Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#721 Libor.29

Libor.29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 289 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2012 - 5:42

Po zmĕnĕ velikostí caches ze strany GC.com mi C:GEO nestahuje správné velikosti a například místo Medium mi stahuje Unknown.
  • 0

#722 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2012 - 12:08

Mám verzi z 28.06.2012, jak jsem tu již psal, a bez jediného problému funguji.
  • 0

#723 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2012 - 17:25

Mam problem s ukladanim kesi pro offline. Driv slo dat aktivni mapu, vybrat si nejaky vyrez - napr. mesto. Pak stacilo pockat az to nacte ikony kesek a vybrat Ulozit kese pro offline. A tim to stahlo dany vyber treba 50 kesi. Ted musim ukladat kazdou kes manualne. Nebo to funguje a delam nekde chybu?
  • 0

#724 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2012 - 19:57

Mně tohle funguje normálně. V menu live mapy je tlačítko Uložit pro offline a funguje, jak má.
  • 0

#725 konyk87

konyk87

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2012 - 20:40

Tiež mi to stále funguje - dokonca mám pocit, že sa táto funkcia trošku vylepšila lebo v minulosti sa mi dosť často stávalo, že nenačítalo všetky kešky (zvlášť tie nové nechcelo) a v poslednej dobe nájde všetky :) Skús napísať, čo ti to (ne)robí...
  • 0

#726 fhonsa

fhonsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2012 - 23:05

Jde o to, že to keše načte, ale tlačítko "Uložit pro offline" je jakoby tmavší a po kliknutí na něj se nic nestane... Jeste dodam ze je jedno jestli mam na mape vyrez s 50ti nebo 1 kesi. Ani v jednom pripadu nejde ulozit pro offline...
  • 0

#727 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2012 - 7:19

Tlačítko není aktivní, dokud se keše načítají - v záhlaví mapy se točí kolečko. Po načtení keší - místo kolečka se ukáže počet, by mělo zesvětlat a fungovat. Ještě mě napadá, jestli jsi v c:geo přihlášený ke gc.com, ale netuším, jestli to má na stahování vliv.
  • 0

#728 taurine taurus

taurine taurus

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 19:46

help lidičky.... kde se dá stáhnout c:geo pro symbian??hledám a nic nenacházím...:(
  • 0

#729 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 19:49

taurine taurus napsal/a:
help lidičky....
kde se dá stáhnout c:geo pro symbian??hledám a nic nenacházím...:(

Obávám se že je jem pro Android
  • 0

#730 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 20:46

Mám takový dotaz. Když lovím multinu a sbírám jednotlivé indicie, potřebuji si zapisovat poznámky. U GeoScoutu jsem si mohl rovnou zapisovat čísla k písmenům a viděl jsem u toho na listing, takže jsem rovnou mohl dosazovat a počítat a pak překopírovat souřadnice a vložit do nového way pointu. U c:geo jsem nic takového neobjevil a tak si poznámky musím zapisovat do poznámkového bloku a neustále přepínat a konečné souřadnice musím pak počítat na papíře a to je dost neohrabané. Dá se to nějak v c:geo, přehlédl jsem někde něco?
  • 0

#731 nastenka

nastenka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 21:54

Prosím, prosím o radu. Koupila jsem si nový mobil samsung galaxy s androidem. Hledala jsme pro něj vhodný program pro geocaching a našla c:geo. Předtím jsme na svém starém mobilu používala handy geocaching. S c:geo nemám zkušenosti. Program jsme stáhla, ale negunguje mi. Když dám stáhnout nejbližší keše, píše, že nefunguje propojení na gc.com. Jméno a heslo jsem do aplikace zadala, nevím, proč se to nepropojuje, kde je chyba?
  • 0

#732 nastenka

nastenka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 22:35

Tak c:geo už mi funguje. Stačilo smazat původní instalaci a nainstalovat to z jiného odkazu. Z aplikace jsem zatím nadšena, je kompletně česká a tváří se uživatelsky příjemně.Ttak uvidíme v reálu.
  • 0

#733 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2012 - 9:17

Or_Mi napsal/a:
Mám takový dotaz. Když lovím multinu a sbírám jednotlivé indicie, potřebuji si zapisovat poznámky. U GeoScoutu jsem si mohl rovnou zapisovat čísla k písmenům a viděl jsem u toho na listing, takže jsem rovnou mohl dosazovat a počítat a pak překopírovat souřadnice a vložit do nového way pointu. U c:geo jsem nic takového neobjevil a tak si poznámky musím zapisovat do poznámkového bloku a neustále přepínat a konečné souřadnice musím pak počítat na papíře a to je dost neohrabané. Dá se to nějak v c:geo, přehlédl jsem někde něco?

Tohle mě taky štvalo, že jsem si nemohl postupně dopisovat čísla k písmenům u multiny. Ale nějakou dobu používám AirCalc (je skvělá, popsal jsem zde ) a tak jsem hledal něco podobného pro poznámky. Našel jsem Float Memo. Je potřeba si trochu pohrát s nastavením a pak použítí vypadá třeba takto (ty indicie jsem si vymyslel :-) :

Vložený obrázek

S kalkulačkou se dá pohybovat, měnit velikost, průhlednost, schovat do statusbaru. U FloatMemo je to v podstatě stejné, jen je vše v nastavení.
  • 0

#734 kacheri16

kacheri16

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 13:46

Chtel bych se zeptat: mam v c:geo seznamy oblasti s kesema, kde chci lovit a hodilo by se mi, kdyby se u mysterek misto vychozi souradnice v mape zobrazovala (vyresena) cilova souradnice. Takze bych v dane oblasti videl kde se nachazi tradicni kese i vylustene mysterky. Existuje nejaky filtr pro zobrazeni v mape, kde bych vybral tradicni kes + vsechny cile z daneho seznamu? Diky.
  • 0

#735 DreamR

DreamR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 14:51

U c:gea o tehle funkci nevim ale pouzivam ji v Neongeu na ktere jsem po neuplne funkcnosti c:gea presel. Staci si ke kesi do pole pro poznamku napsat vylustene souradnice a Neongeo te na ne automaticky naviguje a stejne tak zobrazi i nove umisteni na mape, pritom te upozorni ze doslo k updatu souradnic. Moc sikovna funkce. Nevyhoda je, ze pro plnou funkcionalitu musis byt PM a Neongeo je placene (za tech par korun tahle super aplikace stoji).
  • 0

Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe

#736 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 15:52

Přesně to jsem nedávno taky potřeboval vědět. V listingu kešky u souřadnic je tužka, tam si uložíš vyluštěné souřadnice a uložíš kešku do c:gea. Na mapě už bude ikonka v c:geu na vyluštěných souřadnicích.
  • 0

#737 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 16:02

Stranger42 napsal/a:

Or_Mi napsal/a:

Tohle mě taky štvalo, že jsem si nemohl postupně dopisovat čísla k písmenům u multiny. Ale nějakou dobu používám AirCalc (je skvělá, popsal jsem zde ) a tak jsem hledal něco podobného pro poznámky. Našel jsem Float Memo. Je potřeba si trochu pohrát s nastavením a pak použítí vypadá třeba takto (ty indicie jsem si vymyslel :-) :

Vložený obrázek

S kalkulačkou se dá pohybovat, měnit velikost, průhlednost, schovat do statusbaru. U FloatMemo je to v podstatě stejné, jen je vše v nastavení.

Hmm, tak ti pěkně "děkuji" za radu. Ten FloatMemo je totální šit. Hrál jsem si s ním při zapnutém c:geo a když jsem ho vypnul, tak mi zkopíroval listing jiné keše a měl jsem text přes celou obrazovku. Na žádné tlačítko to nereaguje, přes celou obrazovku mám jen ten text, nevidím nic jiného. Nemohl jsem ani restartovat mobil, musel jsem vytáhnout baterku. Po restartování vidím opět ten text. Teď jsem zvědavý co s tím budu dělat, už se s tím mořím půl hodiny. :@
  • 0

#738 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 16:13

Jak se sakru zbavím toho debilního FloatMemo????!!!!! Po spuštění telefonu ani nestačím zadat PIN a odemknout telefon a pokryje se mi celá obrazovka textem z keše. Kdo tohle naprogramoval? Toho bych mlátil palicí do hlavy!! Tak se mi po asi 40 minutách podařilo rychle zadat PIN a odemknout telefon než mi najel text přes celou obrazovku. V aplikacích jsem si našel FloatMemo, přičemž jsem se mohl dívat jen asi milimetrovou mezerou po pravé straně, ten FloatMemo jsem spustil a mohl jsem text posunout mimo obrazovku. Tato aplikace se nedá vypnout, takže jsem jí okamžitě odinstaloval. Děkuji nechci!!!
  • 0

#739 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 16:50

Není zač. Problém bude asi někde jinde než v programu. Dnes jsem s tím prošel jeden lettebox a nemůžu si stěžovat. Otevřený listing, nad ním okýnko, do kterého jsem si dopisoval indicie, bezva věc.
  • 0

#740 netrunner

netrunner

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2012 - 10:55

Měl bych pro zkušené jeden dotaz: Jdou v c:geo nějak nastavit domovské souřadnice? Bez signálu satelitu (třeba doma) se mi vždy mapa otevře na souřadnicích 0;0 ale za to s posledním přiblížením. Takže pokaždé čumím do moře u Afriky (v případě online mapy) nebo do bíla (v případě offline mapy). Pak se musím oddálit, došoupat do ČR a zase přiblížit. Nebo alespoň aby se startovala na poslední známé pozici...
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama