeny kolecko = nastaveni.

V nastaveni je volba POUZE ZAKLADNI INFO. pokud je zaskrtnuta tak to taha jen zakladni informace /velikost D/T a souradnice, nazev a ownnera). Pokud bude nezaskrtle stahuje se vse.

Pokud policko bude zaskrtle, tak pod nim je zpristupnena dalsi volba - STAHNOUT ZBYVAJICI INFO PRI ZOBRAZENI a tam se da zvolit zda JEDNOU - POKAZDE - NIKDY. Pokud mas nikdy tak se nediv. Ja pouzivam jednou a pokud potrebuju aktualizovat kes delam to pres volbu v Locusu aktualizovat kes (teda on je to zase prikaz pro Addon)
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#671 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2012 - 18:49

Dobesch napsal/a:

BiDaK napsal/a:

Tak datat taha Geochaching4Locus, takze nastavit je nutnr tento addon.

Pust Addon a na uvodni obrazovce (tam co se daji zadat souradnice) zmackni nahore takovy to ozubeny kolecko = nastaveni.

V nastaveni je volba POUZE ZAKLADNI INFO. pokud je zaskrtnuta tak to taha jen zakladni informace /velikost D/T a souradnice, nazev a ownnera). Pokud bude nezaskrtle stahuje se vse.

Pokud policko bude zaskrtle, tak pod nim je zpristupnena dalsi volba - STAHNOUT ZBYVAJICI INFO PRI ZOBRAZENI a tam se da zvolit zda JEDNOU - POKAZDE - NIKDY. Pokud mas nikdy tak se nediv. Ja pouzivam jednou a pokud potrebuju aktualizovat kes delam to pres volbu v Locusu aktualizovat kes (teda on je to zase prikaz pro Addon)

Já blbec to hledal v nastavení Locusu, nenapadlo mě že addon má své nastavení, už to chodí. Super a díky moc ;)
  • 0

#672 JimmyFL

JimmyFL

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 19:51

Po aktualizace GC.com nefunguje stahovani informaci o kesi z webu. Tesne pred aktualizaci jsem si do c:geo ukladal kesky, najednou to prestalo jit (20h35, stejne jako GC.com) a od te doby to nejde, prestoze GC.com funguje... :(
  • 0
Brzdy ani vykonem nenahradis....

#673 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 20:39

Tak to vypadá, že soudruzi z gc.com zase provedli nějaký "důležitý" upgrade. Nefunguje ani posílání keší přes send2c:geo :-( Takže zase musíme počkat, až to vývojáři vyřeší.
  • 0

#674 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 8:47

Na Marketu už je opravená fungující verze.
  • 0

#675 Lumikja

Lumikja

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 14:05

Ahojky všichni, mám takový malý problémek.:( Nefunguje mi stahování keší. Nevíte někdo prosím co s tím?
  • 0

#676 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2012 - 16:40

Co to je "nefunguje"? Jestli ti při načítání detailů vyskočí nějaká anglická hláška, stáhni poslední verzi z Marketu. Jinak zkontroluj přihlášení (na hlavní obrazovce musí být dole tvůj nick) anebo připojení k internetu. Anebo popiš svůj problém přesně.
  • 0

#677 Lumikja

Lumikja

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 17:44

Stáhnul jsem poslední verzi a vše je ok. Děkuji.:)
  • 0

#678 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 20:03

Jdou nějak přepsat výchozí souřadnice u uložené kešky? (Vyluštím mysterku a chci, aby se mi na mapě mysterka zobrazila na finálních souřadnicích....
  • 0

#679 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 20:30

V c:geo na stránce waypointů (vlevo) si můžeš přídat souřadnic, kolik chceš. Nebo když si na webu přepíšeš výchozí souřadnice nějaké keše na finální, tak se do c:geo načtou ty upravené.
  • 0

#680 EmKu

EmKu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 7:04

Mám problém s c:geo. Vůbec se mi na živé mapě neobjevují keše, jen ty, co mám uložené. Hledat můžu jen přes "nejblížší". Prakticky stejné, jako když živé mapy nefungovaly (aktualizaci mám) Ještě 10.5. to fungovalo, pak byla, tuším, nějaká další aktualizace, po té to taky fungovalo, ale teď pár dnů ne, nevím, 2-3, netuším. Ale nepíše to žádnou hlášku. Zkoušela jsem to odinstalovat a nainstalovat a nic. Koukám, že jsem asi jediná .... Jo a před tím se mi dost často taky sekala šipka, odečítalo to vzdálenost, jen šipka se sekla a musela jsem c:geo shodit a začít znova a ne vždy to pomohlo ....
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama