Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#741 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 July 2012 - 11:56

Podle mě to není záležitost c:gea, ale nastavení polohy v telefonu. Bez GPS nebo povolení polohy přes operátora c:geo nemůže zjistit, kde jsi, tak nastaví polohu 0,0. Aspoň myslím. Domov se v něm nikde nenastavuje.
  • 0

#742 netrunner

netrunner

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 27 July 2012 - 12:10

Škoda, třeba Locus umí zůstat na posledním zobrazeném místě. Právě mi šlo o ošetření stavu, kdy c:geo nemůže dostat platné údaje od telefonu (třeba při přípravě doma pod střechou).
  • 0

#743 tuxidou

tuxidou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 27 July 2012 - 12:46

Mne c:geo spolehlive najde polohu i s vypnutou GPS - podle mne vyuziva lokalizacni API Googlu, takze by melo stacit v telefonu povolit Nastaveni -> Nastaveni polohy a zabezpeceni -> Zamereni pres bezdratove site Je to prekvapive presne (na desitky metru).
  • 0

#744 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 27 July 2012 - 12:46

netrunner napsal/a:
Měl bych pro zkušené jeden dotaz: Jdou v c:geo nějak nastavit domovské souřadnice? Bez signálu satelitu (třeba doma) se mi vždy mapa otevře na souřadnicích 0;0 ale za to s posledním přiblížením. Takže pokaždé čumím do moře u Afriky (v případě online mapy) nebo do bíla (v případě offline mapy). Pak se musím oddálit, došoupat do ČR a zase přiblížit. Nebo alespoň aby se startovala na poslední známé pozici...

Me teda kdyz nema novy souradnice, zustava na poslednich znamejch a neni co resit. Funguje to tak samo od sebe, nejsem si vedom ze bych neco nastavoval
  • 0

#745 HAVRaniCZ

HAVRaniCZ

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 09 August 2012 - 7:57

Ahoj. Jsem čerstvý majitel Galaxy S2, ale už dříve jsem kešoval s mobilem (HTC). Nyní jsem na Androidu a zatím velká chvála. Mimo jiné jsem si přešetl milion pochvalných komentářů na c:geo. Používal jsem PocketDrake a nyní a:drake, ale chtěl bych c:geo vyzkoušet. Stažení a instalace proběhla korektně, ale když se chci přihlásit svým nickem a heslem z GC.com tak mi vyskočí chybová hláška, že "Přihlášení noproběhlo úspěšně, protože se vyskytla neznáma chyba". Potkal jste se někdy někdo s touto hláškou? Díky za radu. Roman;)
  • 0

#746 mamaša

mamaša

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 09 August 2012 - 9:59

Od včerejška mám stejný problém. Už rok používám c:geo a naprosto v pohodě. Manžel i syn ho používají také a připojí se bez problému. Já se, ale na jejich telefonu nedokážu připojit. Jsem PM a oni né. To je jediný rozdíl. Včera jsem byla lovit s kamarádem je PM a taky mu to nefungovalo. Na PC se přihlásím bez problému.
  • 0

#747 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 09 August 2012 - 10:54

Tak problém s přihlašováním má více lidí. Vypadá to, že Grounspeak zase něco "vylepšoval". Nezbývá než počkat na fix nebo zkusit poslední nightly verzi. Mně ale poslední ofic verze pořád funguje, tak se mi nightly zkoušet nechce.
  • 0

#748 BlackReider

BlackReider

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 09 August 2012 - 12:23

prave jsem precetl poslednich par topiku a vyzkousel svou app.. a normalne jsem se prihlasil
  • 0

#749 Bulmen

Bulmen

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 11 August 2012 - 19:43

Tak od vcerejska se taky nemuzu prihlasit (Smasung GS2) Nightly nepomohlo
  • 0

#750 pavelsrnecek

pavelsrnecek

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2012 - 8:41

myslim že vám pomůže řešení jak v locusu, jelikož tam byl stejný problém řešilo se to tu na fóru
  • 0

#751 BiDaK-57540

BiDaK-57540

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 12 August 2012 - 19:07

kacheri16 napsal/a:
Chtel bych se zeptat: mam v c:geo seznamy oblasti s kesema, kde chci lovit a hodilo by se mi, kdyby se u mysterek misto vychozi souradnice v mape zobrazovala (vyresena) cilova souradnice.
Takze bych v dane oblasti videl kde se nachazi tradicni kese i vylustene mysterky.
Existuje nejaky filtr pro zobrazeni v mape, kde bych vybral tradicni kes + vsechny cile z daneho seznamu?
Diky.

Možná by ti mohla pomoci položka v nastavení, jmenuje se "Zobrazuj waypointy na živé mapě". U ní zkus nastavit nějaké vyšší číslo, např 1000, a zobrazí se ti cílovky ;o)
  • 0

#752 kacheri16

kacheri16

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 9:42

BiDaK napsal/a:

kacheri16 napsal/a:
Chtel bych se zeptat: mam v c:geo seznamy oblasti s kesema, kde chci lovit a hodilo by se mi, kdyby se u mysterek misto vychozi souradnice v mape zobrazovala (vyresena) cilova souradnice.
Takze bych v dane oblasti videl kde se nachazi tradicni kese i vylustene mysterky.
Existuje nejaky filtr pro zobrazeni v mape, kde bych vybral tradicni kes + vsechny cile z daneho seznamu?
Diky.

Možná by ti mohla pomoci položka v nastavení, jmenuje se "Zobrazuj waypointy na živé mapě". U ní zkus nastavit nějaké vyšší číslo, např 1000, a zobrazí se ti cílovky ;o)

To je presne ono, ja jsem si rikal ze to nekde musi byt. Diky moc.
  • 0

#753 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 13:15

Bulmen napsal/a:
Tak od vcerejska se taky nemuzu prihlasit (Smasung GS2)
Nightly nepomohlo

Venku je RC verze, která opravuje chybu přihlašování.
  • 0

#754 ERIKPIP

ERIKPIP

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 18:13

Ahoj. Tak jsem byl dnes na lovu a pri pohledu na mapu jsem se nestacil divit. Stal jsem vedle skryse ale moje poloha byla na mape asi o 5km jinde. Chapu ze mobil neni tak presny jako Gps ale takova odchylka je trosku moc. Nevi nekdo co s tim?? Diky
  • 0

#755 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 19:30

To nemusí být záležitost c:gea. Na jiných mapách se ti pozice ukazuje dobře? V c:geu na live mapě nebo off-line? Jsi v c:geu přihlášený? Zkusil jsi v mobilu přeinstalovat Locations? EDIT: ještě jedna triviální otázka: máš vůbec GPS zapnutou a hlavně zamknutou polohu? Jestli ti to nebere jen buňku operátora.
  • 0

#756 ERIKPIP

ERIKPIP

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 20:59

Na jinych mapach se ukazuje stejne. Pouzivam jel live mapy. Prihlaseny jsem ale preinstal jsem nezkousel. Gps zapnutou mam ale zamknutou polohu nejspis ne. Zkusim to preistalovat a uvidim. Diky
  • 0

#757 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 21:02

Stejně špatně? Musíš počkat, až se GPS lockne, ikonka v liště přestane blikat.
  • 0

#758 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 13 August 2012 - 22:48

Stranger42 napsal/a:

Bulmen napsal/a:
Tak od vcerejska se taky nemuzu prihlasit (Smasung GS2)
Nightly nepomohlo

Venku je RC verze, která opravuje chybu přihlašování.

Díky za link na RCverzi -> už to zase frčí :D
  • 0

#759 daysleeper69

daysleeper69

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 16 August 2012 - 10:01

Moje c:geo v poslední době ukrutně blbne uprostřed lesa, třebaže dřív jsem tou samou oblastí procházel s naprostou přesností :/ čert ví, co v tom vězí...
  • 0

#760 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 16 August 2012 - 10:07

tak u c:geo už po aktualizaci přihlašování frčí, locus geocaching stále v problémech. dotaz, používá někdo to go 4 cache? už jsou tam nějaké aktualizace na komunikaci s ostatními kačery?
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama