Doly napsal/a:
Prosím zkušenější o pomoc s tímto programem. Mám problém s uložením logů z C:Geo na geocaching. V programu jsem si našel kešku a pak ji našel i fizicky. V C:GEO jsem dal "Log Visit offline" pak "zapsat návštěvu". Zapsal jsem nález a dal "Uložit offline log" . Pak jsem našel další kešky, které mám uložebny v C:GEO a stejným způsobem i uložil. A pak přijde ten problém, se kterým potřebuji poradit. Jak nahrát tyto uložené "Offline logy" na server Geocachingu. Díky za radu
Taky loguju Offline a dělám to takhle:
V "Nastavení" mám v sekci "Další možnosti" zašktnutou volbu "Offline logování"
Když najdu kešku, dám "Log Visit offline" a klepnu na "Nález". A jakoby se nic nestane, jen pak v seznamu uložených je keška označená oranžově (jo a ve výpisu kešky se u status zobrazí "připravený log" ). Tak postupně odklikám všechny co najdu.
Doma, zapnu WiFi, vlezu do tý oranžově označený, znova dám "Log Visit offline", mám zaškrtnuto Nález a sjedu až dolů, na konec, kde je volba "Zapsat návštěvu". Na to ťapnu, vypíšu co je třeba a dám "Odeslat log" a je to.
Zatím se mi jen nepodařilo přijít na to, jak to udělat hromadně, pro víc kešek najednou.
Jinak s popisem z mobilu se moc nemažu, jen TFTC a datum a čas, zbytek si dopíšu a zedituju přímo na gc.com, z velkýho kompu, pohodlně a s kafem u ruky
Jinak pro začátečníky v c:geo (jako jsem já) můžu doporučit seriál na
svetandroidu.cz.