Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#781 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 19:10

Nightly se nijak nenastavuje, jen to přeinstaluješ přes sebe. Ale jinak nevím. Napadá mě jedině odinstalovat celé c:geo a nainstalovat ho znovu z Play nebo tu nightly. Uložené keše se dají zazálohovat z nastavení, takže bys neměl o nic přijít.
  • 0

#782 Speckle

Speckle

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 19:12

Tak už jsem na to přišel, tlačítko Export tam nemám vidět, ale je tam, když ťuknu na to místo tak už to jede. A na co je tedy ta verze Nightly?
  • 0

#783 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 19:18

Nightly je obecně verze programu, která nebyla ještě uvolněna jako oficiální verze. Prostě je to poslední oficiální verze, na které vývojáři něco změnili, vylepšili, opravili a ještě se testuje, než ji vydají jako další oficiální verzi. A nightly c:geo je veřejně dostupné, ale fungování je vlastně "bez záruky".
  • 0

#784 Speckle

Speckle

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 19:20

Ok, tak mi asi pomohla, díky.
  • 0

#785 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 21:43

Stranger42 napsal/a:

Or_Mi napsal/a:
Mám takový dotaz. Když lovím multinu a sbírám jednotlivé indicie, potřebuji si zapisovat poznámky. U GeoScoutu jsem si mohl rovnou zapisovat čísla k písmenům a viděl jsem u toho na listing, takže jsem rovnou mohl dosazovat a počítat a pak překopírovat souřadnice a vložit do nového way pointu. U c:geo jsem nic takového neobjevil a tak si poznámky musím zapisovat do poznámkového bloku a neustále přepínat a konečné souřadnice musím pak počítat na papíře a to je dost neohrabané. Dá se to nějak v c:geo, přehlédl jsem někde něco?

Tohle mě taky štvalo, že jsem si nemohl postupně dopisovat čísla k písmenům u multiny. Ale nějakou dobu používám AirCalc (je skvělá, popsal jsem zde ) a tak jsem hledal něco podobného pro poznámky. Našel jsem Float Memo.

S kalkulačkou se dá pohybovat, měnit velikost, průhlednost, schovat do statusbaru. U FloatMemo je to v podstatě stejné, jen je vše v nastavení.

Tak jsem objevil něco blbuvzdornějšího než je FloatMemo. Sice to není zadarmo, ale v současné slevě není cena 24,55 tak strašná. Free verze je na Play taky, ale práce s ní nic moc.
Floating Notes
  • 0

#786 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 17:03

víte někdo, dá se nastavit aby se jednim kliknutím stáhly kešky co jsou na displeji? lovik jsem ted u Lleidy kus serie a po zalogování nalezené keše se to tvářilo jako když ty další tam nejsou, jen ty co jsem si stáhnul... díky
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#787 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 18:06

Live mapa -> Menu -> Uložit pro offline. Stáhnou se všechny kešky na displeji. Pokud ne, je něco špatně.
  • 0

#788 daysleeper69

daysleeper69

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2012 - 15:36

nejen na Aktivní mapě, ale i při použití funkce "nejbližší" lze v nabídce zvolit "Uložit pro offline".
  • 0
SGS2 + c:geo

#789 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 12:51

no to tlačítko tam sice mám, ale je neaktivní. to ty keše musím nejdřív načíst nebo rovnou co mi najde mapa při zapnutí? díky
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#790 daysleeper69

daysleeper69

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 13:08

je divný, že neni ta volba aktivní...možná se zeptám blbě, ale máš zapnutý datový připojení (3G, wifi atd.), viď?
  • 0

#791 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 13:10

A to tlačítko se zaktivní, až se keše načtou. Nepospícháš moc?
  • 0

#792 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 13:24

jo data mám aktivní to by se mi ty keše vůbec nenačetly, ne? normálně zapnu aktivní mapu, naskáčou ikony keší. když mě některá zajímá, kliknu na ní a ona se ukáže typ, vzdálenost a velikost. no a pak teprve ji načtu celou, včetně logů, listingu a podobně. takže i když mám ty ikony tak mám čekat?
  • 0

#793 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 13:27

No otevři live mapu, vpravo nahoře so točí kolečko. Až se načtou všechny keše, kolečko se změní na počet keší [x/y]. Pak by mělo být aktivní tlačítko Uložit pro offline. Nemusíš otevírat jednotlivé keše. V Hledání by mělo být hned, jak se ukáže seznam.
  • 0

#794 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2012 - 13:44

no to čekám, to vím, někdy se dotočí a neukáže to vůbec nic, je tam jen nadpis aktivní mapa. no budu zkoušet, díky za radu. jinak program je fakt super, kam se hrabe HG. a jak na jaře nešel, měl jsem silná absťák. není nad to vědět, že na následujícím parkovišti je keš a ta druhá je sice jen 300m daleko, ale za řekou....
  • 0

#795 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2012 - 16:14

jo chodí to...haleluja... ušetří to baterku, než varazím z auta tak si stáhnu kešky v okolí a pak jdu jen po nich. ale když si dám jen uložit log offline, najdu je pak někde a můžu odeslat najednou jako v HG?
  • 0

#796 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2012 - 19:25

HG neznám, ale off-line logy by měly zůstat na té stránce, kdes je napsal, akorát tam bude Odeslat nebo tak něco. Ale najednou je odeslat to podle mě nepůjde.
A Send to c:geo znáš? Super věc na plánování z domova. Z PC se jedním tlačítkem v listingu pošlou kešky do mobilu a v c:geu se hromadně načtou a uloží.
  • 0

#797 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2012 - 21:58

no to send... znám, ale já z domova plánuju minimálně protože hledám spíš na cestách a nevím kde zastavím a kam pojedu. spíš koukám třeba na dálnici, jestli na dalším parkovišti nebo autohofu není keš a navečer se vydám do okolí... no to hromadný odesílání mi asi jako jediný chybí, jinak super aplikace,včetně možnosti okamžitého vkládání TB a coinů do keše...
  • 0

#798 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 15:30

C:geo je hrozný žrout dat! Minulý víkend jsem hledal keše v Troji a použil jsem právě aktivní mapu a stahoval si keše z terénu a za jediný den jsem takhle vyplácat přes 40 MB. Když mám celkový měsíční limit 100 MB, tak mám za dva dny kešování přes 60 MB pryč. Dají se v c:geo použít statické mapy, nejlépe z jiného programu, třeba z běžné silniční navigace?
  • 0

#799 daysleeper69

daysleeper69

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 15:33

:D a proto si kešky stahuju přes wifinu buď doma nebo v nějaký přilehlý kavárně ;) o těch mapách netuším, ještě jsem to nepotřeboval, jsem spokojený s Google mapama...
  • 0

#800 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2012 - 15:39

Stahováním keší tolik dat nesežereš, ale právě tím posouváním aktivní google mapy a to je právě ten problém, že tohle může být vyřešeno statickou mapou.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama