Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#841 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 17:40

Díky, už se mi povedlo rozchodit i kompas v C:geo, jako radar jsem nahrál GPS status. Uvidím při lovení, s čím se mi bude hledat líp. Zatím tápu- mám nový telefon s pro mě novým operačním systímem a novým programem na kešky. Tak se to učím metodou pokus, omyl :)
  • 0

#842 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 17:50

Ze začátku jsem lovil s kompasem, ale v lese se špatným signálem jsem mě honil sem tam jak skákal, tak jsem se naučil hledat jen přes mapu, kde vidím sebe, waypoint i toleranci GPS a jdu přesně k cíli. Chce to najít to svoje.
  • 0

#843 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 19:20

Stranger42 napsal/a:
Ze začátku jsem lovil s kompasem, ale v lese se špatným signálem jsem mě honil sem tam jak skákal, tak jsem se naučil hledat jen přes mapu, kde vidím sebe, waypoint i toleranci GPS a jdu přesně k cíli. Chce to najít to svoje.

Já začínala právě s tím radarem, teprve necelý půlrok jedu taky přes mapu, kterou se mi podařilo do c:gea dostat díky radám v tomhle foru. Jen pak poslední kus cesty dojdu podle radaru, dost často mně navede skoro na metr přesně.
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#844 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 22:38

Tak dnes odloveny s C:geo dvě kešky. Premiéra se povedla. K odlovu jsem používal vždycky kompas, radar musím ještě vyzkoušet, stále nechápu, jak funguje. Mapy nepoužívám, ale asi to po dnešní zkušenosti pro přiblížení ke keši není špatné. Jen pro odlehčení- jako druhou jsme lovili kešku Bezedná studánka. Bylo dnes 2 stupně "tepla", hladina studánky byla pokryta listím. Děti jsme upozornili na to, aby daly pozor, ať do studánky nespadnou. Pes ale varování nedbal a vydal se proběhnout po tom listí na hladině. Párkrát si lokl vody, pak ho manželka vytáhla a odvděčil se nám otřepáním a celá rodina z mokré čtvrti jsme místo lovení další keše frčeli domů do tepla ;)
  • 0

#845 Doly

Doly

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:09

Prosím zkušenější o pomoc s tímto programem. Mám problém s uložením logů z C:Geo na geocaching. V programu jsem si našel kešku a pak ji našel i fizicky. V C:GEO jsem dal "Log Visit offline" pak "zapsat návštěvu". Zapsal jsem nález a dal "Uložit offline log" . Pak jsem našel další kešky, které mám uložebny v C:GEO a stejným způsobem i uložil. A pak přijde ten problém, se kterým potřebuji poradit. Jak nahrát tyto uložené "Offline logy" na server Geocachingu. Díky za radu
  • 0

#846 šnek01

šnek01

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:23

Doly napsal/a:
Prosím zkušenější o pomoc s tímto programem. Mám problém s uložením logů z C:Geo na geocaching. V programu jsem si našel kešku a pak ji našel i fizicky. V C:GEO jsem dal "Log Visit offline" pak "zapsat návštěvu". Zapsal jsem nález a dal "Uložit offline log" . Pak jsem našel další kešky, které mám uložebny v C:GEO a stejným způsobem i uložil. A pak přijde ten problém, se kterým potřebuji poradit. Jak nahrát tyto uložené "Offline logy" na server Geocachingu. Díky za radu

nevím- myslím si že lepší je si je zalogovat všechny online. MÁM JEŠTĚ JEDNU RADU NA SD KARTU SI NAINSTALUJTE TOTO: http://vectormaps4lo.../Europe-General VYBERETE ČESKOU REPUBLIKU A STÁHNĚTE SI JI DO MOBILU... POTOM S C:GEO DEJTE NASTAVENÍ A TAM JE NAJÍT MAPU... PROSKOUŠEJTE VŠECHNY MOŽNOSTI A NECO TO NAJDE...
POZOR!! SOUBOR UŽ MUSÍ BÝT VENKU Z *.zip archivu!!! ;)
  • 0

#847 Doly

Doly

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:29

TrudiTeam napsal/a:

Doly napsal/a:

nevím- myslím si že lepší je si je zalogovat všechny online.

To sice ano, ale všude není signál a například v cizine přeci nebudu platit na rooming když pak mohu večer na hotelu použít WiFi.
  • 0

#848 xheretic

xheretic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2012 - 23:04

To je fakt, v cizině bych taky neplatil za roaming...ale za prepaid simku tamního operátora...dá se koupit do všech zemí třeba přes Ebay a prodejce rád pomůže s nastavením. Měl jsem teď na Maltě Vodafone 250MB €1/1day a v Itálii sim od THREE 15GB za €20 Jinak s tou wifi na hotelu jsem to také tak v minulosti řešil. Sorry za OT.
  • 0

Samsung Galaxy S Relay 4G - nejlepší HW vysouvací qwertz telefon

HTC Kaiser, Samsung i8000 16GB + QStarz BT-Q1000X

#849 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2012 - 14:15

Právě vyšla nová verze 2012.12.03 ;)

Seznam změn:
New: If static maps are enabled, batch update of caches will now update caches without static maps first
New: If a cache has a chirp attribute the navigation menu supports starting the Cache Beacon app
New: Search bar on main screen now allows searching OC geocodes
New: Removed Go4Cache support as this third party service is no longer available
New: Selectable GPX import directory
New: New log template for inserting owner name
New: New option to remove colors from log entries
New: Ability to delete GPX files after import
New: Quick signature insertion
New: Template for inserting smilies when logging a cache
New: Option to identify as android browser. Might help in case of login problems on mobile networks
New: Create and edit a personal note for each cache (not yet synchronized to geocaching.com)
New: Quick change between different offline maps within live map
New: Support of custom themes for offline maps (e.g. nightview)
New: Sygic navigation support
New: Filter for non premium member caches
New: New image tab in cache details
Fix: Crash when modifying lists fixed
Fix: Improvement for cache description translation
Fix: Avoid crash when searching for an unactivated TB
Fix: Improvement for enabling live mode on map
Fix: Improvement for GPX export operations
Fix: Readability improvement for cache description with dark text when using black theme
Fix: Store for offline on live map now always available for basic members
Fix: Live map now stays live after display rotation
Fix: Open in browser improved to allow setting a default browser without losing the option to open coord.info URLs with c:geo
Fix: Improve offline stability
Fix: Static map download improvements
Fix: Failure when importing previously exported GPX file fixed
Fix: Opening a link from a TB description improved
Fix: Last activity time on TB page corrected
Fix: 4-digit favorite points shown correctly in lists
Fix: File scan for offline maps improved
Fix: Allow HTML in trackable description
Fix: Live map filter now also working for basic members
Fix: Improved stability for large GPX file import

• 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#850 Danyera

Danyera

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2012 - 18:40

Zdravím, mám pro vás zkušenější prosbu. Dnes jsem naistalovala do Samsungu galaxy pocket program c:geo.. ovšem je tady problém, že když se chci přihlásit (vyplním údaje stejné jako na gc.com) a kliknu na ,,zkontrolovat" tak mi to vyhodí hlášku ,,Login failed because of selhalo čtení logovací stránky" Nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji za jakoukoliv pomoc.
  • 0

#851 nastenka

nastenka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 18:25

Ahoj, taky mám Samsung a taky jsem měla podobné problémy při instalaci aplikace. Pomohlo aplikaci smazat a nahrát z jiného odkazu.
  • 0

#852 kalgan

kalgan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 20:08

Já sem asi uplně blbej. Dříve jsem měl Sony ericsson který běžel na starém androidu. Dnes mám HTC desire C na novém androidu. No a já se za boha nemůžu dostat do menu c:gea. Abych mohl nastavit mapy,aby se mi neukazovaly mé keše atd. Poraďte někdo. Se starym nebyl žádný problém. A tady se mi ukáže pouze základní menu a to těch šest ikon.
  • 0

#853 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 22:26

kalgan napsal/a:
Já sem asi uplně blbej. Dříve jsem měl Sony ericsson který běžel na starém androidu. Dnes mám HTC desire C na novém androidu. No a já se za boha nemůžu dostat do menu c:gea. Abych mohl nastavit mapy,aby se mi neukazovaly mé keše atd. Poraďte někdo. Se starym nebyl žádný problém. A tady se mi ukáže pouze základní menu a to těch šest ikon.

Nekdy se Munu vyvolava podrzenim klavesy "naposledy pouzite aplikace" ale protoze mi to zena na HTC desire X nedovoli zkusit (teda jako instalaci c:geo) tak jen vseobecna rada
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#854 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2012 - 22:41

Do nastavení c:gea se leze přes hardwareové tlačítko Menu telefonu.
  • 0

#855 kalgan

kalgan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2012 - 6:10

No tak to nejde. Tím se program vypne.
  • 0

#856 kalgan

kalgan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2012 - 6:13

Už jsem to našel, A tohle by mě nenapadlo.
  • 0

#857 Danyera

Danyera

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2012 - 18:35

nastenka napsal/a:
Ahoj, taky mám Samsung a taky jsem měla podobné problémy při instalaci aplikace. Pomohlo aplikaci smazat a nahrát z jiného odkazu.

Tak jsem to nahrála z dvou jiných odkazů - u jednoho to nešlo vůbec nainstalovat a u druhé při přihlašování se jen změnila hláška a to na ,,Přihlášení neproběhlo, jelikož nastala neznámá chyba"
Už začínám být zoufalá..
  • 0

#858 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:38

Zkus v nastavení zaškrtnout políčko "Identify as Android browser. ..." Mělo by to vyřešit problémy s přihlášením, které se stávaly kvůli nastavenému jazyku v mobilu nebo tak něco. Já s tím problémy neměl, tak jen matně vzpomínám.
  • 0

#859 Danyera

Danyera

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2012 - 19:00

Stranger42 napsal/a:
Zkus v nastavení zaškrtnout políčko "Identify as Android browser. ..." Mělo by to vyřešit problémy s přihlášením, které se stávaly kvůli nastavenému jazyku v mobilu nebo tak něco. Já s tím problémy neměl, tak jen matně vzpomínám.

To jsem v nastavení bohužel nikde nenašla, ale zkoušela jsem změnit jazyk telefonu a to taky nepomohlo.
  • 0

#860 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2012 - 19:15

Dej Menu (tlačítko telefonu) - Nastavení. Jeď dolů, kde jsou zaškrtávací políčka a volba Identify as... je jako poslední. Pod tím je zobraování waypointů a pak zdroje map. Ještě pro jistotu zkontroluj, jestli jsi jméno a heslo zadala opravdu správně.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama