Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#821 Zilog

Zilog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 14:56

Děkuji za odpověď, bylo třeba aktualizovat aplikaci. Předtím šlo jen odstranit seznam a to způsobilo pouze přesun cachí do seznamu hlavního s názvem "Uložené", ale nebyly smazány. Nyní již mazání funguje, jak má. Ovšem mám tu další problém a to ten, že ač mám v nastavení vypnuté stahování jakýchkoli detailů cache, stejně, když otevřu nějakou kešku, stahuje c:geo z netu obrázky!! Takhle mám fup pryč během jednoho výletu. A nejde to vypnout! A vypínat data se mi kvůli tomu nechce. Podařilo se někomu nějakým způsobem zamezit stahování obrázků z netu aniž by musel vypnout třigéčko? :@
  • 0

#822 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 18:21

Krteczek.cz napsal/a:
Je normální, že mi Live Mapa nenačte všechny kešky, který by zobrazit měla?

daysleeper napsal/a:
Mě Live mapa ukazuje dokonce jen ty, které mám uložený, takže jí ani nepoužívám :/

Live mapa bohužel už není, co bývala ještě za Carnera. Po změnách na serveru GS je to bída. Doporučuju zapnout zobrazování všech keší (nalezených, založených, zrušených) a strategii nastavit na fastest. Ale vůbec nejlepší je naplánovat odlov doma a keše si poslat do mobilu předem. Pak už to je pohoda.
  • 0

#823 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 18:47

Zilog napsal/a:
Ovšem mám tu další problém a to ten, že ač mám v nastavení vypnuté stahování jakýchkoli detailů cache, stejně, když otevřu nějakou kešku, stahuje c:geo z netu obrázky!! Takhle mám fup pryč během jednoho výletu. A nejde to vypnout! A vypínat data se mi kvůli tomu nechce. Podařilo se někomu nějakým způsobem zamezit stahování obrázků z netu aniž by musel vypnout třigéčko? :@

Když otevřeš detaily keše, tak se automaticky načítá všechno v listingu. Musel bys otevřít keše, vypnout data a pak si pročítat listingy. A samozřejmě použít offline mapy.
  • 0

#824 Krteczek.cz

Krteczek.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 21:34

A používáte teda někdo něco jinýho pro aktuální mapování keší v okolí? Vyjedete si někam na vejlet a napadne vás, že ve volný chvíli můžete něco odlovit.. co použijete? :)
  • 0

#825 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 21:41

Já mám v poslední době u c:geo jiný problém. Před časem jsem si stáhla mapu celé ČR (myslím, že se tu i doporučovala (konkrétně jsem to stahovala zde:ftp://ftp.mapsforge.org/maps/europe/). Nemůžu si to vynachválit, V terénu si vyberu keš, dám navigovat pomocí téhle mapy, u kešky pak dohledávám pomocí radaru... paráda... jenže - c:geo mi co chvíli spadne, musím ho ukončit, nahodit navigování znova a takhle se to opakuje skoro co chvíli.
Dívala jsem se, jestli není nějaká nová verze k aktualizaci, ale ne, mám poslední dostupnou. Tak nevím, čím to může být...:(
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#826 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 22:00

Krteczek.cz napsal/a:
A používáte teda někdo něco jinýho pro aktuální mapování keší v okolí?

Vyjedete si někam na vejlet a napadne vás, že ve volný chvíli můžete něco odlovit.. co použijete? :)

Já c:geo :-) Ale je tu ještě Locus s addonem pro GC.
  • 0

#827 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 October 2012 - 22:03

Alf Gang napsal/a:
Já mám v poslední době u c:geo jiný problém. Před časem jsem si stáhla mapu celé ČR (myslím, že se tu i doporučovala (konkrétně jsem to stahovala zde:ftp://ftp.mapsforge.org/maps/europe/). Nemůžu si to vynachválit, V terénu si vyberu keš, dám navigovat pomocí téhle mapy, u kešky pak dohledávám pomocí radaru... paráda... jenže - c:geo mi co chvíli spadne, musím ho ukončit, nahodit navigování znova a takhle se to opakuje skoro co chvíli.
Dívala jsem se, jestli není nějaká nová verze k aktualizaci, ale ne, mám poslední dostupnou. Tak nevím, čím to může být...:(

S padáním problém nemám. Ale můžeš zkoušet nightly verze (pracovní), které vycházejí každý den. Jen se musí z té stránky stáhnout a nainstalovat ručně.
  • 0

#828 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 15:55

Ahoj, mám problém s C:geo. Musím předeslat, že mám nový první telefon s Androidem, ješrtě s ním moc neumím. C:geo jsem nainstaloval jako náhradu GCZII. Všecko mi funguje, jen při hledání se mi netočí kompas. Takže nevím, kterým smětem mám jít. Vzdálenost ke kešce ale funguje. Nevíte, co s tím? Mám HTC Desire X, s Anderoidem ICS. Omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, celé vlákno jsem nepročítal.
  • 0

#829 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 19:04

Dělá to jenom kompas v c:geo? Zkoušel jsi jiné kompasy? V marketu je jich spousta.
  • 0

#830 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 19:56

Nezkoušel. Poradíš nějaký?
  • 0

#831 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 20:18

Ono to je celkem jedno, třeba tenhle. Je maximálně jednoduchý, nevyžaduje žádné povolení, pro otestování stačí. Jestli bude ukazovat, je chyba fakt v c:geo.
  • 0

#832 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 20:25

Neukazuje. Ono ani není možné nijak zjistit, jestli tenhle telefon má digitální kompas. Přímo na stránce výrobce ho nevidím, na seznamu mobilů moblmania.cz je uvedeno, že je telefon má. Přiznám se, že jsem kupoval telefon kvůli keškám, staré HTC HD nemělo kompas a fungovalo. Nevíš, jestli existuje nějaký program, který by k hledání kešek případně digikompas nepotřeboval?
  • 0

#833 Zilog

Zilog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 20:33

Mno, třeba a:drake umí kromě kompasu zobrazit i šipku, která kompas nevyužívá a řídí se tím, jakým se pohybuješ směrem. Konkrétně v tom a:drake jde přepnout, jestli právě chceš kompas nebo šipku. Nevím, jak je tomu u c:geo, ale pravděpodobně tam je jen kompas a přepnout na šipku podle chůze se nedá. :'( :cry: to a smajl rake je ve skutečnosti a dvojtečka drake, ale dvojtečka a déčko udělá smajl :D
  • 0

#834 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 20:39

rhunka napsal/a:
Neukazuje. Ono ani není možné nijak zjistit, jestli tenhle telefon má digitální kompas. Přímo na stránce výrobce ho nevidím, na seznamu mobilů moblmania.cz je uvedeno, že je telefon má. Přiznám se, že jsem kupoval telefon kvůli keškám, staré HTC HD nemělo kompas a fungovalo. Nevíš, jestli existuje nějaký program, který by k hledání kešek případně digikompas nepotřeboval?

Hm podle některých webů kompas má. Ale já ho už stejně nepoužívám a koukám na mapu, kde je pozice kešky a šipka, kde jsem já. Jenže i ta šipka využívá kompas, takže to řešení není.

A ten program, co psal Zilog, je a:Drake.
  • 0

#835 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 20:59

Našel jsem a:Drake. Ale ten (asi) nefunguje online. Chtěl bych něco, co dokáže buď najít keše podle místa doma na wifině a kešky uložit pro offline hledání , ale umí tsky najít v terénu nejbliýší keše a dovést mě k nim.
  • 0

#836 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 21:33

No a:Drake je spíš pro offline hledání a hlavně pro Premium členy. Mě se ale nezdá, že by nový model mobilu neměl kompas, i když možné je všechno. Zjisti nejdřív tohle nebo jestli není někde vypnutý.
  • 0

#837 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 21 October 2012 - 22:46

A zkoušel jsi ho zkalibrovat? Zapni si ten kompas a udělej s ním ve vzduchu několik osmiček.

Viz:
  • 0

#838 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 22 October 2012 - 16:17

kompas jsem zapnul, kroutil telefonem a nic :( edit - koukal jsem na stránky HTC a Desire X za 8 ((já za něj ale tolik samozřejmě nedal) asi fakt nemá digi kompas.Poradíte teda program, který bude korektně fungovat bez kompasu? Původní hTC Touch HD ho taky nemělo a lovilo jedna radost- do ukončení podpory GCZII.
  • 0

#839 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 25 October 2012 - 21:51

Takže z HTC potvrzeno, že kompas nemá (manželčina Xperia Mini za 3500 ho má), ale už mi funguje C:geo. Samozřejmě kompas se točí a ukazuje jen když jdu. Zajímavostí je, ře kompas z C:geo jsem vypnul a C:geo si spustí Locus Free, přes který naviguje. Hlavně, že to funguje a zas můžu hledat.
  • 0

#840 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 25 October 2012 - 23:24

rhunka napsal/a:
Takže z HTC potvrzeno, že kompas nemá (manželčina Xperia Mini za 3500 ho má), ale už mi funguje C:geo.

Já mám HTC Desire (bez toho písmena) a kompas mám. Ale nepoužívám ho. Stáhla jsem si radar a naviguju se přes něj. Přijde mi mnohem lepší než kompas. A spouštím ho přímo z c:geo.
Zkus to - jmenuje se to GPS Status.;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama