Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

c:geo

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1997 odpovědí na toto téma

#981 Rentier1967

Rentier1967

Rentier1967

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2013 - 18:55

Na těchto stránkách najdeš podrobné informace ohledně programu c:geo jak a kde ho stáhnout a  jeho nastavení prostě vše potřebné.Pracuji s ním taky a je opravdu v pohodě. http://www.svetandro...ing-na-androidu

Super stránky, pročítám postupně, bo se cítím jako pokročilý uživatel, ale i tak opakování je matka moudrosti :-)

Díky za odkaz a tip :-)

• 0
Výskyt - nový - západní Čechy GPS: Dakota 20, Samsung Y, iPhone

#982 Havraha

Havraha

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 10:21

Ahoj

chci poprosit o radu, začínám používat C:geo. při spuštění po instalaci, se mi otevřelo nastavení, to je v pořádku, ale nyní nevím když chci něco změnit, kde to menu najdu? Na úvodní obrazovce se mi to nikde spustit nedaří. telefon HTC Desire X

Děkuji za radu

• 0

#983 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 10:28

Na úvodní stránce se to objeví po stisku tlačítka Menu (pravé nebo levé podle výrobce, to druhé je naopak na zavření otevřené volby). Objeví se nabídka, ve které je mj. volba Nastavení.

Tlačítko Menu zkus použít i jinde v c:geo když nebudeš vědět jak dál.

• 0

#984 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 773 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 10:38

Desire X asi nemá tlačítko menu, nefunguje náhodou dlouhý stisk toho pravého tlačítka?

Tento příspěvek byl upraven od miki6: 07 únor 2014 - 10:38

• 0

#985 Havraha

Havraha

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 11:20

Desire X asi nemá tlačítko menu, nefunguje náhodou dlouhý stisk toho pravého tlačítka?

Děkuji, dlouhý stisk toho pravého tlačítka funguje.  :D

Tento příspěvek byl upraven od Havraha: 07 únor 2014 - 11:20

• 0

#986 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 11:52

Ostatně dlouhy stisk praveho tlacitka (naposledy pouzite aplikace) vyvolala MENU u Desire X prakticky vzdy. I kdyz je ikonka nekde na displayi. Proste tak to ma fungovat napric aplikacema

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#987 Doldal

Doldal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2014 - 13:00

Zdravím, stáhla jsem si do c:geo mapy z openstreetmap, respektive je mám na sd kartě a teď, když chci podle nich navigovat, nebo zobrazit keš, tak mám pocit, že se to stejně pomaleji načítá. je to možné? nebo je chyba u mých soudruhů. Myslela jsem, že když budu mít mapu na telefonu a nebudu se muset připojovat na net, tak že to půjde jako rychleji.

jj to mám to samý. z karty je to pomalejší, ale zato bez dat. Navíc po poslední aktualizeci map od seznamu se naučily zobrazovat cíl jako bod, používám je při přiblížení ke keši  mapy seznam ( zobrazí jen jeden bod)...vyvoláš je v menu navigace - jiné mapy ....a jsou i celkem svižný.

• 0

#988 mirecek7

mirecek7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2014 - 7:09

Ahoj všem uživatelům c:geo a tohoto fóra.

Mám konkrétní probém/dotaz/požadavek: zvolím v c:geo zobrazení keší na mapě včetně WP, parkingů atd. (v závislosti kolik je na mapě keší).

Může se stát, že v případě některého města (třeba Jičín, to je jedno) se mi ukáže pro pár keší (pro 3 nebo 5 multinek) velká spousta těchto ostatních bodů.

Těžko se v tom orientuje. Dá se zvolit ukázání keší na mapě bez těchto bodů. To je v pohodě.

Ale, šlo by si přidat do seznamu keší jeden bod (jako keš), který by se na mapě ukázal?

Důvod jsem snad popsal: na mapě jsou ukázány jen keše bez WP, PA apod. (vázané na keše) a ukáže se jen ten jeden přidaný (optimální) parking.

Dalo by se to použít i pro případ odbočky do lesa, zastávky na cestě, jiný důležitý bod bez závisloti na keších.

V podstatě jde o to, mít v programu c:geo ve složce 0 keší (nebo více), přidat si svoje body do složky a zobrazit je na mapě.

Předem děkuji za poznatky.

• 0

#989 mirecek7

mirecek7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2014 - 9:26

Tam jsem si na to asi přišel sám.

Ve skriptu GCtour jsem si vytvořil vlastní GPX body s vlastními body (vlaječky, poklad, parking).

Ty jsem nahrál jako keše.

Třeba tím někomu pomůžu v plánování.

Takto jsem dostal do složky i do mapy vytvořené munzee, které se liší ikonou od keší a mám je při trase.

Pěkný geovíkend.

Tento příspěvek byl upraven od mirecek7: 08 únor 2014 - 9:44

• 0

#990 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 12:45

Ahoj, stalo se mi teďka v Polsku, když jsem byla bez datového  připojení, že se mi nenačetla mapa, kterou mám offline staženou na SD kartě (openstreetmap) . Krabičky co mám uložené off tak se mi krásně načetly,ale mapa žádná? Nevíte jak to pro příště vyřešit až budu mimo čr ? Děkuji

ještě jsem nanapsala, že používám c.geo

Tento příspěvek byl upraven od martina1982: 03 březen 2014 - 12:54

• 0

Samsung Galaxy S3  + c:geo = moje spokojenost :wub:

#991 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:05

Takže jsem vystrčila mobil z okna a polohu už mám :-) jen teda já stejně nevím jak hledat. Nejbližší keše tam třeba vidím, ale nechápu jak si zadám ty souřadnice a prostě celkově, jak to funguje. Není někde takový přesný popis pro blbce? :D

Tak tady mas odkaz http://www.svetandro...astaveni-201211

je tam dil 1 az 4 tak si to procti a uvidis ze to pochopis.Ale procti si to opravdu vsechno.

Tento příspěvek byl upraven od jackcomputer: 03 březen 2014 - 13:07

• 0

#992 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:06

Ahoj, stalo se mi teďka v Polsku, když jsem byla bez datového  připojení, že se mi nenačetla mapa, kterou mám offline staženou na SD kartě (openstreetmap) . Krabičky co mám uložené off tak se mi krásně načetly,ale mapa žádná? Nevíte jak to pro příště vyřešit až budu mimo čr ? Děkuji

A nebyla SD karta odpojená ?  Občas se mi stává, že musím restartovat kvůli kartě telefon, aby jí systém viděl.

Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 03 březen 2014 - 13:07

• 0

#993 mmartin1977

mmartin1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:07

Zkus zvolit z menu Zobrazit na jiné mapě a vybrat tu offline mapu, pokud ji nemáš nastavenou jako výchozí, s offline verzí Mapy.cz mi to funguje bez problému :)

Tento příspěvek byl upraven od mmartin1977: 03 březen 2014 - 13:08

• 0

#994 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:14

A nebyla SD karta odpojená ?  Občas se mi stává, že musím restartovat kvůli kartě telefon, aby jí systém viděl.

Ne nebyla odpojená, to by se mi nenačetly ani krabičky, ty mám taky na kartě..v nabídce jsem to normálně měla, když jsem dávala otevřít na jiné mapě, tak prostě bílo ..

• 0

#995 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:16

Zkus zvolit z menu Zobrazit na jiné mapě a vybrat tu offline mapu, pokud ji nemáš nastavenou jako výchozí, s offline verzí Mapy.cz mi to funguje bez problému :)

Já jsem právě dávala přesně jak píšeš,ale nic. S offline verzí Mapy.cz jsem to ještě nezkoušela, nenapadlo mě, že by to s nima šlo, to jsem se dočetla až dneska tady. Já tam lezla do teďka trochu jinak ..otevřela jsem si aktivní mapu..a dala menu a vybrat typ mapy..

• 0

#996 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:18

mmartin1977 : a jak pak třeba v těch mapy.cz naviguješ?  Já tam chci na cokoliv kliknou a hned se mi keš vytratí a mám jen bod kde jsem já...

• 0

#997 mmartin1977

mmartin1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:21

A nmáš starou verzi map.cz? To bylo předtím, že to jen vycentrovalo to místo, teď už tam je chytře červený špendlík :) a zůstává :D zkus stahnout novou verzi z google play

• 0

#998 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:30

A nmáš starou verzi map.cz? To bylo předtím, že to jen vycentrovalo to místo, teď už tam je chytře červený špendlík :) a zůstává :D zkus stahnout novou verzi z google play

Marti špendlík tam jako mám to jo, ale nevím jak s tím pracovat dál,aby mě to navedlo na to místo jeslti mě rozumíš..

• 0

#999 mmartin1977

mmartin1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:32

Aha, tak jako vyloženě navigaci to nepoužívám, koukám na mapě, kudy jít, a ve finále přepnu na "šipku"

• 0

#1000 martina1982

martina1982

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2014 - 13:44

Aha, tak jako vyloženě navigaci to nepoužívám, koukám na mapě, kudy jít, a ve finále přepnu na "šipku"

No jo, jenže když pak jedeš autem a potřebuješ, abys nekoukal do tel. ale jen mrknul rychle kudy  tě to vede..tak jak? Já ji taky do teďka nepoužívala, vždycky jsem jela s někým.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka