c:geo
Publikováno 01 červen 2013 - 20:45
Publikováno 02 červen 2013 - 15:09
Anoli napsal/a:
Loguji z aplikace C:Geo. Zatím to bylo vše bez potíží. Včera vyšla aktualizace, kterou jsem provedla, pak jsem šla lovit a dnes koukám na netu, že se nic nezapsalo. Log klidně můžu zapsat znovu, blbý je to s trackeble, mám jich povícero a nevim, který jsem dala kam.
kopíruji z vedlejšího vlákna, měl jsem v pátek ten samý problém...
Publikováno 02 červen 2013 - 16:53
Myslim,ze jsem dala obnovit listing. Je mozne, ze se tim data ztratila?Alka19 napsal/a:
Ahoj, prosim o radu. Dneska jsem si všimla, že u jedné uložené multiny mi zmizela data u jednotlivých stagi. Stage mi zůstaly označené jako navštívené, ale dopsana čísla nikde... u jiné, též uložené, data zůstala. Nestalo se vám to někdy? Já zatím měla jen ty nejlepší zkušenosti. Předem diky!
Publikováno 03 červen 2013 - 6:57
Alka19 napsal/a:
Myslim,ze jsem dala obnovit listing. Je mozne, ze se tim data ztratila?Alka19 napsal/a:
Ahoj, prosim o radu. Dneska jsem si všimla, že u jedné uložené multiny mi zmizela data u jednotlivých stagi. Stage mi zůstaly označené jako navštívené, ale dopsana čísla nikde... u jiné, též uložené, data zůstala. Nestalo se vám to někdy? Já zatím měla jen ty nejlepší zkušenosti. Předem diky!
Ahoj, je to tak jak se pise, kdyz se obnovi data na kesi v c:geo, dojde k jejich ztrate...taky se me to "povedlo" u jedne multiny
Publikováno 03 červen 2013 - 7:12
mmartin1977 napsal/a:
Anoli napsal/a:
Loguji z aplikace C:Geo. Zatím to bylo vše bez potíží. Včera vyšla aktualizace, kterou jsem provedla, pak jsem šla lovit a dnes koukám na netu, že se nic nezapsalo. Log klidně můžu zapsat znovu, blbý je to s trackeble, mám jich povícero a nevim, který jsem dala kam.
kopíruji z vedlejšího vlákna, měl jsem v pátek ten samý problém...
Aha a já si myslel, že jsem blbej já. Stalo se mi totéž. C:geo zahlásilo uložení logu, v lokálním seznamu logů se ten můj objevil, ale na webu ne. Naštěstí jsem lovil jen jednu keš, takže jsem večer zalogoval znovu.
Publikováno 03 červen 2013 - 7:56
Publikováno 03 červen 2013 - 8:07
DredPitt napsal/a:
Alka19 napsal/a:
Ahoj, je to tak jak se pise, kdyz se obnovi data na kesi v c:geo, dojde k jejich ztrate...taky se me to "povedlo" u jedne multiny
A dle zakonu schvalnosti to nebylak zrovna kratka multina:-(
Aspon uz vim, diky!
Publikováno 08 červen 2013 - 20:16
Publikováno 10 červen 2013 - 15:30
crime napsal/a:
chci se zeptat, nevíte, jak změním na telefonu HTC Desire C zobrazení aplikace c:geo tak, aby se tam zobrazovalo i tlačítko „tří teček“, tedy „volby“? Jde mi o to, že se potřebuji přihlásit k účtu, ale
Sice mi prijde divne v dnesni dobe pouzivat zrovna c:geo, nicmene na Desire C se kontextove menu zobrazuje dlouhym podrzenim praveho tlacitka pod displejem. To je obecna vec pro uplne vsechny aplikace, nejen pro c:geo.
Publikováno 10 červen 2013 - 15:30
Publikováno 10 červen 2013 - 15:32
HaLuMa napsal/a:
Sice mi prijde divne v dnesni dobe pouzivat zrovna c:geo,
Mohu se zeptat, co je na tom divného?
Publikováno 10 červen 2013 - 15:47
Publikováno 10 červen 2013 - 16:04
A co takhle nějaké ty aplikace doporučit? Já pracuji s c:geo offline a vyhovuje mi. Pokud je něco lepšího, tak fakt netuším co.HaLuMa napsal/a:
...kdyz jsou na trhu aplikace, ktere rovnou pracuji s databazemi tech beznych stolnich manageru kesek. Tady je c:geo take nejhorsi volbou.
Ale nemám pocit, že bych něco složitě a pomalu importovala, právě naopak. Přes Send to c:geo je to otázka chviličky. Stejně tak si mohu stáhnout GPX, taky otázka chvilky.
Publikováno 10 červen 2013 - 16:43
Publikováno 10 červen 2013 - 17:00
Publikováno 10 červen 2013 - 17:31
Publikováno 10 červen 2013 - 19:03
Publikováno 11 červen 2013 - 7:53
Publikováno 11 červen 2013 - 9:45
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů