Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#681 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 18:17

Nemáš v nastavení zaškrtnuto nezobrazovat vlastní, nalezené a zrušené keše? Tohle dost blbne, je lepší zatím nechat zobrazovat všechno.
  • 0

#682 sisina

sisina

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 11:47

dobrý den, mám telefon Samsung mini, mám v něm nainstalován c-geo a jde mi do telefonu nahrát jen 138 keší. Další se mi nechtějí uložit. Místa v telefonu je dost. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?? Děkuji
  • 0

#683 kuliocko

kuliocko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 11:58

sisina napsal/a:
dobrý den, mám telefon Samsung mini, mám v něm nainstalován c-geo a jde mi do telefonu nahrát jen 138 keší. Další se mi nechtějí uložit. Místa v telefonu je dost. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?? Děkuji

Samsung mini = Samsung S5570 Galaxy Mini ?
Mozna je to tim, ze mas plnou interni pamet telefonu, kam se cache ukladaji - tento telefon ma jen 160MB. Mozna jde nejak nastavit, aby se ukladaly na pametovou kartu.
  • 0

Nokia 5800XM + Handy Geocaching AE -> Samsung Galaxy Nexus + C:Geo

#684 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 8:46

Jsem jediný, komu se načítají všechny keše s velikostí Not Chosen? První dva ownery jsem považoval za mimózy, při třetím už mi to přišlo divné a pak jsem si toho všiml u všech keší, které jsem stahoval včera...
  • 0
\m/

#685 Libor.29

Libor.29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 289 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 9:14

Mam uplne stejny problem, nestahuji se mi velikosti kesi. Pockam, jestli nevyjde nova verze.
  • 0

#686 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 9:35

Vydání nové verze bude zanedlouho, můžete si zatím stáhnout RC, ve které je už bug opravený. http://www.cgeo.org/cgeo-RC.apk
  • 0

#687 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 9:42

Já mám stále s c:geo jiný problém. Po stažení přibližně 30 keší se mi přestanou stahovat obrázky a statické mapy. Členství zaplacené mám, myslela jsem, že problém bude v tom, ale přetrvává stále. Kešky stahuji po jedné pomocí "hledání". Zadám kód, načte se, dám uložit. Takhle jedu postupně jednu za druhou. Na jiný, rychlejší systém stahování do mobilu jsem zatím nepřišla.:(
Každopádně po určitém množství stažených keší se přestanou zobrazovat ty obrázky a mapy, místo nich tam mám tohle:

Vložený obrázek
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#688 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 10:03

Tohle se týká limitu statických map, ne keší. Je nějaký denní limit, který překračuješ. Stahuj z live mapy nebo můžu doporučit rychlejší způsob, pokud používáš Firefox nebo jiný prohlížeč s podporou Greasemonkey. Do prohlížeče nainstaluješ skript z http://send2.cgeo.org/ , v c:geo vygeneruješ kód a zadáš na stejné stránce (Add device). Pak budeš mít u kešek v prohlížeči jedno tlačítko navíc, kterým keše pošleš do mobilu a do Uložených je importuješ přes Menu/Správa/Import z webu třeba všechny najednou. Je to elegantní a rychlejší, než se párat s každou keší na mobilu.
  • 0

#689 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 10:14

Stranger42 napsal/a:
Je to elegantní a rychlejší, než se párat s každou keší na mobilu.

To zní skvěle. Zkusím se s tím poprat. I když bych na to asi potřebovala blbuvzdorný návod...:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#690 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 12:55

Alf Gang napsal/a:
Já mám stále s c:geo jiný problém. Po stažení přibližně 30 keší se mi přestanou stahovat obrázky a statické mapy. Členství zaplacené mám, myslela jsem, že problém bude v tom, ale přetrvává stále. Kešky stahuji po jedné pomocí "hledání". Zadám kód, načte se, dám uložit. Takhle jedu postupně jednu za druhou. Na jiný, rychlejší systém stahování do mobilu jsem zatím nepřišla.:(
Každopádně po určitém množství stažených keší se přestanou zobrazovat ty obrázky a mapy, místo nich tam mám tohle:

Vložený obrázek

a co takhle pocket queries?
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#691 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 13:08

To mas ban na googlemaps. Pocet stazenych map z jedny IP adresy je omezenej snad asi na 100 nebo 200 kusu. Ke kazdy kesi se jich stahne nekolik, takze po par desitkach kesi dostanes ban a stahujes uz jen tyhle obrazky. Za nejakejch snad 12 nebo kolik hodin to pomine a zas to zacne fungovat.
  • 0

#692 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 15:49

Stranger42 napsal/a:
Do prohlížeče nainstaluješ skript z http://send2.cgeo.org/ ...

Tak se mi to povedlo, díky moc. ;)
  • 0

#693 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 15:57

Modrak napsal/a:
Za nejakejch snad 12 nebo kolik hodin to pomine a zas to zacne fungovat.

Ano, to je pravda, taky jsem si všimla, že druhý den už se mapky zase stahují.

Ten limit se projeví i když budu keše stahovat tím výše popsaným způsobem najednou?
  • 0

#694 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 15:59

Ne. Ten limit se týká stahování map z Googlu. Keše s tím nemají nic společného, stahují se z gc.com bez map.
  • 0

#695 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 16:20

Stranger42 napsal/a:
Ne. Ten limit se týká stahování map z Googlu. Keše s tím nemají nic společného, stahují se z gc.com bez map.

Teď jsem stáhla podle tvého návodu asi 20 keší najednou a mám tam vše - celý listing, fotky i statické mapy. Ikdyž namátkově některé listingy tam už zase ukazují ten obrázek s přešktnutou mapou, jak jsem sem vkládala. Takže asi jde o ten limit, že jsem ho překročila. ŠKoda, že je to takhle limitované.
Každopádně mám novou pozitivní zkušenost s mnohem lepším stahováním, než dosud. Takže ještě jednou díky za návod, jak na to.

Jen je škoda, že kvůli tomu limitu budou vždy stažené některé keše bez těch statických map. Hlavně u městských kešek je dost často používám.
  • 0

#696 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 18:58

Sice statické mapy nepoužívám protože nemusím, ale když není signál na live mapy, dají se použít offline mapy, pokud je v mobilu máš. Tím se dá obejít limit statických.
  • 0

#697 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 20:54

Stranger42 napsal/a:
Sice statické mapy nepoužívám protože nemusím, ale když není signál na live mapy, dají se použít offline mapy, pokud je v mobilu máš. Tím se dá obejít limit statických.

Nějaké mapy v mobilu mám, ale v terénu chodíme většinou za šipkou. V lese mi statická mapa je většinou stejně k ničemu, ta je ideální právě ve městě, podle té statické - satelitní mapy se jde pak krásně zorientovat. Prvních dvacet keší jsme našli právě podle satelitní mapy. Tohle mi asi offline mapa stejně neumožní - satelitní pohled, jestli se nepletu...:o
  • 0

#698 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 20:57

náhodou se pleteš..;)
  • 0

#699 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2012 - 21:11

miki6 napsal/a:
náhodou se pleteš..;)

:o Tak to já se ráda nechám poučit od zkušenějších. B) Dnes jsem tu už přišla na dvě úžasné záležitosti u c:geo, čímž se pro mně prográmek, který používám víc než rok stává ještě dokonalejším, než dosud. :P
  • 0

#700 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 14:42

Nebylo by možné nastavit, která přiblížení u statických map se mají stahovat? Popravdě toho dost využívám, hlavně ve městě - jedu offline. A tak přiblížení, kde vidím půlku republiky je v vcelku nanic, ideální jsou pro mě max první tři. Je tu nějaký vývojář, nebo někdo, kdo by byl schopen mě odkázat na (nikoliv "do" :-)) patřičná místa? Díky
  • 0
\m/

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama