Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#881 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 12:18

PolBulva napsal/a:
Mel jsem nainstalovane a:drake, ale to je spis pro PM, ktere ja bohuzel jeste nemam... :-(

Ano pokud chces pouzivat a:drake On-line tak je to skutecne pro PM, ale A.Drake ma byt prioritne program pro Off-line pouziti. A tam pri kombinaci s Geogetem zas tak nutne PM byt nemusis. Je to lepsi, ale neni to bezpodminecne nutne
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#882 korys

korys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2013 - 22:58

Zdravim geokolegy..mozna jiz bylo receno,lec pro me skryto. Je mozne v teto aplikaci nacist v offline mapach a patricnem rozliseni i final waypoint vylustene mysterky?
  • 0

#883 konyk87

konyk87

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2013 - 8:29

korys: Keď si otvoríš uloženú skrýšu, tak na obrazovke naľavo od základných informácií (veľkosť, D/T, autor...) sú body trasy, kde si môžeš pridať finálne súradnice. Druhá možnosť je uložiť/obnoviť skrýšu po zmene súradnic v hlavičke na stránke listingu - vtedy bude mať skrýša rovno finálne súradnice a tie pôvodné budú len ako dodatočný waypoint... Čo sa týka máp, tak záleží od toho, či myslíš pod offline mapou. Ak máš vektorové mapy, tak stačí v prvom prípade ten uložený filnal a zvoliť navigovať - mapa. Pri druhom prípade je to rovnaké, ako pri tradičkách - na akejkoľvek záložke si môžeš vyvolať menu a opäť naviigovať - mapa.. Ak máš na mysli statické mapy, tak tie musíš po uložení finálnych súradníc stiahnuť, keďže sa jedná len o obrázky, ktoré v sebe nemajú žiadnu informáciu o skutočných súradnicicah... Dúfam, že pochopíš, čo som chcel napísať :D
  • 0

#884 korys

korys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2013 - 16:33

Díky za odpoved..stejnak mi to nejak nefacha..pridam waypoint final, obnovim nacteni kese..pri volbe staticke mapy se pak rozbali par fajn pohledu ve vektoru i satelitu..posledni snimek je i s waipointem, ale s uctive vysky..libiy by se mi ty detailnejsi pohledy ktere jsou znazorneny pro uvodni souradnice..ty jsou u mystery v podstate k nicemu..nejde toto v c:geu nejak poladit?.;)
  • 0

#885 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2013 - 18:43

Ladit není nic potřeba, waypointy se ve statických mapách zobrazují všude. Tapni na ten finální, pak Navigovat - Statické mapy a tam by měl být na všech úrovních.
  • 0

#886 korys

korys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2013 - 8:17

parada..to je presne ono..tusil sem, ze to bude nejaka banalita...diky moc..;)
  • 0

#887 lopezot

lopezot

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2013 - 17:44

Mám problém s C:geo na Samsung Galaxy mini. Nevím co se stalo ale už mi přestal zobrazovat mapu. Nezobrazuje ani on-line ani offline co jsem měl nastavenou vektorovou mapu. Buď je to novou aktualizací, nebo fakt už nevím. Odinstalace, následná instalace nepomohla, nastavení jsem zkoušel všelijaké a stále nic. Načte to jen světle modré pozadí a dál nic. Stalo se to také někomu? Máte někdo radu co s tím?
  • 0

#888 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 23:22

To je šílený, už hodinu hledám kde stáhnu off-line mapy pro c:geo a nemůžu nic najít. Kdysi jsem si stáhnul do složky soubor czech_republic-0.2.4.map a teď to po mně chce, abych aktualizoval na verzi 0.3.0 a nemůžu to nikde najít a ani mapy případně pro jiné země a za ten půl rok co jsem si mapu nainstaloval jsem zapomněl kde jsem jí vzal a co je to vlastně za typ mapy. Nevíte někdo prosím?
  • 0

#889 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2013 - 0:33

Já stahovala mapu tady, ale jestli je to zrovna to, co hledáš, to netuším. Mrkni:
ftp://ftp.mapsforge.org/maps
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#890 Speirs

Speirs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2013 - 12:38

Stáhněte si mapu buď z mapsforge, jak je uvedeno v předchozím příspěvku nebo na http://osm.paws.cz soubor czech_republic.map, rozdíl je jen v tom, že moje je aktualizovaná obden.
  • 0

#891 M.T.L.

M.T.L.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 10:28

zdravím, snažím se najít na GC.com ikonku pro import do c:geo pomocí send c:geo ... vždycky tam byla a nyní je fuč... jistě je to jen nějaká moje blbost,ale neporadí někdo....díky.... snažil jsem se najít nějakou radu a nikde nic
  • 0
Co tě nezabije,to tě posílí!!!

#892 spirax.

spirax.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 11:52

Import do c:geo mi jde v pohodě, co máš za prohlížeč? V Internet exploreru to nefunguje, já používám Mozillu a vše je ok.... Měl bych dotaz ohledně offline map pro c:geo, stáhnul jsme si mapu s odkazu o dva příspěvky výše ( soubor czech_republic.map) a c:geo ji nemůže najít, musí se nahrát do nějakého spešl adresáře nebo tak něco, díky ...
  • 0

#893 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 12:00

spirax. napsal/a:
Import do c:geo mi jde v pohodě, co máš za prohlížeč? V Internet exploreru to nefunguje, já používám Mozillu a vše je ok.... Měl bych dotaz ohledně offline map pro c:geo, stáhnul jsme si mapu s odkazu o dva příspěvky výše ( soubor czech_republic.map) a c:geo ji nemůže najít, musí se nahrát do nějakého spešl adresáře nebo tak něco, díky ...

V nastavení je třeba doplnit umístění mapy (Directory with offline maps).
  • 0

#894 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 13:03

M.T.L. napsal/a:
zdravím, snažím se najít na GC.com ikonku pro import do c:geo pomocí send c:geo ... vždycky tam byla a nyní je fuč... jistě je to jen nějaká moje blbost,ale neporadí někdo....díky.... snažil jsem se najít nějakou radu a nikde nic

To je záležitost Greasemonkey. Zkontroluj jeho povolení v prohlížeči anebo skript znovu nainstaluj ze stránek send2c:geo.
  • 0

#895 mr.rakosnik

mr.rakosnik

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 20:55

Tak tohle jsem naznal. Dík za tip. BTW přidání skriptu do chromu, než jsem pochopil princip, byl porod.
  • 0

#896 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2013 - 22:10

Alf Gang napsal/a:
Já stahovala mapu tady, ale jestli je to zrovna to, co hledáš, to netuším. Mrkni:
ftp://ftp.mapsforge.org/maps

Děkuji, super odkaz, tohle jsem marně dlouho hledal.
  • 0

#897 Pijer

Pijer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 8:31

Jestli to tu někde je, tak se omlouvám, ale jak přenést uložené keše včetně poznámek a vyluštěných finálek z jednoho telefonu na druhý? Zkoušel jsem celý obsah složky /mnt/sdcard/.cgeo/ překopírovat na kartu druhého telefonu, ale v něm c:geo hlásí "seznam je prázdný" a následně "chcete importovat databázi?". Když zvolím import, tak mi aplikace napíše "import nenalezen"
  • 0

#898 konyk87

konyk87

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 9:32

Pijer: Skúšal si na hlavnej obrazovke kliknúť na Nastavenia, takmer úlne dole je časť Záloha, zálohovať databázu - vytvorí sa súbor v cgeo.sqlite a tento následne prekopírovať do druhého telefónu a obnoviť zo zálohy? Sám to nemám vyskúšané, ale asi je to prvé, čo by som spravil, ak by som chcel dosiahnuť prenos databázy...Veľa šťastia :)
  • 0

#899 Pijer

Pijer

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2013 - 14:12

to jsem právě zkoušel :-( Přenesl jsem celý obsah složky /mnt/sdcard/.cgeo/ včetně složek se jménem jednotlivých keší, a souborů cgeo.sqlite, data, data-shm, data-wal a aplikace to nevidí :-(
  • 0

#900 lopezot

lopezot

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2013 - 13:56

Zdarec, mám malý problém. Když zadávám UPRAVIT BOD TRASY, tak jsem využíval možnost dopočítání odchylky od místa. Stačilo zadat v úpravě bodu trasy VZDÁLENOST A SMĚR a pak uložit a C:geo samo dopočítalo bod. Ted mi to píše: C:GEO NEMŮŽE DOPOČÍTAT VZDÁLENOST. Nevíte někdo v čem je chyba?
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama