Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#701 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 14:50

Voldik napsal/a:
ideální jsou pro mě max první tři.

To je fakt, ušetřilo by to možná i ten limit při stahování a statické mapy by byly ve vícero stažených keší, než dosud. Včera jsem jich stahovala asi 20 a u části už mi statické mapy chyběly...:(
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#702 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 15:42

Voldik napsal/a:
Je tu nějaký vývojář, nebo někdo, kdo by byl schopen mě odkázat na (nikoliv "do" :-)) patřičná místa?

Vývojář nejsem, ale pošlu tě na tuhle stránku. Projdi si to, jestli se tím už nezabývají nebo to nahoď jako nový nápad.

Jinak dnes vyšla nová verze, mj s podporou exportu do gpx, nebo stahování statických map na vyžádání.
  • 0

#703 kacheri16

kacheri16

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 9:15

Zdravim nevite jak zkopirovat ulozene kese na dalsi mobil s Androidem? Zkousel jsem zkopirovat soubor cgeo.sqlite z direktorare /mnt/sdcard/.cgeo ale to nepomohlo. Docela by nam to pomohlo ze bychom se nemuseli starat o vydrz baterky. Dik.
  • 0

#704 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 9:37

kacheri16 napsal/a:
Zdravim
nevite jak zkopirovat ulozene kese na dalsi mobil s Androidem?
Zkousel jsem zkopirovat soubor cgeo.sqlite z direktorare /mnt/sdcard/.cgeo ale to nepomohlo.
Docela by nam to pomohlo ze bychom se nemuseli starat o vydrz baterky.
Dik.

Nezkousel sem, ale videl bych to na postup: Vlezes do Ulozenych, stisknes MENU a Sprava/Export/GPX --- no a to vysledne GPS preneses a naimportujes na druhy telefon
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#705 kacheri16

kacheri16

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 11:29

Ale takhle jednoduse mne to nebavi :-) Ne vazne, diky za pomoc.
  • 0

#706 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 15:49

Dnes jsem aktualizoval na nejnovější verzi (18.06.2012) kvůli nezobrazování velikostí keší. Teď je to však ještě horší. Nejen že nezobrazuje neustále velikosti keší, ale pokud aplikaci pustím a dám vyhledat keše na adrese a poté je chci přenést do mapy, tak se tak nestane dokud u každé z nich neotevřu listing. Dále když pustím aktivní mapu, tak místo aktivní mapy vidím pouze černou obrazovku. Mapy se načtou pouze pokud nejdřív otevřu uložené keše, kde mapa funguje a teprve poté se vrátím do aktivní mapy. Nevíte někdo co s tím nebo kdy bude nová použitelná verze? Díky
  • 0

#707 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 18:26

Nic takového mi c:geo nedělá. Všechno se zobrazuje normálně. Zkus nainstalovat nightly verzi.
  • 0

#708 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 18:49

Nainstaloval jsem nightly verzi, jak jsi říkal. Problém s velikostí keší zmizel, ale problém s mapami setrvává. No nic nebudu to do přístí aktualizace řešit, hold pokaždé kliknu do uložených a pak zpět, to není zas takový problém. Díky moc za pomoc :)
  • 0

#709 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 19:02

A dělají to všechny mapy? Google, OSM i offline? I když nevím, co pak s tím :-)
  • 0

#710 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2012 - 19:45

Ano, všechny mapy kromě offline vektorových map. Asi to teď nemá smysl hrotit, uvidíme s čím přijde přístí verze. Pokud problém přetrvá, budu jej řešit. ;)
  • 0

#711 Bulmen

Bulmen

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2012 - 8:28

Pouzivam nejnovejsi verzi z 18.6.2012 a nefunguje stahovani velosti cache. Mapy jsou v pohode. Samsung GS2
  • 0

#712 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2012 - 13:40

Právě jsem zkoušel novou verzi NB 27.06.12 a v té je opět opačný problém ( mapy fungují, ale opět nejsou velikosti). Také používám SGS2
  • 0

#713 Libor.29

Libor.29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 289 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2012 - 14:01

Včera fungovalo a dnes již ne. Prostě když GC dělá pořád nějaké změny tak aby neoficicální aplikace nefungovaly a tím přišly o příznivce, tak je to ubohost. Mám i jejich ofic aplikaci, ale C:GEO je mnohem lepší.
  • 0

#714 Martin D.

Martin D.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 14:50

Ahojte, můžu se zeptat, jak docílím toho, že když si uložím nějaký offline list kešek, tak potom při offline výběru kešky nemám před keškou takovou tu ikonku, který mi dává najevo, co je to vlastně za keš? Jde někde v nastavení tohle nastavit, abych tu ikonku měl i v offlinu? Zkošel jsem, ale na nic jsem nepřišel díky. Martin:) PS: mluvím o C:GEO :-)
  • 0

#715 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 14:55

Tento problém mají všichni, to je způsobené updatem Groundspeaku, bohužel, musíš počkat na novější verzi c:gea. Naštěstí jsem si většinu kešek na dovolenou uložil ještě před tim updatem. Jinak to samozřejmě zobrazuje hned a nemusíš nic nastavovat.
  • 0

#716 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 16:38

Martin D. napsal/a:
Ahojte, můžu se zeptat, jak docílím toho, že když si uložím nějaký offline list kešek, tak potom při offline výběru kešky nemám před keškou takovou tu ikonku, který mi dává najevo, co je to vlastně za keš? Jde někde v nastavení tohle nastavit, abych tu ikonku měl i v offlinu? Zkošel jsem, ale na nic jsem nepřišel díky.

Martin:)

PS: mluvím o C:GEO :-)

Myslíš ikony v seznamu uložených kešek? Ty tam musí být vždycky bez ohledu na změny na gc.com, protože stažení kešek stahuje všechno a to se ukládá do mobilu. Problém je s live mapou, kde se typ keší stahuje podle nastavené strategie nebo po načtení konkrétní keše. Jestli nemáš ikony v seznamu uložených, tak je něco špatně u tebe. Ale dnes vyšla nová verze, tak se to třeba srovná.
  • 0

#717 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 16:59

Zaznamenal jsem zajímavou chybu - v c.geo postupně přestával fungovat elektronický kompas. Nejdřív se občas zasekával a pomohl restart, postupně nešel skoro vůbec, jen občas se pootočil. Kvůli tomu postupnému zhoršování jsem to považoval za závadu hardware, ale dnes jsem c:geo přeinstaloval a už to funguje normálně. Divné.
  • 0

#718 Martin D.

Martin D.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2012 - 19:06

Stranger42 napsal/a:

Martin D. napsal/a:
Ahojte, můžu se zeptat, jak docílím toho, že když si uložím nějaký offline list kešek, tak potom při offline výběru kešky nemám před keškou takovou tu ikonku, který mi dává najevo, co je to vlastně za keš? Jde někde v nastavení tohle nastavit, abych tu ikonku měl i v offlinu? Zkošel jsem, ale na nic jsem nepřišel díky.

Martin:)

PS: mluvím o C:GEO :-)

Myslíš ikony v seznamu uložených kešek? Ty tam musí být vždycky bez ohledu na změny na gc.com, protože stažení kešek stahuje všechno a to se ukládá do mobilu. Problém je s live mapou, kde se typ keší stahuje podle nastavené strategie nebo po načtení konkrétní keše. Jestli nemáš ikony v seznamu uložených, tak je něco špatně u tebe. Ale dnes vyšla nová verze, tak se to třeba srovná.

Přesně tak, když je sleduju online přes wifi, tak každý keška, podle toho jaká je má určitou ikonku před sebou. Například standartní keška má před sebou takovou zelenou "krabičku", jiné typy keší tam mají třeba takové žluté tři "krabičky" jenomže, když si je uložím do offline listu, tak potom před něma mám jen dva otazníky.. o to mi jde, jestli to třeba není dáno nějak nastavením C:GEO. Netušíte.?

Jinak jak tady píše kolega s tím kompasem, tak u aplikace geocaching groundspeak mi z ničeho nic přestal ukazovat kompas. Ani přeinstalování nepomohlo. tak jsem právě přestoupil k C:GEO.
  • 0

#719 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2012 - 13:11

Verze NB 28.06.2012 funguje bezproblému, testoval jsem ji včera v terénu. Doufejme, že GS dá s těmi aktualizacemi zase chvíli pokoj.:)
  • 0

#720 Milan042

Milan042

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2012 - 20:02

Nenašel jsem možnost naimportovat LOC file. Nejde to nebo jenom špatně hledám?
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama