A c:geo už opravili a vydali novou verzi.
c:geo
Publikováno 15 květen 2014 - 8:54
Tak to byl fofr... Po více než třech letech se musím s c:geo rozloučit a najít si něco jiného... už mi to vůbec nenabídlo novou aktualizaci... bude se mi stýskat, byl to pro mě naprosto dokonalý prográmek...
Tak snad až v budoucnu vyměním mobil, se k sobě zase vrátíme...
Publikováno 15 květen 2014 - 8:59
A přes Play aktualizovat nejde? Teď vydali jen rychlý fix, velká aktualizace se teprve chystá.
Publikováno 15 květen 2014 - 9:11
Takže verze z 30.4. je stará ? Nechci mít s Google Play nic společného a přímé odkazy na apku tam dávají jednou za uherský rok
Publikováno 15 květen 2014 - 9:12
Bohužel, zkoušela jsem to i tam a vůbec se mi c:geo nezařadilo mezi to, co můžu aktualizovat.
Každopádně ho ještě neodinstaluji, mám tam uloženo docela dost vyluštěných mysterek, tak časem. Mezitím zkouším bojovat s a:Drake, ale je to nebe a dudy. S c:geo jsme se skamarádili okamžitě, tohle bude větší oříšek.
Publikováno 15 květen 2014 - 9:33
Jo to je fakt. Ale fix je čerstvý, tak jim asi chvíli trvá, než apku dají i tam.
Publikováno 15 květen 2014 - 10:21
To je známý problém c:geo. Přepni si v počítači rozhraní do angličtiny a potom načti keše a bude to OK. Taky mě to štve, ale už ani nepřepínám do češtiny, nějak jsem se s tím naučil žít.
Mám c:geo v mobilu. Našla jsem tam něco jako - Používat angličtinu v c:geo, ale bohužel to nepomohlo. Musím se tedy přepnout celý mobil do AJ?
Publikováno 15 květen 2014 - 10:31
Mám c:geo v mobilu. Našla jsem tam něco jako - Používat angličtinu v c:geo, ale bohužel to nepomohlo. Musím se tedy přepnout celý mobil do AJ?
Tak jsem to zkusila dát i celý mobil do AJ a stejně to nepomohlo
Publikováno 15 květen 2014 - 10:32
V mobilu nic nenastavuj, přepni to v počítači v nastaveni gc.com
Publikováno 15 květen 2014 - 11:52
V mobilu nic nenastavuj, přepni to v počítači v nastaveni gc.com
No tam mám nastavenou AJ odvždycky, čestinu jsem tam asi nikdy neměla.... ...
Publikováno 15 květen 2014 - 12:02
Tak v tom případě nevím, mně pomohlo tohle přepnutí. Ale možná to souvisí s tou aktualizací c:geo.
Publikováno 15 květen 2014 - 12:12
Právě že poslední fix by měl řešit i tenhle bug.
Jinak pro pysklatko: neznámý typ na live mapě je normální věc a záleží to na nastavení strategie live mapy - Menu/Strategie. Nejrychlejší zobrazí keše rychle, ale nepřesně a bez detailů, Detailní tahá komplet základní údaje, ale pomalu. U uložených keší by měl být typ v pořádku. Máš tu poslední verzi? Zkus uložit nějaké nové keše, jestli to pořád blbne.
Publikováno 15 květen 2014 - 12:21
Tak jsem nakonec nainstaloval nigthly build a je to OK, dokonce to správně načetlo kešku i při nastavené češtině.
Publikováno 15 květen 2014 - 12:28
S nightly jsem nikdy problém neměl a občas můžou vyřešit nějaký akutní problém. No a přinejhorším je vždycky k dispozici poslední finální verze, když se něco podělá.
Publikováno 15 květen 2014 - 12:51
Já to zkoušela včera, zlobilo to. Tak jsem si říkala, že to třeba spraví ta aktualizace. Po aktualizaci se to nespravilo. Zkoušla jsem to různě. Najet na mapu, stáhnout pro offline. Ale i v offline seznamu je keš jako "neznámý typ". Pak jsem zkoušla uložit keš uprostřed území a pak dát keše v okolí a následný seznam uložit pro offline. Tam už jsou skoro všechny keše ok, ale pořád je tam několik "neznámých typů", které se ani do seznamu neuloží
Je to prostě záhada, třeba to další aktualizace spraví.
Co znamená ten oranžový kroužek kolem některých keší?
Díky
Tento příspěvek byl upraven od pysklatko: 15 květen 2014 - 12:55
Publikováno 15 květen 2014 - 13:09
Co řešíte za problém??
Včera c:geo standardně (přes Gplay) nabídlo aktualizaci (verze 2014.05.14), která maká bez jediného zádrhelu jak se starými uloženými kešemi, tak v pohodě vyhledá nové.
Vše korektně zobrazuje, žádné kroužky kolem keší nedělá.
gc.com mám v ENG, c.geo v CZ
Publikováno 15 květen 2014 - 13:12
Já konkrétně tady řeším, že s Google Play nemám zájem kamarádit.
Publikováno 15 květen 2014 - 13:25
Co řešíte za problém??
Včera c:geo standardně (přes Gplay) nabídlo aktualizaci (verze 2014.05.14), která maká bez jediného zádrhelu jak se starými uloženými kešemi, tak v pohodě vyhledá nové.
Vše korektně zobrazuje, žádné kroužky kolem keší nedělá.
gc.com mám v ENG, c.geo v CZ
Já řeším, že mi některé keše c:geo ukazuje jako "neznámý typ" a to i když je uložím pro offline použití.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů