c:geo
Publikováno 26 říjen 2012 - 17:40
Publikováno 26 říjen 2012 - 17:50
Publikováno 26 říjen 2012 - 19:20
Stranger42 napsal/a:
Ze začátku jsem lovil s kompasem, ale v lese se špatným signálem jsem mě honil sem tam jak skákal, tak jsem se naučil hledat jen přes mapu, kde vidím sebe, waypoint i toleranci GPS a jdu přesně k cíli. Chce to najít to svoje.
Já začínala právě s tím radarem, teprve necelý půlrok jedu taky přes mapu, kterou se mi podařilo do c:gea dostat díky radám v tomhle foru. Jen pak poslední kus cesty dojdu podle radaru, dost často mně navede skoro na metr přesně.
Publikováno 28 říjen 2012 - 22:38
Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:09
Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:23
nevím- myslím si že lepší je si je zalogovat všechny online. MÁM JEŠTĚ JEDNU RADU NA SD KARTU SI NAINSTALUJTE TOTO: http://vectormaps4lo.../Europe-General VYBERETE ČESKOU REPUBLIKU A STÁHNĚTE SI JI DO MOBILU... POTOM S C:GEO DEJTE NASTAVENÍ A TAM JE NAJÍT MAPU... PROSKOUŠEJTE VŠECHNY MOŽNOSTI A NECO TO NAJDE...Doly napsal/a:
Prosím zkušenější o pomoc s tímto programem. Mám problém s uložením logů z C:Geo na geocaching. V programu jsem si našel kešku a pak ji našel i fizicky. V C:GEO jsem dal "Log Visit offline" pak "zapsat návštěvu". Zapsal jsem nález a dal "Uložit offline log" . Pak jsem našel další kešky, které mám uložebny v C:GEO a stejným způsobem i uložil. A pak přijde ten problém, se kterým potřebuji poradit. Jak nahrát tyto uložené "Offline logy" na server Geocachingu. Díky za radu
POZOR!! SOUBOR UŽ MUSÍ BÝT VENKU Z *.zip archivu!!!
Publikováno 01 prosinec 2012 - 18:29
To sice ano, ale všude není signál a například v cizine přeci nebudu platit na rooming když pak mohu večer na hotelu použít WiFi.TrudiTeam napsal/a:
nevím- myslím si že lepší je si je zalogovat všechny online.Doly napsal/a:
Prosím zkušenější o pomoc s tímto programem. Mám problém s uložením logů z C:Geo na geocaching. V programu jsem si našel kešku a pak ji našel i fizicky. V C:GEO jsem dal "Log Visit offline" pak "zapsat návštěvu". Zapsal jsem nález a dal "Uložit offline log" . Pak jsem našel další kešky, které mám uložebny v C:GEO a stejným způsobem i uložil. A pak přijde ten problém, se kterým potřebuji poradit. Jak nahrát tyto uložené "Offline logy" na server Geocachingu. Díky za radu
Publikováno 01 prosinec 2012 - 23:04
Samsung Galaxy S Relay 4G - nejlepší HW vysouvací qwertz telefon
HTC Kaiser, Samsung i8000 16GB + QStarz BT-Q1000X
Publikováno 03 prosinec 2012 - 14:15
Seznam změn:
New: If static maps are enabled, batch update of caches will now update caches without static maps first New: If a cache has a chirp attribute the navigation menu supports starting the Cache Beacon app New: Search bar on main screen now allows searching OC geocodes New: Removed Go4Cache support as this third party service is no longer available New: Selectable GPX import directory New: New log template for inserting owner name New: New option to remove colors from log entries New: Ability to delete GPX files after import New: Quick signature insertion New: Template for inserting smilies when logging a cache New: Option to identify as android browser. Might help in case of login problems on mobile networks New: Create and edit a personal note for each cache (not yet synchronized to geocaching.com) New: Quick change between different offline maps within live map New: Support of custom themes for offline maps (e.g. nightview) New: Sygic navigation support New: Filter for non premium member caches New: New image tab in cache details Fix: Crash when modifying lists fixed Fix: Improvement for cache description translation Fix: Avoid crash when searching for an unactivated TB Fix: Improvement for enabling live mode on map Fix: Improvement for GPX export operations Fix: Readability improvement for cache description with dark text when using black theme Fix: Store for offline on live map now always available for basic members Fix: Live map now stays live after display rotation Fix: Open in browser improved to allow setting a default browser without losing the option to open coord.info URLs with c:geo Fix: Improve offline stability Fix: Static map download improvements Fix: Failure when importing previously exported GPX file fixed Fix: Opening a link from a TB description improved Fix: Last activity time on TB page corrected Fix: 4-digit favorite points shown correctly in lists Fix: File scan for offline maps improved Fix: Allow HTML in trackable description Fix: Live map filter now also working for basic members Fix: Improved stability for large GPX file import
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 18 prosinec 2012 - 18:40
Publikováno 19 prosinec 2012 - 18:25
Publikováno 19 prosinec 2012 - 20:08
Publikováno 19 prosinec 2012 - 22:26
kalgan napsal/a:
Já sem asi uplně blbej. Dříve jsem měl Sony ericsson který běžel na starém androidu. Dnes mám HTC desire C na novém androidu. No a já se za boha nemůžu dostat do menu c:gea. Abych mohl nastavit mapy,aby se mi neukazovaly mé keše atd. Poraďte někdo. Se starym nebyl žádný problém. A tady se mi ukáže pouze základní menu a to těch šest ikon.
Nekdy se Munu vyvolava podrzenim klavesy "naposledy pouzite aplikace" ale protoze mi to zena na HTC desire X nedovoli zkusit (teda jako instalaci c:geo) tak jen vseobecna rada
Publikováno 19 prosinec 2012 - 22:41
Publikováno 20 prosinec 2012 - 18:35
nastenka napsal/a:
Ahoj, taky mám Samsung a taky jsem měla podobné problémy při instalaci aplikace. Pomohlo aplikaci smazat a nahrát z jiného odkazu.
Tak jsem to nahrála z dvou jiných odkazů - u jednoho to nešlo vůbec nainstalovat a u druhé při přihlašování se jen změnila hláška a to na ,,Přihlášení neproběhlo, jelikož nastala neznámá chyba"
Už začínám být zoufalá..
Publikováno 20 prosinec 2012 - 23:38
Publikováno 21 prosinec 2012 - 19:00
Stranger42 napsal/a:
Zkus v nastavení zaškrtnout políčko "Identify as Android browser. ..." Mělo by to vyřešit problémy s přihlášením, které se stávaly kvůli nastavenému jazyku v mobilu nebo tak něco. Já s tím problémy neměl, tak jen matně vzpomínám.
To jsem v nastavení bohužel nikde nenašla, ale zkoušela jsem změnit jazyk telefonu a to taky nepomohlo.
Publikováno 21 prosinec 2012 - 19:15
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů