Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#901 Stavnatka

Stavnatka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2013 - 8:13

Ahoj. Chci se zeptat, jakou aplikaci na geocaching si mám stáhnout do Nokie 5230. Vůbec tomu nerozumím - poradí někdo? Na OVI jsem našla aplikace Cache me, ale ta asi pro tenhle telefon není a ještě jsem našla Mobicaching - o tom nevím nic. Jo - stáhla jsem si Handygeocachong, ale nevím, jak se to používá. Sice mi to třeba zjistí nejbližší keše v daném místě, naviguje mě tam, ale nezobrazuje se mi mapa. Předem dík za pomoc.
  • 0

#902 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2013 - 9:24

handygeocaching mapu nezobrazuje, pouze bílou( slepou mapu).
Pro mobily se symbianem je vhodný program "SmartComGps", ale hůře se vytváří mapy. Dále je zde problém s certifikáty při instalaci.
Vhodnější je TrekBuddy, mapy se snadno vytvoří v progamu Mobac.
Případně používat vestavěné Ovi mapy, dají se také stáhnout.

dotaz ale patřil do jiného vláknahttp://www.geocachin...thread_id=14627
  • 0

#903 Chocenaci

Chocenaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 9:06

Když chci spustit v aplikaci Aktivní mapy, tak mi napíše hlášku Aplikace C:GEO přestala pracovat. Co dělám blbě?:(
  • 0
Garmin eTrex30

#904 Libco.junior

Libco.junior

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 14:39

Chocenaci napsal/a:
Když chci spustit v aplikaci Aktivní mapy, tak mi napíše hlášku Aplikace C:GEO přestala pracovat. Co dělám blbě?:(

Skús to preinštalovať
  • 0

Berte to ako hru !

#905 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2013 - 22:00

Stavnatka napsal/a:

Na E52 jsem měl jako výbornou a dokonce offline kombinaci SmartGPX, který umí exportovat do "oblíbených" v telefonu a pak to umí zobrazit Ovi Mapy a nebo Mapy.cz (aplikace, online). Na navigování za šipkou jsem pak už používal HG a nebo přímo interní aplikaci.
  • 0

#906 lopezot

lopezot

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2013 - 7:50

Libco.junior napsal/a:

Chocenaci napsal/a:

Skús to preinštalovať

Mě se to jedno utaky stalo a stačilo pouze hodit telefon za okno a zapnout GPS aby si C:geo načetlo místo. Nezobrazovalo to, když nevědělo kde je. Po načtení souřadnic GPS to jelo už normálně.
  • 0

#907 vitas.07

vitas.07

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2013 - 19:40

Prosím o radu, od poslední aktualizace c:geo, nejde projektovat. Nemá někdo podobný problém ?
  • 0

#908 nanuqcz

nanuqcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2013 - 21:29

Ahoj,
do c:geo jsem si z GeoGet naimportoval cca 1 500 kešek v okolí mojeho bydliště + vektorovou mapu ČR. Všechno funguje skvěle, ale když si zobrazím mapu a nastavím nějaký menší zoom, aplikace spadne (protože logicky těch 1 500 kešek najednou zobrazit nedokáže). Spadne právě s hláškou Aplikace C:GEO přestala pracovat.

Bylo by možné:
- přidat do nastavení úroveň zoomu, od které se v mapě nemají zobrazovat kešky, nebo
- přidat do nastavení maximální počet zobrazených kešek v mapě najednou?

Moc díky :-)
  • 0

#909 Kulich321

Kulich321

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2013 - 23:02

nanuqcz: písni to na Market, ne sem :) já teda mám c:geo od začátku, vychytávám mouchy a - zatím bez problémů, ale taky jsem "sváteční kačer".. problémy s pády apky jsou minimální-keše házím bud při "dlouhé chvíli" u mobilu přímo z aktivní mapy-dlooouho to trvá přes wi-fi, nebo jednduše z webu-přes script pro FF. Takže ode mě, ZATÍM za 2-jako ve škole ;)
  • 0

#910 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2013 - 8:36

nanuqcz napsal/a:
Ahoj,
do c:geo jsem si z GeoGet naimportoval cca 1 500 kešek v okolí mojeho bydliště + vektorovou mapu ČR. Všechno funguje skvěle, ale když si zobrazím mapu a nastavím nějaký menší zoom, aplikace spadne (protože logicky těch 1 500 kešek najednou zobrazit nedokáže). Spadne právě s hláškou Aplikace C:GEO přestala pracovat.

Bylo by možné:
- přidat do nastavení úroveň zoomu, od které se v mapě nemají zobrazovat kešky, nebo

Ja mam vytvořené seznamy podle oblastí zájmu a v nich potom asi tak po 50ti keškách a je po problémech.
  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#911 nanuqcz

nanuqcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2013 - 9:01

PeSis napsal/a:
Ja mam vytvořené seznamy podle oblastí zájmu a v nich potom asi tak po 50ti keškách a je po problémech.

A pak nějak nastavíš, aby se některé seznamy v mapě nezobrazovaly? Jak se to nastavuje?
  • 0

#912 fortule

fortule

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2013 - 9:27

nanuqcz: Já mam vytvořené seznamy podle oblastí (jsem Pražák, takže třeba podle různých čtvrtí) - tzn. vytvoříš seznam třeba "Prosek" a přetaháš do něj kešky v dané oblasti. Pak když ten seznam otevřeš, tak hned vedle názvu seznamu máš možnost zobrazit si kešky v seznamu do mapy.
  • 0

#913 ssuchy

ssuchy

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2013 - 11:42

Mám telefon HTC Desire C, stáhla jsem si c:geo (běží mi bez problému). Mám ho uložené na pamětové kartě, ale když stahuji kešky, tak se mi ukládají do interní paměti telefonu. Nevíte, kde/jak nastavit, aby se mi to ukládalo na paměťovou kartu?
  • 0

#914 petr.forejtek

petr.forejtek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 7:55

Po poslední aktualizaci mám tento problém, který předtím nebyl. Ví někdo, proč to přestalo fungovat?
  • 0

#915 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 422 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 8:06

nanuqcz napsal/a:

PeSis napsal/a:

A pak nějak nastavíš, aby se některé seznamy v mapě nezobrazovaly? Jak se to nastavuje?

Přesně tak jak napsal fortule, otevírám jen ten seznam ikonkou napravo vedle názvu seznamu.
  • 0

Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)

Moje statistika na Geocaching.com

#916 Mithrandir86

Mithrandir86

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 26 květen 2013 - 12:14

Mam problem s importem pomoci send2 c:geo...provedl jsem vsechno, jak je popsano v navodu, ale pri kliknuti na spravu v seznamu ulozenych kesi se mi nezobrazi moznost import ani aktualizace, ale jen "smazat, presunout a export" nevite nekdo co s tim?
  • 0

#917 Macrosek

Macrosek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 8:21

presel jsem z HTC Desire HD na Samsung Note a kdyz si v c:geokliknu na nejakou kes s tim, ze chci spustit radar, takmi to vyskoci zpet na mapu. V cem je problem? Vse funguje,pouze nemuzu spustit kompas kdyz uz jsem uplne u kesky.Preinstalovat program jsem zkusil.
  • 0
Tomas

#918 Re0

Re0

Re0

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 11:54

PeSis napsal/a:

nanuqcz napsal/a:
Ahoj,

Bylo by možné:

A jak se ty seznamy dělají ??? Toto by se mi taky hodilo, ale nějak to nemůžu najít....
  • 0

#919 fortule

fortule

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:04

Re0: Zapneš c:geo- Uložené-> ( u mě na Huawei levé tlačítko, asi to bude fungovat všude stejně) - objeví se možnosti Filtr, Třídit, Mód výběru, Správa, Zobrazit na mapě, Seznam -> kliknout Seznam a měla by se objevit možnost Vytvořit nový seznam.
  • 0

#920 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2013 - 13:15

Doplním, že to jde i kliknutím na název seznamu v záhlaví (defaultně Uložené). Zobrazí se seznam už vytvořených složek a dole je možnost Vytvořit nový seznam.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama